AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
228Cevap
Çünkü benim annem çok zeki. Her işten anlar, her derdime çözüm bulur
İyilikte veya kötülükte birbirimize sarılıp her şeyin üstesinden gelmeyi biliyoruz.
Çünkü kanatlarını görmesem de olduğunu biliyorum...
çünkü o beniç için yaptıklarının en iyisini yapıyor. çünkü o canını feda etmeyi göze alıyor
Hiçbir zaman üzerimden eksilmeyeceğini bildiğim o melek kanatları ve hiçbir çünkü'ye sığmayan kocaman bir kalbi var
Cünkü bizi karşılıksıyz seven tek kişi annemiz ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ Allah tüm annelere uzun ömürler versin annesizlerede sabir versin 😢
Yemeyip yediren icmeyip iciren beni bu yasata kadar buyutek tek varligimdir benim icin özeldir.
beni tek anlayan beni olduğum gibi kabul eden beni gözünü kırpmadan koruyabilecek tek insan o
"Yılın annesi, benim annem çünkü tüm zorluklara rağmen yılmadan bizleri bu yaşa getirdi büyüttü canım annem anneler günün kutlu olsun
çünkü ne kadar melek olsalarda, evlatları için şeytan bile olurlar... Bütün annelerinki kutlu olsun...
yilin annesi benim annem cunkusu yok benim annemin en iyi olmak icin bir nedene ihtiyaci yok :)
Çünkü benim cennetim annemin ayaklari altında. Onu çok seviyorum 😘
Kimsenin yüzüne bakamayacağım o hatayı yaptığımda yanımda duran yegane insan oydu
Yılın annesi benim annem çünkü ''bana iyi bir eğitim verdi''. Anneciğimi çok seviyorum. Allah kimseyi annesinden ayırmasın.
Yılın annesi benim annem çünkü 2 günlüğüne de olsa gelecekmiş pazartesi günü Tayland'dan.
Annem bana yemek veriyo yemek vermese açlıktan ölürdüm canım annem
Geceleri altımı ıslatma sorunum olduğu için yaşım 19 benim 9 yaşımdan beri var annem 10 senedir geceleri yatarken ve uyurken uyuduğum zaman olsun altıma muşamba çocuk bezi bağlıyor eski usül mavi ve pembe renk yıkanabilir olan muşamba çocuk bezlerinden sence annem iyi mi böyle bezlediği için beni teşekkür etmeliyim?
O duyguyu anlatabilecek bir sozcuk bile yokken sen bize o boslugu doldur demişsin.
Benim için annem, kendimce milyonlarca sebebim var.
Benim annem mükemmel, benim annem en iyi kalpli, benim annem ben sınavdan düşük alırsam bana kızmaz, benim annem benim için yaşıyor, benim annem benim tek aşkım çünkü o BENİM ANNEM
Herkesin Annesi benim annem çünkü benim Annem yıllar öncesi bu dünyadan ayrıldı mekanı cennet olsun.
Benim annem çünkü anne olunca anne olmayı öğrendim...
Sabri baska bir annem olsayfi Şu an yasamiyor olabilirdim😄
Her koşulda anneliği hakkıyla yapan kadın ne yapsam hakkı ödenmeyecek tek insan canım ANNEM...
Anlayışlı, fedakâr, evladına üstüne tir tir titreyen..
Yılın annesi benim Annem çünkü masallar yerine beddualariyla uykuya dalıyorum
Benim annem çünkü yaşadıgım taciz olayında en iyi destekçim di iyiki varsın amnnemm
En iyi anne benim annemdr ya o kadar masum dusunceleri, sirdasim, arkadasim, melegim o benimm
Yılın annesi, benim annem çünkü hala beni benden daha çok düşünüyor...
Hepimizin annesi çünkü anne ya sonuçta var mı anneyi anlatacak kelime 😍
Yılın annesi benim annem çünkü anlatmaya kelimeler yetmez.
Yilin annesi benim annem cunku her seye ragmen bizim icin pes etmedi. ona muhtac oldugumuz zamanlarda yanimizdaydi.
Çünkü benim annem bu güzel günde aldatıldığını öğrendiği halde bizden sadece hediye olarak huzur isteyen ve hiçbirşey olmamış gibi içi kan ağlayarak kahvaltı hazırlayıp hadi gelin güçlü bir şekilde ben çok iyiyim derken bile gözleri dolan kadın.
Yılın annesi benim annem çünkü o nasıl olduğunu anlamadığım bir șekilde her yıl yılın annesi olmayı bașarıyor canım annem iyi ki varsın 😊
Yılın annesi benim annem... cünkü ANNE'dir
4 harften olusur Lakin hic bir kelime onu tamamlamaya yetmez bu kadar kısa ve nettir, tesekkürler
Annem gerçekten harika (maşallah) benim yıllardır istediğim hayalini kurduğum şeyi beklemediğim anda bana verdi çok mutluyum
Çünkü benim annem, yaşadığı her zorluğa rağmen hâlen daha güçlü durup: güvenmediği tek bacağı ile bizi büyütüyor.
Anne dedigimde hep yanimdaydi.
11 yasima kadar annemin kollarinda uyudum bana masaldan çok dua okurdu iyilik meleği annem❤
annesi rahmetli olan okadar kişi varken. her sene gözümüze neden sokarsiniz. her gün gördüğünüz kişiyi
Çünkü benim gibi mükemmel bir varlığı doğurdu thnx mom
Çünkü bu hayattaki tek destekçim annemle ben ikimiz siz hepiniz 💪
Sadece kendi ççocukları için değil dünyadaki bütün çocuklar için hayırlısını ister Rabbinden
çünkü her anne fedakarlık yapabilir ama her anne benim annemin yaptığı fedakarlıkları yapamaz.
O benim en kıymetlim... O her şeye değer... Onun hakkı ödenmez...
Cunku aglarsa biricik annem aglar gerisi yalan aglar.
Yılın annesi benim annem çünkü o bir kanatsız melek 🤗
Çünkü her şeye sesini çok yükseltiyor bağırıyor çağırıyor Allah Allah😂
yılın en iyi annesi benim annem çünkü benimle ilgilenen sürekli onunla mutlu olduğum her konuda bana yardımcı olan kişi benim için annem.. bu yüzden yılın en iyi annesi annemin anneler günü kutlu olsun
Yılın annesi benim annem çünkü her zorluğa rağmen bizi kanatlarının altına aldı ve korumayı başardı
Yılın annesi benim annem çünkü anlatılmaz yaşanır o.
Yılın annesi, benim annem çünkü; beni her hatama rağmen karşılıksız seven bir tek O.
Çünkü istenmediğini bildiği halde, kaç kadınlarla aldatılsada, önüne çok güzel hayatla sunanda gelse o babamdan değil bizden vazgeçmedi.
.. Bu yılda bana annelik yaptı. Diğer geçen tüm yıllardaki gibi
Cunku kendinden once beni dusunurdu. O mukemmel ♡♥☆★
Anne gibi yar İstanbul gibi diyar yoktur... Vesselam !
Cenneti de merak etmiyorum cehennemi de çünkü annemi ağlarken de gördüm gülerken de..
Çünkü çamaşır suyu kokan elleri, çatlayan topuklari ve her santiminde çile saklı çizgilerle dolu bir yüzü var.
Çünkü ne pahasına olursa olsun korur, doğrularımda yanlışlarımda yanımdadır, en önemlisi kaç yaşında olursam olayım beni küçük bebek gibi görür :)
Dışarı değil içeri yani kendi abisine ablasına babasına karşı mücadele edip beni ve kardeşimi büyüttüğü için
yılın annesı cunku hiçbir zorlukta yılmadı hep korudu bizi. kucukken kralıce buyukdügümde sırdaş yok böyle bırısı
Benim annem yılın annesi çünkü iki çocuğu içinde büyütüp 18 yıldır bikmadan usanmadan her gününü gecesini bizimle uğraşmakla geçiriyor
5 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!