AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
228Cevap
Çünkü babamla ayrıldıktan sonra hem analık hem babalık yapmıştır. Gönlümün kurumayan pınarı annem, canım annem...
Çünkü evde kuru ekmek yiyip dışarda yağlı ekmek yedim diyenlerden
Hem fanidir hem bakidir ademoğluna hakikidir
Çünkü çunkulerini saymakla bitiremeyiz asla haklarini odeyemeyiz iyiki varlar başta şehit anneleei ve annem olmak uzere herkesin anneler gününü kutlarim. Annelerini kaybetmis olanlarda anneleriniz sizin hep yanınızda yeterki hissedin inanın
Valla yilin annesi benim annem diyemiyecegim yilin annesi butun anneler cunku onlar anne diye seslenecegimiz sevgilerine muhtac oldugumuz tek insanlar
Çünkü benim için yaptıklarını her zaman inkar etsem, benim her istediğimi yapsa dahi sen benim için hiçbir sey yapmadın defol hayatımdan desem dahi sabah kalkıp uyandın mı iyi misin diye soracak kadar yüce gonullü. O gerçek bir anne.
Dünya üzerine tüm annelerimizin anneler günü kutlu olsun.
Onların hepsi sonsuz saygıyı ve sevgiyi hak ediyor benim annem nasıl benim için birtaneyse herkesin annesi herkes için çok önemlidir bütün anmelerimiz önemlidir
Ağladığında başını koyacak bir omuz, mutlu olduğunda senden daha fazla mutlu olacak tek varlık! Tüm annelerin anneler günü kutlu olsun...
Yılın annesi benim annem cunku kendi ayakları uzerindd durmayıbasararak babam olmadan da yasamayı ogrettı
Ben devamını getirmek istemiyorum. Onun benim için katlandıklarını anlatmaya yüzüm yok. Öyle bir kadını üzebildiğim için Allah benim belamı versin.
O evdeki ve hayatımdaki en sadık, merhametli ve en doğru olan ittifakım. Yeri hiç bir zaman doldurulamayacak olan kraliçem.
Annemin bana olan şefkatini hatırladım. Anne işte, o boşluğu hatta insanın hayatında ki her boşluğu dolduran kelime "Anne".
Çünkü hayatımızdaki bütün zorluklara rağmen bize hiçbir şey hissetirmeden hem anne hem baba oldu... O bir melek😇☺️💕
Yılın annesi benim annem çünkü ruhu ile hâlâ bana sahip çıkan ölümsüz gibi tek melek. Bir Bulut gibi daima tepemde seni çok seviyorum anneciğim iyi ki benim annemdin.
Onu anne yapan benim benim kutlanmam gerekirdi 😒 Ben olmasam anne olamazdı sonuçta ilk çocuğum. Yinee mikimmilim
Yılın annesi gibi bir şey söz konusu olmamalı. Herkesin annesi kendine göre en özeldir. Anneler bizler için her türlü fedakarlığı yapacak kişilerdir. Ne olursa olsun hakları ödenmez.
Benim gibi türü neredeyse tükenmiş bir karakter yapısına sahip bir aslan doğurmuş. Yani beni. Daha ne olsun. :D
O en güzel, en melek, en sevgi dolu ve beni en çok seven, bana en çok güvenen kişi :) aynı zamanda da iki idolümden en birinci sevdiğim :) ❤❤
Yılın annesini mi yapmaaa tek bir yıl şećilecek kadar değersiz bir kadın değil benim annem 23 seneden beri hep yılın annesi
Yılın annesi benim annem çünkü onun patavatsızlığı ilgisizliği sayesinde ben kendimi daha iyi daha güçlü yetiştirdim
en iyi anne benimki degil ÇÜNKÜ bütün anneler melektir ve annelerin hepsi herzaman ve her yıl eniyidir tm annelerin anneler günü kutlu olsun. Eger birazcık ayrım yapmak gerekrse ŞEHİT anneleri bir adım öndedir benim için
O benim annem ve beni çok seven yetiştiren büyüten beni ben yapan kadın annem onu çok seviyorum ve ellerinden yanaklarından öpüyorum. .
Bu bir yarışma değil herkesin ailesi kendine özeldir bunu böyle sormaları saçma olmuş. Yazana ne vereceksin nobel mi?
Çünkü annem hersekilde her halimle yanimda sevgi dolu huzurlu şeker mi şeker bir anne😍😘😘😘
Yılın annesi benim annem çünkü her derdimde bende cok dert eden ne olursa olsun arkamda duran hayatımın anlami annem.. Benim annem en güzel anne💞
Yılın annesi benim annem çünkü bugün ağlayacak derecede hasta olmasına rağmen bana aç mısın diye sordu...
Doğum günümde sahip olabilecegim en güzel hediyeyi verdi. Kardeşimi... 😊
Üç tane kızı var, bu üç kıza hem annelik hem babalık yapıyor. Hiç kimseye muhtaç olmadan.
Yılın annesi, benim annem çünkü cok sabırlı hala evlenmem için ugrasıyor :)
Yılın annesi benim annem çünkü ;benim annem benim kahramanın 😊😊
Benim annem çünkü ben sıkıntılı oldgumda şu yeryüzünde yüreği titreyen ve titreyecek olan tek insan o
çünkü başımın tacı gözümün nuru beni her hatamla sevebilen tek kadın :)
O bana hayat verdi
"Yılın annesi, benim annem çünkü o bana hayat verdi".
Yılın annesi benim annem çünkğ sadece benim değil etrafnda ki herkezn annesi ve fedakarlık yapmaktan cekinmez ve korkmaz herkez mutlu olsun ister
Benim annem bir melek <3 O benim herşeyim cantanemm birtanemm <3
çünkü yaptığım tüm hatalara rağmen bana güvenmekten vazgeçmedi, benim için kendinden heveslerinden fedakarlıklar yaptı, beni kimse onun kadar karşılıksız sevmedi
Parmağıma diken batsa dahi bundan üzüntü duyan en zor koşullarda beni büyüten buralara getiren annem ne çileler çekti ama yinede çocukları için hiç bişeyden yılmadı iyiki benim annem olmuş
Yılın annesi benim annem çünki her derdimde her mutlulugumda bir arkadasim yoldasim herseyim oldu usanmadan sıkılmadan Allah razı olsun ondan ve benim annem gibi olan butun annelerden.
Sadece dogrularimin degil yanlis yaptigimda hata yaptigimda da arkamda oldugu icin ozellikle 5-6 aydir bizim icin verdigi mucadeleyi gormemek icin kör olmak lazim nu yuzden yilin annesi benim annem.
Yılın annesi benim annem.
Çünkü ben zor durumda olduğumda, ben söylemeden o benden daha iyi biliyor.
Çünkü ben ağlamak üzereyken telefonun diğer ucunda bir anda o oluyor.
çünkü bir anda iki torununa bakıp büyütmek zorunda kaldı bu yaştan sonra anne oldu torunlarına yine uykularına ara vermek zorunda kaldı baba anne değil anne oldu 7 cocuk büyüttükden sonra yılın yılların annesi annem
Çünkü beni doğurMuş 😁 bu arada normal doğumla 5 kilo 200 gram doğmuşum 😀😀😀😀
Bunun çünküsü olmaz, anlatılmaz o öyle kutsal bir varlıktır ki cennet onların ayaklarının altındadır. Hakları ödenmez hiçbir zaman. Annelerimiz hepimizin ilk aşkı ilk sevdiğidir onun için boşluğu dolduramayız.
Ben anne bile degilim ☺ evde kaldim yasim gecti bekarim cocuk ne arasin bende hahahaha
Çünki hep yanımda oldu bana destek çıktı iyiki varsın benim bitanecik annem💋
Her pes ettiğim noktada güç verip destek olan iyi kivarsın maşallah sana
Cünkü kilometrelerce uzaklıkda olmama ramen iyi olmadımı anlayan tek kişi yanımdakiler anlamazken hemde..
Cunku onum arkam sagim solumda degil basim da tac ❤️
yılın annesi benim annem çünkü herkese kendi annesi en iyisidir
Annemi tanımıyorum, beraber vakit geçiremedik. O yüzden yorum yapamıyorum
Benim annem yanımda bile değil çok özledim ben onu 😔😔
Çünkü herşeyiyle yanımızdadır yok diyemez asla hep destektir
Beni doğurdu puhahah tamam vurmayın şakaydı ne bileyim ya içinden geçeni yaz oraya
Ağlayacağımı bile bile okudum tüm yazılanları. Kıskandım...
Beni benden öte düşünen tek varlık o. Ötesi var mı ki?
Yılın annesi, benim annem çünkü o her daim oğullarını düşünür.
Uzakta olan abime para göndermek için elinden geleni yapıp, dişini tırnağına taktı ve gece gündüz demeden çalıştı.
o fedakar o yaşlı zayıf haliyle bile herkesten güçlü
Yılın annesi değil yüz yılın annesi Suriyeli kadınlar https://www.youtube.com/watch?v=th39Gp8ZyZI
Çünküler yetmez annem Seni Anlatmaya 🌷
Canım annem benim 💕💕
Annem 99 depreminde öldü yav niye hatırlattınız 😥😔
o bir kanatsız melek her sıkıntıda yanımda olan tavsiye veren şunu yapma şöyle olurndiyen düşünce elimden tutan tek insan annedir
5 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!