Çamaşır Yıkama Sırları konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bu konuda yalnızca şahsi yorumumu yazabilirim...
Birincisi, içinde daha su varken kapağı açıp evi mahvetmemek için olabilir.
İkincisi, daha önce üretilen bazı çamaşır makinelerinin içine kıyafetlerin takılabildiği ve yırtılabildiği gibi bir şey okumuştum, bunu fark edip zamanında müdahale etmek için olabilir.
Üçüncüsü, bu benim hala daha nasıl olduğunu anlayamasam da makinenin içine giren bebek ya da evcil hayvanı görmek için olabilir. (Evcil hayvanı bile anlarım da insan bebeğinin çamaşır makinesinin içine girdiğini nasıl anlamaz arkadaş? Birkaç yıl önce bununla ilgili bir haber izlemiştim, anne bebeğinin makinenin içine girdiğini fark etmeden çalıştırmıştı bir de makineyi)30 Yorumla
+1 yılkücükken hep çamaşır makinesine girmek istemişimdir çalışırken nasip olmadı ileriki zamanlarda yapacam ama
81 Yorumla
+1 yılmakine bozulduktan sonra o kapak sökülerek salata kasesi yapılabilsin diye :D
bu sistemin bulaşık makinesinde niye olmadığını hep merak etmişimdir bu yüzden bulaşık makineleri bana hep samimiyetsiz geldi. :D10 Yorumla
12 ay önce sorulmuş zaten.
www.kizlarsoruyor.com/.../q3069931-camasir-makinesinin-kapaginda-neden-cam-var
İlk yapana sormak gerek. (:10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
121Cevap
+1 yılBazen suları boşalmıyor hani kapağı açıp sular akmasın diye :D
70 Yorumla
+1 yılçamaşırlar boğulursa kırıp kurtula bilsinler diye :D
72 Yorumla- +1 yıl
@g___ozgur eyvallah :)
+1 yıliyiki de var. su alıyor mu görüyoruz. çamaşırların makine tamburunda kalmasını sağlayan özel şekillli bir kapak aslında. bunuda camla yapmışlar iyide olmuş. bulaşık makinelerininde camlıları nadiren var aslında camlı olmalı. pervane takıldımı görmek için.
10 Yorumladoğru kıyafetler için doğru yıkama programının seçilip seçilmediğinin anlaşılması için. deterjan köpürüyor mu, konulan çamaşır az mı çok mu, makine yeterince su almış mı vs. bilgileri alınabilir bakılarak.
Ama bilmiyorum eig seçilir :D10 Yorumla- Çamaşır Yıkama Sırları konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılmeraklı kesımı cok bızım memlekette. herkes senın gıbı kabullenıcı degıl kız :) o nedenle cam möhöm bır ıhtıyac
40 Yorumla
+1 yılsu alıp almadığını görmek için. bazen makinalar dönmez civatası veya kemeri atar bunu farketmek için. ve yıkamanın hangi aşamada olduğunu görebilmek için
10 Yorumla- Çamaşır Yıkama Sırları konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılYıkama programının bitip bitmediğini ve içindeki su seviyesini görmek için yapıldığını düşünüyorum. Bazen dalgınlıkla açan oluyor, camlı halde bile, camsızı sen düşün.
10 Yorumla
+1 yılKahvenin rengi bir renkse kahverengi ne renk koskoca kahverengine güvenmiyor musunuz asfg
https://i.hizliresim.com/NAvJRN.jpg10 Yorumla- Çamaşır Yıkama Sırları konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılemin olmak gerekiyor makine su alıyormu almıuyormu ?
emin olmak içinnn
o zaman bizimde gözlerimize gerek yoktu yanii dokunarak istediğimiz hedefe erişebilirdikk10 Yorumla Çamaşır makinesi: "Allah çarpsın yıkıyorum inanmıyorsan bak"
:D :D :D40 YorumlaÇamaşır Yıkama Sırları konusunda 934 cevap paylaştı. Coraplarimizin tekini yutuyor ya kontrol etmek icindir😂
40 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl1 gorsellik icin
2 yikanan camasir miktarini islaninca da gor diye
3 orasi zaten duz olamazdi metal olsa kotu dururdu cam en kolay islenen ve uzun omurlu malzeme
4 ariza durumunda dönüyor mu sıkıyor mu ne oluyor gorulsun diye10 YorumlaÇamaşır Yıkama Sırları konusunda 2,6b cevap paylaştı. Bulaşık makinasında niye cam yok. Kafama takıldı şimdi. Allah seni ne etmesin uyku tutmaz bugün beni...
10 Yorumla
+1 yılBelki zamanında dönüyor ya da dönmüyor diye tartışma olmuştur ve alın cahiller dönüyor demek yerine cam koymuşlardır. :D
10 Yorumla
+1 yıliçerisinde su oluştuğu için sağa sola dökülmesin diye olabilir mesela :D istersen camı kır ve öyle çamaşır yıkatmayı dene. evi sel götürsün ^-^
10 Yorumla
+1 yılçamaşırları tambur içinde tutmak için özel şekilli bir kapağa ihtiyaç var. Üreticiler bu sorunu cam ile çözmüşler
10 Yorumla
+1 yılSende neden..
Neyse sormiycam 😈😈😈
Adam ilk izlemek icin koymuştur napcan bu bilgiyi sal gitsin bea10 YorumlaCam olmayanlarda var... görsel olarak mi desem yoksa... ne bilem yahu gece gece banada bulastirdin 😃
10 Yorumla- Çamaşır Yıkama Sırları konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılAsdf
Bazilarin yok oda genellikle kurutmamakinesinde oluyor
Acaba gercekten kurutuyormuki? 😕🚬
#rr20 Yorumla - Çamaşır Yıkama Sırları konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılIcine ne attigini gorebilmek icin olmasin.
Bir tanidigim kazaire yavru kediyi atiyor gorur gormez cikariyor.
Cam ise yariyormus.😉20 Yorumla O zaman bulsşik makinesinin kapaği neden cam değil?
51 Yorumla- Çamaşır Yıkama Sırları konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılDoğru yıkama programının başlatılıp başlatılmadığını anlamak içindir.
30 Yorumla - Çamaşır Yıkama Sırları konusunda 336 cevap paylaştı.
+1 yılistersen gidip seramik taktırabiliyomuşsun arçeliğin servisine gidip
20 Yorumla Benim gibi işsizler oturup izleyebilsinler diye. :D
20 YorumlaÇamaşır Yıkama Sırları konusunda 329 cevap paylaştı. aga ben inanmıyom yıkadığına bence başka şeyler peşinde :D
10 Yorumla
+1 yılinsanda bir merak
yıkarmı yıkamazmı diye sanırım bundan dolayı:)10 Yorumla
+1 yılSıkıldığında önüne otur izle diye var. Hayır yani plastik olsa ya da başka bir şey olsa ona da niye bu var diyeceğiz 😂
10 Yorumla
+1 yılsoruna soruyla cevap vereyim... sen uçaha niye bakıyorsun... uçtuguna inanmıyormusun
10 Yorumla
+1 yılCam olmamaliydi orasi acik kalmaliydi ki sisari sular cikmaliydi. Becerememisler k bakma :)
10 Yorumla
+1 yılMakinanin işten kaytarip kaytarmadigini kontrol etmek icin.
10 Yorumla
+1 yılSoruyu okudum dumur oldum yalnız ✌ ne desem bilemedim. Kilit soru ☝
30 Yorumlasende amcam gibi bozulmuş olan camaşır makinasını kendı tamir ettikten sonra bır kac parcayı takacak yer bulamayınca bunları fazladan koymuşlar dediği gib:)
10 YorumlaÇamaşır Yıkama Sırları konusunda 746 cevap paylaştı. Küçük çocuğumuz, evcil hayvanlarımız gizlice içine girerse çok geç olmasın diye..
20 Yorumla
+1 yılkapak bozulursa sökülüp salata kasesi olarak kullanılsın diye
20 Yorumla
+1 yılonu izleyerek uyuyan sevgilim oldu..
711 Yorumla- +1 yıl
@xsananex maalesef...
- +1 yıl
neresi iyi..
+ napıyorsun canım
- makinanın bitmesini bekliyorum..
3 dakika sonra salona geçerken göz ucuyla wc ye bakılır, makinanın karşısında sızmış hatun kişi..
+ hayırdır ne oldu
- içim geçmiş..
eee yuh.. - +1 yıl
@xsananex gerçekte ise sevgilim uyudu yerine, sevgilim ol (du) cümlesi =))
- +1 yıl
@xsananex ama uberim canım benim şimdi bişey demek istemiyorum siz yavaştan uzaklaşsanız bildirim geliyor da 😂
- +1 yıl
aşkolsun panter kardeşim, ortalama 200 tane bildirim gelmiş zaten, bizim 3-5 bildirimimiz mi sıkıntı oldu :/
- +1 yıl
Peki 😀 takılın ozaman 😂
- +1 yıl
en güzel panter bizim panter =)))
+1 yılSu alıp almadığını görmek için ayrıca devir mekanizmasının hızını ölçmek için
40 Yorumlaiçinde ne olduğunu görmek için. keşke bulaşık makinesindede olsaydı
10 YorumlaHayır ışık girsin diye çamaşırı yıkayana aydınlık😅Asgafg
10 Yorumla
+1 yılmakinanin icindeki isiyla ilgili cam bir nevi sirkülasyon sagliyor
10 Yorumlaİyiki var ben bazen çalışırken karşısına geçip izliyorum terapi gibi geliyor bana
13 Yorumla
+1 yılcam olmasa su halıya dökülür bide plastik olsaydı bazen makine yıkamayabilir bozulu ses çıkaramaz bizde plastik olsa göremeyiz ama cam olsa görebiliriz
10 YorumlaSıkıntı stres kalmıyor, dikkatli bir şekilde izle :D Hem çamaşır yıkar, hemde terapi :D
10 YorumlaÇamaşır Yıkama Sırları konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kapalı olsa da kapalı diyecektiniz :) Bu arada kapalı olanlarda var :D
10 Yorumlaküçük çocuklar gelip bakarak biraz vakit geçirsin diye :I
10 Yorumlao değilde çamaşır makinesinde niye cam pencere var, koca makine yalanmı söyleyecek yıkıyor işte ;)
10 YorumlaNe kadar döneni izlersen izle motorum hep arkamdadır diyebilmek için
10 YorumlaCamdan bakıp içeride yıkanmayan var mı ona bakmak için
10 YorumlaAnnelerimiz o camdan baksın su sabun deyiyomu yıkıyomu içine sinsin diye var :)
10 Yorumlagiysiler çalınma durumuna karşı önlem olsun diye.
göz önünde dursun kaybolmasın :D10 Yorumla- Çamaşır Yıkama Sırları konusunda 19,5b cevap paylaştı.
+1 yılyumusatici veya deterjani ne zaman koyuyo ya da koyuyomu anlamak icin
10 Yorumla - Çamaşır Yıkama Sırları konusunda 11,4b cevap paylaştı.
+1 yılcok şükür bugunde guncellemeyle cevap almaya calismadik
10 Yorumla - Çamaşır Yıkama Sırları konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılDaha Önce Çocuk kazaları çok oldundan dolayı cam var
10 Yorumla yapan adam demiş lan o kadar yaptım bakayım nasıl yıkıyo ahsah
10 Yorumla
+1 yıliçinde bir ses falan geldiğin ve makina çamasıları yıkıyormu diye kontrol etmek içindir hani belki sabun almaz su almaz gibi şeyler için
10 YorumlaÇamaşırların canı sıkılmasın dışarıyı izlesinler diye
10 Yorumla
+1 yılTürk milleti olaraktan işimizi garantiye alırız verdiğimiz para boşa gitmesin isteriz :D
10 Yorumlalzlemesi iyi oluyor dimi bence icat eden kişi de merak etmiş nasıl oluyo diye bırakmış camı :D
10 Yorumla
+1 yılİçerde ne olup bitiyor gormek için. Ya da para vs varsa gormek için,
10 Yorumla
+1 yılÇamaşır yıkanıyor mu diye kontrol etmek için 😂 😂
21 Yorumla- +1 yıl
Bulaşık makinesi ne bu güven ne 😂😂 onda yok
- Çamaşır Yıkama Sırları konusunda 24b cevap paylaştı.
+1 yılİçeride olan biteni görmek için : ))
80 Yorumla - Devamını Gör (124)
3 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer