Hakaret yok sadece bu deniyor suç mu arkadaşlar cezası ne çoğu kişinin dediği şey aslında ama soruyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Diğer konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılAtatürk yeni Türk Devleti'ni kurarken milliyetçilik ülküsünden hareket etmiş, fakat bu milliyetçiliğin ancak imanlı, güzel ahlaklı, Müslüman Türk halkının desteği ve çabasıyla başarılı olacağını vurgulamıştır. Yaptığı birçok konuşmada İslam'ın önemine değinmiş, Milli Mücadele'ye başlarken ve milliyetçilik ateşini yakarken en büyük yardımı din adamlarından aldığını söylemiştir. Atatürk milli mücadelede Peygamber Efendimizin yüce ahlakının, mücadeleci ruhunun, en güzel örnek olduğunu sık sık tekrarlamıştır. İşte Atatürk'ün Hazreti Muhammed (sav)(sav) ile ilgili bazı sözleri:
"O, Allah'ın birinci ve en büyük kuludur. O'nun izinde bugün milyonlarca insan yürüyor. Benim, senin adın silinir; fakat sonsuzakadar O ölümsüzdür."Büyük inkılap yaratan Hazreti Muhammed'e karşı beslenilen sevgi, ancak O'nun koyduğu fikirleri, esasları korumakla tecelli edebilir."Bütün dünyanın Müslümanları Allah'ın son peygamberi Hazreti Muhammed (sav)'in gösterdiği yolu takip etmeli ve verdiği talimatları tam olarak takip etmeli. Tüm Müslümanlar Hazreti Muhammed'i örnek almalı ve kendisi gibi hareket etmeli. İslamiyet'in hükümlerini olduğu gibi yerine getirmeli. Zira bu şekilde insanlar kurtulabilir ve kalkınabilir... Siz neyin kafasını yaşıyorsunuz çok merak ediyorum kendin çok iyi müslümansın da Atatürkün müslümanlığını sorgulamak ne sana ne bir başkasına düşer onun kadar dinine bağlı bir adam yoktu sence müslüman olmayan bir insan bu kadar güzel cümleler kura bilirmi Peygamber Efendimiz için.. Atatürkün sevmediği tek şey kendini hocayım diye ortalık da gezip insanları dinleri üzerinden sömüren saçma sapan hurafeler uydurup Kuranı Kerimi amacından farklı yollara sürükleyen din adamlarına karşı en iyi cevabı onların kellelerini alarak vermişdir.. İnsanlar Kuranı Kerimi anlasın diye Türkçe diline çevirmiş dir ki böyle saçma hocalara kimse kanmasın her kes dinini okuyup anlasın istemiş dir.. Sence Atatürk müslüman değil mi birkez daha düşün istersen?10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılAdam müslüman değilki suç olsun? Neymiş Müslüman olan birine şöyle böyle denmezmiş aynı hadislerde müslüman olan kişinin münafıkların ve kafirlerin alametleride mevcuttur. Müslüman olan adam
‘Dini ve ahlâkı olanlar aç kalmaya mahkûmdurlar..’ dediler.
Kendisini hilâfet ve saltanat makamına lâyık gören ve bu hususlarda teşebbüslerde de bulunan din ve namus
lehinde türlü sözler söyleyen ve hatta hutbe okuyan, benim kapalı yerlerde baş açıklığımla lâtife eden, fes ve kalpak yerine kumaş başlık teklifimi hoş görmeyen M. Kemal Paşa, benim hayretle baktığımı görünce şu izahatı verdi:
— Dini ve namusu olanlar kazanamazlar, fakir kalmaya mahkûmdurlar. Böyle kimselerle memleketi zenginleştirmek mümkün değildir. Onun için önce din ve namus telâkkisini kaldırmalıyız. Partiyi, bunu kabul edenlerle kuvvetlendirmeli ve bunları çabuk zengin etmeliyiz. Bu suretle kalkınma kolay ve çabuk olur..” demez
Müslüman adam ALLAHın ayetlerini kitaplarını gökten indiği sanılan kitaplar diyerek aşağılamaz. Müslüman adam insanların çarşafına sarıgına kuranına karışmaz. Şapka takmadı bize insanlarını İstiklal mahkemelerinde asmaz. Müslüman adam Sırf Kürt diye Türkçe bilmediği için adam astırmaz. Irkçılık yapmaz.
63 Yorumla- +1 yıl
kürt diye asılmadı savaştan yeni çıkan bir devlete karşı ayaklanma çıkardıkları için asıldı osmanlı dada idam ediliyordu bu insanlar. Sen günahını görürsün ama tövbesini Allah (c. c) bilir. Müslüman birine kafir demek imandan da sıkıntı yaratır. Her büyük devrimini cuma namazlarından sonra açıklıyordu namaz kıla biri kafir olamaz, Ölüm anında Aleyküm selam dediği şahitli (ölüm anında kimler Aleyküm selam der araştır) . Bilip bilmeden insanları kafir ilan etmeyin bu hüküm size verilmemiştir. Peygamber efendimiz (s. a. v.) savaşta sahabe bir kafiri öldürecekken kafir Kelime-i şehadet getirir ama sahabe yinede öldürür Resulu ekrem efendimiz neden böyle yaptın şimdi bir müslümanı öldürdün der sahabe ama efendimiz o korkudan müslüman oldu der Efendimiz bunu sen bilemezsin Allah (c. c.) tövbesini kabul ettiyse ne yapacaksın der. saygılarımla.
- +1 yıl
@unknown_man Okadar yazı yazdım hiçbirini okumadınız galiba adam müslüman değil. Afet inana yazdırdığı medeni bilgiler kitabında açık açık dine peygambere vahye hakaret ediyor
+1 yılDenmemesi lazım. Zira hadis var. Müslüman olan birine müslüman değil dersen o laf döner seni bulur diye. Atatürk son anlarında tevbe etmiş olabilir. Bunun kanıtıda mevcut. Ölmeden önce yanında olan 3 kişinin 1 inin anısında en son ki sözünün aleyküm selam olduğu söylenmekte.
27 Yorumla
Soran+1 yılEvet bunu biliyorum.
- +1 yıl
kim o söylermisin 1 inin anısı dediğin kişi merak ettim bende
- +1 yıl
@modnoc1326 Hasan Rıza Soyak'ın anılarıydı sanırım
- +1 yıl
Teşekkürler bakıcam
- +1 yıl
@modnoc1326 Dr. Asım Arar’ın Hatıraları da olabilir bu ikisinden birinindi :)
Rica ederim - +1 yıl
tamam söz bakıcam:) çünkü cok iddaa var olmadıgı yönünde eyv.
- +1 yıl
@modnoc1326 Onu sadece Allah c. c. bilir. O 2'sinin birinin anısında öyle diyor. Doğruysa Kur'an-ı Kerim'e göre müslüman ölmüş görünüyor ama bilemeyiz tabii.
değil
21 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
35Cevap
Diğer konusunda 3,8b cevap paylaştı. " Boş kalan kafalara kötü şeyler yerleşir".. Ölmüş göç etmiş ve sayesinde bugünkü varlığımızı sürdürdüğümüz bir kişinin ardından bu tip söylem ve girişimler çok basit, ucuz ve mide bulandırıcı. Unutmamak gerek ki Zübeyde hanım başı örtülü ve tesettürlü bir insandı. Hazımsızlık sıkıntısı olan ve Atatürk'ün ileri görüşlülüğü sayesinde bugüne kadar kötü emellerini gerçekleştiremeyenlerin çamur atmasıdır tüm bunlar. Anasının totosundan doğmuş türlerin gayretleridir bunlar.
10 YorumlaDiğer konusunda 4,7b cevap paylaştı. Birinin müslüman olup olmadigini tartismak insani suçdur cunki toplumda bireyin dini kimseyi ilgilendirmez.. M. KEMAL ATATURK dinsizde olsa buyuk bir yeri olan sahsiyetdir. Zira müslümandırda, bunu islahat harekerlerinden bu yana uygulanan müslüman haklarini azaltip azinlik ve gayrimuslum haklatini cogaltan yasalari kaldirarark baslayip, Kuran çevirisi, verdiği camii vaazlari ve bir cok dini yaklasimlarindan anlayabiliriz...
20 Yorumla
+1 yılAtatürk'e bu yakıştırmayı yapmak saçmalıktan öteye gidemez ayrıca insanlara diniyle ırkı ile bakmamak lazım, yaptığı devrimler bugün Türkiye'yi hala ayakta tutuyorsa zaten o büyük adamdır
12 Yorumla
Soran+1 yılİyide bwn sadece müslüman değildi dedim kötüydü ya da iyiydi demedim
- +1 yıl
İyi okursan dini ile uğraşma dedim önemli olan o insanın sana ne verdiğidir, her insanda sende bulunan sana uyan bir parça vardır sen o işe yarayan parçayı kullanacaksın ayrıca hangi dine mensup olursa olsun insan insandır
çok iddialar var inanma hürriyetin var tabi ifade özgürlüğün de ama bence müslüman olsa bile dini ön planda tutmadı
10 YorumlaMüslüman gibi davranmadığı aşikar da son anda tevbe etmiş olabilir. Bilemeyiz. Suç değilse de dini açıdan uygun değil. Sadece Allahın bileceği birşeye kesin konuşmak şirke girer...
10 Yorumla
+1 yılneden suç olsun müslüman olmamak suç diye bir islamda da türkiye kanunundada yok :))
16 Yorumla
Soran+1 yılYa biri bana bunu yazdım diye adın savcılıkta felan diye mesaj attı bende senin söylediğini söyledim ama
- +1 yıl
bu arada değildi zaten. murat bardakcı diyor
- +1 yıl
yok öyle bişey hadi diyelim gittin murat bardakcı diyor diyp sıyrılırsn youtube da videoları var:)
- +1 yıl
Atatürk koruma kanunun da. Atam hakkında söylenen her söze dava açılabilir ve seni bilmeden insanlara yalan bilgi vermekden kin ve nefretten dolayı dava açılmışdır geçmiş olsun umarım pişman olmuşundur bilmeden konuşmakdan.
- +1 yıl
@Cooooveler alakası yok. adamlar ulusal kanallarda bangır bangır diyorda bişey olmuyor bize mi olacak:)
- +1 yıl
Eveet olmuyor çünki onlar yönetiyor savcıda onlar hukukda onlar zannediyor ama bir seçim kaybederse görürsün.
+1 yılOnu bilmem ama Müslüman birine kafir demek imanda büyük sıkıntı yaratır.
10 Yorumla
+1 yılMüslüman olmadığını nerden biliyorsun dindar kardeşlerin mi söyledi. ya da sen müslümansan kaç kere kitabımızı okudun kaç sureyi biliyorsun.
19 Yorumla
Soran+1 yılSaymadım kuran okudum
- +1 yıl
Atatürk koruma kanunun da. Atam hakkında söylenen her söze dava açılabilir ve seni bilmeden insanlara yalan bilgi vermekden kin ve nefretten dolayı dava açılmışdır geçmiş olsun umarım pişman olmuşundur bilmeden konuşmakdan.
- +1 yıl
Nerden biliyorsun Atatürk'ün dindar olmadığını.
Soran+1 yılİyi ama müslüman olmaması kişisel bir şey beni siyasi kişiliği bağlamaz mı
- +1 yıl
Müslüman olmadığını nerden biliyorsun diyorum sen Türban takıyorsun o türban takmadı diye mi biliyorsun dindar olmadığını bütü türbanlılar senin gibi beyin eror mu veriyor. Akplisin dimi ciddi söyle türban takarsın ama yolda bir erkekle elele de tutuşursun da öpüşürsün de sonra ben dindarım türban takmayanlar dindar değil dersin sen haklısın.
Soran+1 yılTürban takmıyorum akpli değilim. Apolitiğim
- +1 yıl
Belli zaten ayıp ne kadar kaç para alıyorsun.
Soran+1 yılApolitik siyasetle ilgilenmeyen demek bilmem ne anladın. Saçım açık olsa suç kapalı olsa auç ne ayaksın.
Soran+1 yılBiri öyle dedi diye öyle olacaksam biri atatürk müslüman değil dediğinde gerçekten değildir.
+1 yılMüslüman olsaydı bize zorla İslam'a uygun şeyler yapardı. Müslüman değil tabiki
24 Yorumla- +1 yıl
Müslüman birine kafir demek imandan da sıkıntı yaratır. Her büyük devrimini cuma namazlarından sonra açıklıyordu namaz kıla biri kafir olamaz, Ölüm anında Aleyküm selam dediği şahitli (ölüm anında kimler Aleyküm selam der araştır) . Bilip bilmeden insanları kafir ilan etmeyin bu hüküm size verilmemiştir. Peygamber efendimiz (s. a. v.) savaşta sahabe bir kafiri öldürecekken kafir Kelime-i şehadet getirir ama sahabe yinede öldürür Resulu ekrem efendimiz neden böyle yaptın şimdi bir müslümanı öldürdün der sahabe ama efendimiz o korkudan müslüman oldu der Efendimiz bunu sen bilemezsin Allah (c. c.) tövbesini kabul ettiyse ne yapacaksın der. saygılarımla.
- +1 yıl
@unknown_man oldu o zaman Şimon Perez felan da bir Selamun aleyküm Filistin liler felan desin ona da Müslüman diyelim. Ben yaptığı şeylere bakarım. Anlattığın hadiseyi biliyorum bunun onunla alakası yok her fırsatta ben Türk'üm şöyleyim böyleyim demesini bilen kişi eğer Müslüman olsaydı en azından bunu derdi.
- +1 yıl
Kimseyi görüşünden çevirme niyetim yok istediğini düşüne bilr ve söyleye bilirsin benimki uyarı ama ben uyarımda haklıysam ozaman sıkıntı olur sana hayırlı günler.
- +1 yıl
@unknown_man Sana da hayırlı günler.
Yoo, cehalet ne zamandan beri suç olsun? Hutbe okuyan tek Cumhur başkanına müslüman değil demek suçtur ama. Sen yine bilmiyormuş gibi takıl..
00 Yorumla
+1 yılNiye suç olsun ki? Atatürk'ün deist olduğunu herkes bilir :S
218 Yorumla- +1 yıl
Müslüman birine kafir demek imandan da sıkıntı yaratır. Her büyük devrimini cuma namazlarından sonra açıklıyordu namaz kıla biri kafir olamaz, Ölüm anında Aleyküm selam dediği şahitli (ölüm anında kimler Aleyküm selam der araştır) . Bilip bilmeden insanları kafir ilan etmeyin bu hüküm size verilmemiştir. Peygamber efendimiz (s. a. v.) savaşta sahabe bir kafiri öldürecekken kafir Kelime-i şehadet getirir ama sahabe yinede öldürür Resulu ekrem efendimiz neden böyle yaptın şimdi bir müslümanı öldürdün der sahabe ama efendimiz o korkudan müslüman oldu der Efendimiz bunu sen bilemezsin Allah (c. c.) tövbesini kabul ettiyse ne yapacaksın der. saygılarımla.
- +1 yıl
@unknown_man "Benim bir dinim yok ve bazen bütün dinlerin denizin dibini boylamasını istiyorum. Hükümetini ayakta tutmak için dini kullanmaya gerek duyanlar zayıf yöneticilerdir, adeta halkı bir kapana kıstırırlar. Benim halkım demokrasi ilkelerini gerçeğin emirlerini ve bilimin öğretilerini öğrenecektir. Batıl inançlardan vazgeçilmelidir. İsteyen istediği gibi ibadet edebilir. Herkes kendi vicdanının sesini dinler. Ama bu davranış ne sağduyulu mantıkla çelişmeli ne de başkalarının özgürlüğüne karşı çıkmasına yol açmalıdır."
yav. Atatürk.
Adam kendisi ısrarla müslüman olmadığını bas bas bağırırken sen bu kanıya nereden varıyorsun anlamadım? :D Ayrıca ölüm anında yapılan tövbeninde kabul edilmediği bilinir. - +1 yıl
ölüm anında Aleyküm selam diyor, cuma namazlarını kaçırmıyor kanıya tarih bilgilerinden varıyorum azıcık araştırsan belki haklı olduğumu anlarsın. Bu arada kardeşim hazır ölüm sana ulaşmamışken gel tövbe et Müslüman o l"Eşhedü en la ilahe illallah ve eşhedü enne Muhammeden abdühü ve resulühü" hayırlı günler
- +1 yıl
@unknown_man :D :D Ulan ya ne güldüm ya :D Dinime küfreden müslüman olsa diye bir laf var cuk diye oturuyor :D Adam kendi ağzıyla müslüman değilim hiç bir dine inanmıyorum hepsi batıl inançtır diyor. Kur'an-ı kerim için gökten indiği zannedilen kitap diyor. Sende kalkıp adama müslümandı diyorsun :D Adam içki masalarından kalkamamış sen cuma namazı kaçırmazdı diyorsun :D Adam o kadar alkolikti ki içtiği rakılar yüzünden karaciğeri iflas etti ve sirozdan öldü. Bu kadar kör olmayın be.
- +1 yıl
O yüzden mi Kuran-ı Kerim i türkçe mealini yaptırdı insanlar okuyup öğrensinler diye senin dediğin gibi olsaydı o halleriyle kalmaları daha iyiydi bu sadece bir örnek Ulan...
- +1 yıl
Anıtkabir’de sergilenen cep Kur’an’ını hep üzerinde taşımıştır.
Aydın din adamı yetişsin diye imam Hatipler açmıştır.
Diyanet İşleri Başkanlığı’nı devlet içine yerleştirmiştir.
Atatürk, Kurtuluş Savaşı sırasında camilerde Kur'an ve Sahih-i Buhâri okunmasını istemiştir. Şeyh Senûsî; Atatürk'ü, halâskâr-ı İslam yani İslâm'ın kurtarıcısı olarak nitelendirmiştir. Atatürk'ün çalışma odasında bulundurduğu Kur'an nüshalarından ikisini Şeyh Senûsî hediye etmiştir.
Cehaletin gözlerimi kör etti. - +1 yıl
@unknown_man Ahahahaha :D Bu bahsettiklerinin hepsini müslüman olduğu için mi yaptı sanıyorsun? :D Valla kahkaha attım ya :D Adam o zaman ki toplumun şimdikine oranla daha fazla olan müslüman kesimini yanına almak istemiştir. Bu yüzden de dini konularda çalışmalar yapmıştır. Ama bu müslüman olduğunu göstermez. Dinimizde "eşcinsellik ve alkol" kesinlikle haramdır ve yasaktır. Sen alkolik bir adamın gerçekten müslüman olabileceği ihtimaline inanıyorsun ya valla daha çok gülesim geliyor :D
- +1 yıl
Hala cehaletinde ısrar ediyorsun Haram ve helaller vardır doğru ama bir insan iman ediyorsa Müslümandır lakin harama düşüyorsa bu onu kafir değil günahkar yapar ve taktiri Rabbimiz verir.
- +1 yıl
@unknown_man Bende konuyu ne zaman başka yere çekeceksin diye bekliyordum ^^
- +1 yıl
Konu aynı ama hala ısrarla nato mermer nato kafadasın dostum söylediğin her cümlenin karşılığı olan doğruları yazdım artık seni Allaha havale ediyorum inşallah günahlarını bağışlar ve hak yoluna dönersin saygılarımla.
- +1 yıl
@unknown_man Benim yolum seni ilgilendirmez : ) Allah'a şükürler olsun ki ben yolumdayım : ) Ama atatürkü gerçekten müslüman zannedicek kadar yoldan sapmışsın. Yanlış araştırmışsın. Bence tekrar bi' göz at : ) Herşey okullarda öğretilenler değil ^^
- +1 yıl
@ProqrammeR Arkadaş 32 yaşına gelmiş ama inatçı keçi gibi kanıt sunuyorsun yok öyle değildi böyleydi neredeyse yunan tapınağı anıtkabirden adamı çıkartıp müslüman yapacak vallahi yorumları okurken haykırdım. Eğer bunun yorumlarını senin yorumun altında göreydim buna cevap bile vermeye tenezül etmezdim yazık
- +1 yıl
@Iwillwishfordying Adam kendi ağzıyla söylüyor ben dinsizim diye :D Bu adamı müslüman yapıyor :D Zaten ben yorumları okurken krize girdim :D
- +1 yıl
@unknown_man Bozulduysan uza. Bilmiyorsan da yorum yapma !
- +1 yıl
Sana girip cikan ne laflar anliyacaginiz dileden ben sizin gibi oynak degilimki bozuluyum
- +1 yıl
@unknown_man Ahahahahahahaha :D :D :D
- +1 yıl
@ProqrammeR Arkadaşlözürlü galiba edepten hayadan bahsetmiş anamdan başlamış sülaleme saydırmış ne beklersinki bunlardan. Yaşından başındanda utanmıyor
- +1 yıl
@Iwillwishfordying Boşver : ) Salla gitsin.
Atatürk Müslüman değildi zaten neden suç olsun? Ayrıca Müslüman olmak zorunda mıydı? Değildi.
11 Yorumla
+1 yılSiz bunları tartışırken millet nobel odulu alıyor ya.
10 YorumlaTarihi araştıran biraz komik olmayın ordan burdan sözlerle
10 Yorumla- Diğer konusunda 20,5b cevap paylaştı.
+1 yılimanın kimde olduğu bilinmez, bilmediğini söylemek iftira olur, iftirada kimseye yakışmaz.
10 Yorumla
+1 yılBenim Tanrım <3 Atatürk <3 Kabem <3 Anıtkabir <3 ;) En Büyük Türk Atatürk.
02 Yorumla- +1 yıl
anneni. Airbus A-380 yolcu uçağına hostes yaparım ve bilerek uçağı tribülansa sokup ananı panik yaptırıp pilot koltuğuna oturturum ve fırlatma koltuğuyla uçaktan atar sonra da uçağın iniş takımlarını açmadan uçağı piste indirir yolcuları ölümle burun buruna getirir sonra da kahraman pilot ilan edilir ve ünlü olurum. Film ve reklam teklifleri alırım. Kazandığım paralarla kendime saunalı, jakuzili, kapalı yüzme havuzlu, tabandan ısıtmalı, çelik konstriksyonlu, depreme dayanıklı ve lüx villa alır tüm arkadaşlarımı villama davet eder ve ananıda VIP konuk olarak evime davet edip gelirken 2 ekmek almasını rica eder eve geldiğinde o aldığı ekmekleri âmînîn zevk suyuna bandırıp künefe gibi misafirlere ikram ettikten sonra ânânın gôtüne yıllanmış şarap sokup tirbüşonla açıp şişenin mantarıyla da ananın burnunu tıkayayım. Anan yarı baygın vaziyette iken popona 19 cm damarlı yârrâğımı köküne kadar sokup çığlıklar içinde kanırttıra anırttıra sîkeyim.
Gizli Üye(36-45)+1 yılBana gore de digerleri musluman degil. Din somuruculer.
20 YorumlaKoskoca Atatürk ü hala eleştirmen suç
12 Yorumla
Soran+1 yılEleştirmiyorum bana ne dini inancından olanı söylüyorum
+1 yılİyi ama Atatürk müslümandı. yani yalan bilgiye girer
13 Yorumla- +1 yıl
nerdn bu kadar emin oluyorsn?
- +1 yıl
@modnoc1326 birçok anısı var etrafında yaşayanların anlattığı istersne aşağıdaki linkten oku. www.ataturkinkilaplari.com/.../...mis-olaylar.html
- +1 yıl
murat bardakçı youtube dan bakabilirsn ateist di diyor
Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. O çoğumuzdan daha Müslüman dı. Denk gelirsem dava açarım
10 Yorumlaİspatlyanmayan delil iftiradır , İftira suçtur.
30 YorumlaDiğer konusunda 692 cevap paylaştı. Hayir degil. ayrica Ataturk muslumanda degildi
26 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Benim bir dinim yok ve bazen bütün dinlerin denizin dibini boylamasını istiyorum. Hükümetini ayakta tutmak için dini kullanmaya gerek duyanlar zayıf yöneticilerdir, adeta halkı bir kapana kıstırırlar. Benim halkım demokrasi ilkelerini gerçeğin emirlerini ve bilimin öğretilerini öğrenecektir. Batıl inançlardan vazgeçilmelidir. İsteyen istediği gibi ibadet edebilir. Herkes kendi vicdanının sesini dinler. Ama bu davranış ne sağduyulu mantıkla çelişmeli ne de başkalarının özgürlüğüne karşı çıkmasına yol açmalıdır..
Atatürk-1926 Andrew Mango, Atatürk Syf.447
+1 yılHukuki olarak değil ancak dininize göre suç.
10 Yorumla
+1 yılDemeye gerek yok bence
10 YorumlaTabi ki suç haşa Müslüman adama Müslüman değil denir mi?
00 YorumlaSuç değil Sadece kişisel görüş
11 Yorumla- +1 yıl
Kişsel mi... Atatürk koruma kanunun da. Atam hakkında söylenen her söze dava açılabilir ve seni bilmeden insanlara yalan bilgi vermekden kin ve nefretten dolayı dava açılmışdır geçmiş olsun umarım pişman olmuşundur bilmeden konuşmakdan.
+1 yılDemek sunctur o bizim milli onderimiz
00 YorumlaKimse kimsenin kalbini bilemez
10 Yorumla
+1 yılNereden biliyosun
15 Yorumla
Soran+1 yılKanıtlar var ama arkadaşın dediği gibi son anda müslüman oldugsa büyük ayıp ettik
- +1 yıl
İnanmıyorum ben dua ederken fotoğrafları var ayrıca askerlerin hepsi zaten içki içiyo sigara felan kullanıyo
Soran+1 yılİçki içmesi değil mesele
Soran+1 yılDaha derin
- +1 yıl
Onu ben bilmiyorum neyse o biliyodur işini o kadar dua alıyo cennettedir o
- Diğer konusunda 24,6b cevap paylaştı.
+1 yılHakaret yok ama
16 Yorumla
Soran+1 yılBencede biri bana adın savcılıkta felan yazdı
- +1 yıl
Bence salliyor
- +1 yıl
Ama dinen birine kafir dersen seninde muslumanligin tehlikeye girer ama o ben musluman degilim deseydi girnezdi
Soran+1 yılNe yani benim müslümanlığım gitti mi
- +1 yıl
Musluman ya da musluman oldugu belli olmayan birine
ya da saka amacli ben musluman degilim demek dinen kotu bisey tam bilemicem ama dogru degil arastir - +1 yıl
Hakaret mi yok.. Atatürk koruma kanunun da. Atam hakkında söylenen her söze dava açılabilir ve seni bilmeden insanlara yalan bilgi vermekden kin ve nefretten dolayı dava açılmışdır geçmiş olsun umarım pişman olmuşundur bilmeden konuşmakdan.
Gizli Üye(36-45)+1 yılbırakın boş boş işleri. önünüze bakın.
10 YorumlaBu soruyu sorduguna göre sen müslüman değilsin
00 Yorumla
+1 yılSuç degıl bence.
31 Yorumla- +1 yıl
Diğer konusunda 353 cevap paylaştı. napacan
Allah mısın sen00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDeğil ama ölünün arkasından konuşmamak lazım
10 YorumlaHalen aktif misiniz?
00 YorumlaDiğer konusunda 454 cevap paylaştı. Suç değil
10 Yorumla
+1 yılDegil.
20 YorumlaNeden olsun ki?
10 YorumlaYok asla
10 Yorumla
Devamını Gör(25)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında