21 gün önce babamı kaybettim. Canım yanıyor. Merak ediyorum hep böyle mi olacak
Cevabın nedir?
Aile & Toplum konusunda 43,8b cevap paylaştı. Sevdiğin birini kaybedince bir yanın onunla beraber kaybolur. Terk edilmiş hayaletli bir ev gibi giden sevgilinin yokluğunu taşırsın. Öyle bir yara ki üzerinden ne kadar zaman geçerse geçsin genede canını yakar. Öyle bir yara ki iyileştiğinde bile kanar.
Bir daha gülmeyeceğini, asla hafiflemeyeceğini sanırsın. Karanlıkta el yordamıyla… ilerler gibi akar hayat. Önünü göremeden, yönünü bilemeden, sadece şu anı kurtararak… Gönlünün kandili sönmüş, zifiri gecede kalmışsındır. Ama işte ancak böyle durumlarda, yani iki göz birden karanlıkta kalınca bir üçüncü göz açılır insanda. Kapanmayan bir göz…
Ve ancak o zaman anlarsın ki bu elem sonsuza dek sürmeyecek. Hazandan sonra başka mevsimler, bu çölden geçince nice vadiler gelecek bu ayrılığın ardından da ebedi bir vuslat…
MEVLANA170 Yorumla
En İyi Cevaplar
öncelikle başın sağolsun kardeşim... acını çok iyi biliyorum ve ne yazık ki daha fazla üzülme ama evet hep böyle olacak sırtını yaslaman gereken birisi isteyeceksin her zaman arkanda seni koruyacak gölgesinde saklanmak isteyeceğin birisi isteyeceksin... arkadaşların babaları ile ilgili birşey anlattığında imrenip kıskanacaksın ama yaşın hala genç 18-19 ve güçlü durman lazım önünde çok uzun yıllar var nereden baksan 45-50 yılın var daha ve bu acıyı hep içinde tut ama belli etme hayatını yönetmesine izin verme acıyı içinde tut sana babanı unutturmaz ama asla acınla hareket etme zihninle hareket et umarım acını hemen atlatırsın canım kardeşiöm
50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllah rahmet eylesin
tabikide o aci oyle kalmaz alisirsin yokluguna simdi cok zordur ama bircok tanidigim kaybetti babasini ve gercekden hic toparlanmayacak sandiklarimin hepsi toparlandi daha guclu oldular sasirdim kaldim yani hemen olgunlastilar sende muhtemelen oyle olacaksin. Daha guclu olmak zorundasin bundan sonra üzül tabiki üzülme demiyorum baba bu sonucta arkanda duran koca bir cinar... ama ölenle ölünmez belki 100 kez duymusundur bu cumleyi ama ölümlü dunya bizim nekadar yasiyacagimiz belli degil bana demesi kolay ama empati kurmaya calisiyorum ve empati kurmaya calistikca icim parcalaniyor bu yuzden anliyorum senide dene bilir. Allah bol bol sabir versin...30 Yorumla
hep öyle olcak hiç geçmeycek inanmayacaksın sürekli fotoğraflarına bakacaksın sesini özleyeceksin en kötüsü baba diyemicen güç alamayacaksın kararlı büyük adımlar atcaksın ve hep bir boşşlukta eksikte olacaksın :(
30 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
19
Cevap
102Cevap
Ben babama çok düşkünüm Allah korusun. Öyle birşey olsa dilim varmaz. Hiçbir şeye bunu anlarım.
Aslında ben hiç birşeye bir cevap veremem, kötüyse özellikle.
Acındırmak değilde sadece söylemek istemem. Insanların yanında aglamak dahi istemem.
Ama birinin babası vefat ettiyse başın saolsun Allah anneni sana bağışlasın babanında yerini cenneti mekan eylesin derim. Acımak gibi birşeyim olamaz baba bu. Seni anlıyorum birde çok düşkünsen anlıyabiliyorum. Sorduklarında vefat etti de biri bişey diyincede saol Allah kimseye yaşatmasın de geç git. Bir gün hepimiz öleceğiz, ölüm Heran kapımızda dilimiz varmıyor buna söylemeye bu acıya bir çözüm yok. Ama üzülme takma Allah sana uzun ömürler versin Rabbim anneni başından eksik etmesin kardeşim. Baban seni görüyordur ona layık bir evlat olmaya çalış kim ne derse desin, umursama sen acındırmıyorsun kendini onlar eğer ay üzüldüm kıyamam sana diyorlarsa seni daha kötü yapıyorlarsa bil ki onlar acınacak durumda çünkü çok sahteler. Annenin babanın degerini bilmeyen insanlar...
Allah sana uzun ömürler sağlıklı güzel bir hayat versin, babanın yerini hiç bişey doldurmaz ama ona olan sevgin hep kalbinde kalsın ve ona göre davran kardeşim.
Tekrardan başın saolsun07 Yorumla
Gizli Soran+1 yılCok tesekkür ederim gercektenn
Gizli Soran+1 yılYinede rahatlattın beni gerçekten
Gizli Soran+1 yılAttım ama bu üyeye mesaj atılmıyo diyo
+1 yılAllah rahmet eylesin, basınız sağolsun sevdiğin birini ebediyen kaybetmenin ne demek olduğunu çok iyi biliyorum. Şimdi burdakiler baban ölmüş burada ne işin var? Diyebilir uzaktan ahkam kesmek çok kolay ama insan bir destek, bir görüş istiyor acısını dindirmek için benim de dedem öldü 3 ay önce ama şöyle söyliyim onu babamdan çok sever ve baba yerine koyardim hala ölmüş olduğunu kabullenemiyorum, inanmıyorum ama şöyle düşün bu enin de sonunda oluncaktı sadece sen bu acıyı çok erken yaşadın ama şimdi daha fazla hayat tecrüben olucak ve hepimizin gideceği yer orası ölüm den kaçıs yok.
10 Yorumla
+1 yılBaşın sağolsun kardeşim. Hiç kolay değil tabi. Uzun vadede geçecek acıların. Dostların , arkadaşlarınla vakit geçirdikçe kafanı bir nebze dağıtırsın ancak.
Hepimiz sevdiklerimizi kaybediyoruz, kaybedeceğiz zamanı gelince, ya da bizi sevenler varsa bizi kaybedecekler...30 Yorumla
+1 yıl18 sene önce kaybettim son kez yüzüne baktığımda sabah gülümsüyordu cansız bedenin de evde 4 Yaşındaydım hiç unutamıyorum ama biraz hafifledi arada bir baban ne iş yapıyor dediklerinde gülerek cevap veriyorum ben acıncak insan değilim diye yetiştirdim kendimi sana tek teselli verebilirim sadece acıyan insanlara merhamet gösterme onlardan uzaklaş baban sonuçta bu dünya için gitti geçici dünyadan kalıcı boyuta gitmek için
Başın sağolsun kardeşim en iyi ben anlarım seni50 Yorumla
+1 yılAllah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Bu hayatın bir gerçeği maalesef, hepimiz anne ve babalarımızı kaybedeceğiz, bizler de sonra gideceğiz, ardımızda çoluğumuzu çocuğumuzu bırakarak. Acı geçiyor evet ama biraz zaman alıyor, güçlü olman lazım, yas dönemi kabul ama hayatın hep böyle olmayacak merak etme. Gelecekte daha güzel anılarla hatırlayacaksın babanı :)
51 Yorumla- +1 yıl
insanların karamsar görüşlerini, yorumlarını okuyarak kendini yıpratma sakın
- Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBaşın sağolsun.. Allah rahmet eğlesin güzel kardeşim.. tabii ki hep böyle gitmeyecek daha sonraları bir nebze de olsa canının yanması dinecek.. Ama hep aklındave hatıranda kalacak.. onun için sık sık dua oku ve kabristanını ziyaret et.. Hiç birimiz sonsuz yaşamayacağız bu dünyada.. herkes bir gün göçecek.. O yüzden kimseyi kesinlikle kırma.. herkes - hepimiz geçiciyiz bu dünyada...
30 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBende kaybettim yaklasık 2.5 ay olucak sana tavsiye veremiycem cünkü gün gectikce yoklugunu anlıyorsun belki zamanla unutacaksın ama aklına her geldiginde hayattan iptal olacaksın bence kendine mesgale bul zaman gecir ve baban icin dua et yasin ac youtubedan sonra fatiha oku onun adına hayır yap yardım et para veremesen bile gonullu ol aklıma bunlar geldi simdiklik
20 Yorumla Başın sağ olsun. Bu konuda kimse gerçekten duygularını anlayamaz, kimse babanın yerini dolduramaz. Kimse duygularını hafifletecek sözler söyleyemez. Baban gittiyse de anıları seninle, iyisiyle kötüsüyle yaşam kaybolsa bile yaşanılanlar kaybolmaz. Hatırladığın sürece baban kalbinde olacak. Güçlü ol, ne ölüme ne de hayata küsme, güçlü ol devam et ve yine sabırla devam et yaşamına. Devam ettiğin sürece kolaylaşacak.
20 YorumlaEn iyisi kaybettim demek sen neden kendini acındırmış hissediyorsunki? Onlar soruyor seninde bir cevap vermen gerekiyor eger bir cevap vermez geçiştirirsen konu ne olursa olsun karşındaki kişi güvensizlik hisseder ve ister istemez sana daha soguk davranır en fazla ilk duyduklarında acını paylaşırlar üzüldüm falan derler ama söylemezsen arkadas cevrendede cok baska yerlere gidebilir durum
12 Yorumla
Gizli Soran+1 yılAslında cok haklısın cok teşekkürler
+1 yılBöyle patavatsızca bir soru sorduğum için pişman oluyorum kendime kızıyorum. İnsanların acılarını onlara hatırlattığım için kendi adıma üzülüyorum. Ama kendisini acındırdığını düşünmüyorum. İnsan babasını kaybetti diye acınacak durumadüşmez. Hep vakti zamanında babasını kaybeden çocuğu konu alan yeşilçam filmleri yüzünden böyle oluyor.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 18,9b cevap paylaştı.
+1 yılbaşın sağolsun. kendini harap etme ahirette sevdiklerimize zaten kavuşucaz , bunu veda değil tekrar kavuşulcak bir ayrılık olarak düşün
bu yüzden babanı seviyorsan ve babanın iyiliğini istiyorsan bol bol dua et ki amel defterine yazılsın babanın.30 Yorumla Öncelikle başın sağolsun. Mekanı cennet olsun inşallah. Malesef bunun bir telafisi yok. İçinde hep yaşayacaksın. Ama bunu hafifletmenin en iyi yolu en güzel anlarınızı, anılarınızı daima hatırlaman olacaktır.
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 633 cevap paylaştı. Başın sağolsun. Ölüm Allah'ın emri hepimiz yakınlarımızı bir şekilde kaybettik ve özlesek de bu durumla yaşamayı öğrendik. Şu an acın çok yeni. Zaman her şeyin ilacı ve senin yaranı da saracak tek ilaç. Allah sabır ve gelecek hayatında şans versin.
20 Yorumla
+1 yılBasın sağolsun allah rahmet eylesin bu acı hiç geçmez kardeşim sadece bu acıyla yaşamayı öğrenirsin bende annemi kaybettim 2.5 yıl oldu acısı hiç azalmadı allah size sabır versin
20 YorumlaGeçer tabi, can dayanmaz yoksa. Zor, bir kız için babasını kaybetmek ama sen yaşadığın sürece bir yere gitmeyecek zaten baban. Gittiğin her yerde seninle olacak, senden önce eve dönecek.
20 Yorumla
+1 yılKuzenim de kaybetti babasını. Şimdi hiç aklına bile gelmiyor belki bilmiyorum ama neşeli duruyor. Sanırım insana göre değişir. İnşallah sen de acısını unutursun. :( Şöyle düşün bir de.. o seni öteki tarafta bekliyor bu kısa bir ayrılık.
30 Yorumla
+1 yılAllah rahmet eylesin kabri cennet bahcesi olsun Dualarla ona yardımcı olabilirsin. Benim babam da 2009 da vefat etti. Ruhları her daim dua bekler okumaktan usanma acını hafifletecek tek ilaç
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsakın güvenmediğin sevmediğin kişilere söyleme benim babam yaşıyorken yok hayatımda ve çevremdekiler bunu acıma eziklik duygusu olarak yansıtıyorlar bana ve senin bir özelliğini kıskananlar seni de babalarıyla kıskandırmaya çalışıyorlar ve bu insanı perişan ediyor. denenmiştir
03 Yorumla
Gizli Soran+1 yılAslında benim cevrende yok gibi ama bellide olmuyo ezebiliyolar da
Cevap sahibi+1 yılen ummadıkların en yakın akrabaların sana o gözle bakıyorlar yani pek güvenme. kızlarında hiçbirine güvenme. sadece çok yakın gördüğün sağlam karakterli erkek arkadaşların varsa 1 2 tane onlara söyle erkekler böyle konularda daha hassas ve anlayışlı oluyorlar
Gizli Soran+1 yılAynen daha korumacı yaklasıyolar
+1 yılÇok üzüldüm Allah sabır versin. Metanet versin ki acınız biraz olsun dinsin. Başınız sağ olsun...
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 14,3b cevap paylaştı. Allah rahmet etsin... Başın sağolsun bir kaç ay yoğun acıyla yaşayacaksın sonra o yoğunluk hafifleyecek ama yine kalacak acısıda eksikliğide
10 Yorumla
+1 yılBaşın sağolsun minik.
Bu da geçer elbet.
Zaman, hangi acıyı hafifletmiyor ki?
Bunu da hafifletir elbet...10 Yorumlaöncelikle basın sag olsun ben babamı cok kücükken kaybettim ve babasız büyüdüm hep bi eksiklik oluyo insanın üzerinde o olsaydı hayatım nasıl olurdu diye birsey zamanla gecer tabiki ama unutmak şazım sürekli benim gibi düsünürsen gecicegini sanmiyorum en ufak seyde onu düsünüyorum cok kötü hissettiriyo unutmaya calisman lazim ölümlü dünya sonucta herkesin var bi zamani o zaman dolduktan sonra naparsan yap düzelmez bu kendini üzme💁🏻🫶🏻
00 Yorumla
+1 yılilk başta geçmiyor tabii ki ben 12 yaşında babamı kaybettim ve gerçekten çok acı. Ben normalde her şeye ağlayan birisiydim ama artık ağlamıyorum bunun sebebi ise yaşayabileceğim en kötü şeyi yaşamış olmamdı. Babam benim her şeyimdi ama gitti ve buna alışmak zorundayım sürekli gelmesini beklememeli ve hayatına devam edip onu gururlandırmalısın. Başın sağolsun Allah kimsenin başına böyle bir acı vermesin...
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyok böyle olmayacak, ben babam öldüğünde 1 hafta yataktan kalkamamıştım, babamı sevmediğim halde, anneye birşey olmasın gerisi hikaye bence.
10 Yorumla
+1 yılAzalmaz alışırsın zamanla her andığında burnunda sızı olacağı kesin Allah rahmet eylesin nur içinde yatsın.
20 YorumlaBende kaybettim.. anliyorum seni özlersin hep ve o boşluk asla dolmaz.. doldurulamaz. Kabullenmekten başka bişi kalmiyor sana bana..
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılBasın sağolsun. Allah rahmet eğlesin. Bende kaybettim Zaman sonra onu hatırladıkça hep tebessüm ediyorsun. Sıkma canını mekanı cennet olur insallah
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBaşın sağ olsun.. Benimde 3 sene önce vefat etti her aklıma geldiğinde gözlerim doluyor şu an bile.. Allahım sabır versin mekanları cennet olsun inşAllah..
30 YorumlaBen acırım ama küçümsemek anlamında değil sonuçta kaybettiğin kişi baban boru degil acısı büyüktür diye acırım. Allah sabır versin.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 889 cevap paylaştı.
+1 yılAh çok üzüldüm Allah sabır versin Mekanı cennet olsun 😐
12 Yorumla- +1 yıl
Bol bol yasin oku
- +1 yıl
Şu mübarek günde
- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBaşın sağolsun öncelikle. Hep bir boşluk bir eksik olacak hayatında ama şimdi o kalbinin üstüne çöken ağırlık zamanla geçecek
00 Yorumla en az 4-5 arkadaşımın babası yoktu acımadan ziyade sorunun cevabını öğrendiğimde kendim mahcup oluyordum mahcup oluncada heralde acıdım sanıyorlar
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 64b cevap paylaştı. 23 Yıl önce Kaybettim Ben
Özlüyorsun :(
Allah sabır versin...10 YorumlaAile & Toplum konusunda 714 cevap paylaştı. Fatiha kabirde huzurlu olmasını sağlar dua et ruhuna ona bildirilir
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 470 cevap paylaştı. Ay yazık babası ölmüş deriz biz bende derim yani bizim halkımız böyledir hırsızından tut hapçısına kadar böyleyiz yufka yürekliyiz ama bu kelime acıyarak söylenmez durumuna üzüldüğü için söylenir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAynı şekilde bende dedemi kaybettim. Tıpkı senin gibi birebir gözlerimin önünde. İstiyorsan ben sana psikolojik olarak destek çıkarım.
20 YorumlaAllah rahmet eylesin. Zamanla geçecek tabi kolay olmaz.
00 Yorumla
+1 yılBaşınız sağolsun 🙁 abin veya ablan yok mu? Dostlarınız neden yanınızda olmuyor?
00 YorumlaBaşınız sağ olsun hayat böyle alışmak lazım bir şekilde iyi dost lazım hayatta
01 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Günden güne hafifleyecek acın. Babanın yeri cennet olur inşallah, sanada sabırlar diliyorum 🙏 canı gönülden hemde
10 YorumlaDert ettiğin şeye bak benim ki sağken ölmeyi başardı hiç şeyimde değil.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıleheh ben polis diyorum. d liseden beri aynı yalanı defalarca insana söyledim acınası duruma gelmek yerine havalı hissediyorsun internetten bir kaç polis resmi bulup bakın babam diyorum keşke gerçekten polis bir babam olsa ama yok napıcan üzülekmi
01 YorumlaAynı şeyleri yaşadım metin ol Allah sabırlar versin sabır ya sabır
10 Yorumla
+1 yılbaşin sağolsun Allah yardimcin olsun konuşmak istersen burdayim
10 YorumlaAllah sabır versin zamanla daha iyi olucaksın emin ol. Allâh kimseye kaldıramayacağı yükü vermez. Başınız sağ olsun. I
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 388 cevap paylaştı.
+1 yılBen gayet diyorum, yine de hoşuma gitmiyor tabi. Konuşmada söylememi gerektirecek yere gelmemeye çalışıyorum.
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılbaşın sağolsun Allah rahmet etsin, geçer oda geçer senden çok şeyler alıp götürsede geçer
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende geçen pazar günü kaybettim babam bizi yarım bıraktı kimsesiz bıraktı ah be baba ah be babam babacım
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 508 cevap paylaştı. bence tamamen saçmalamışsın acıyarak bakan insan bence kendı acınacak durumdadır
00 Yorumla
+1 yılBaşın sağolsun ne desekte fayda yok, zamanla tamamen dinmiycek belki ama azalır bu acı, benim de babam öldü anlıyorum
10 YorumlaGeçen cumartesi babamı kaybettim öyle bişey yok şu an ama hatırladıkça dua ediyorum yapılacak tek şey bu
00 YorumlaÖldü demek yerine daha yumuşak kelimeler kullansan. Sizlere ömür, vefat etti gibi ve bunları söylerken güçlü bir şekilde söylemeye çalış..
10 YorumlaAllah rahmet eylesin. Tabi kolay değil allah verir sabrını insallah
10 Yorumla
+1 yılBende babami kaybettim ayni dusuncedeydim. sonra alisiyorsun.
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yıl7 yıl oldu kaybedeli ama kimseye söylemek istemiyorum
- +1 yıl
Benimde 4 yil olucak ve emin ol kimseye kendini acindirmis olmuyorsun sadece dikkatleri artiyor ailevi konularda.
Gizli Üye(36-45)1 yılgeçmez bu acı hep sürecek bende kaybettim basın sagolsun zor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılgeçmiyor bende yenı kaybettim bir o vardı destek olan sımdı ailem var ama kımse kalmadı
00 Yorumla
+1 yılGeçer geçecek. Dün gibi hatirlasamda insanız alışıyoruz.
00 YorumlaUnutma Her nefis ölümü tadacaktır. Allahtan geldik allaha gidiceğiz
00 YorumlaBabam vefat etti de kanks ya da babam sizlere ömür , kaybettim de olabilir :)))
00 Yorumla
+1 yılhayır acımıs gözle bakmam
onların elinde ılan bir durum degil00 Yorumla- Devamını Gör (61)
Devamını Gör(106)
6 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım