Babam ölse üzülmeyeceğim?

O kadar pis o kadar pasaklı o kadar iğrenç ki anlatamam mesela özel bölgesine mantar için ilaç sürüyo elini yıkamıyor benim elim diyor canım mısın diyor tuvalette bazen cisine su dönmüyor duşteyken dark ettim hiç su dökme sesi gelmiyordu hapşırınca sofrada nereye hapşırdığı belli değil sofrada osuran insandır garip bir huyu var elini dişlerine sürter ve hiç yıkamaz affedersiniz tuvalette büyük abdestine gidip çıktığında bile hiç elini yıkamadığını biliyorum küfürbazdır annemin arkadaşlarına hep dul diye diye kötüler kocaları öldü diye hepsini dul yani orsb olmakla suçlar sözde namus bekçisi ama youtube tiktok ta genç kızların vinelerini izliyor örneğin fariz kanalında benimkini yalarmısın videolarını izliyor bide kulaklık takıyor kimse duymazın eve hiç para vermez zamanında hep annemi döve para alırdı ayrıca sapık kucağına çocuk aldığı p*enisinin kalktığını bilr gördüm kaçtefa yani ben artık bu evde yaşamaktan iğreniyorum anneme yazıkk.. bu adam ölse hiç üzülmem pis cahil doğulu hala 40 sene öncede yaşıyor

Güncellemeler
+1 yıl
Daha önceden annemle kavga ettiğinde sopayla hep dövmeye çalışıyordu bi ara abimle kavga edince baltayı alıp dışarı peşinden gitti yani bişey olduğunda hemen mutfağa ya da balkona koşup tehlikeli bişeyler arıyor al sana geri kafalı doğulu... Ben annemin tarafına çekmişim bu arada
Babam ölse üzülmeyeceğim?