sevgilim 173 boyunda ve zayıf. Spor yapsa kilo alır mı?
veya kas yapabilir mi?
veya kas yapabilir mi?
Spora başlamadan 55 civarıydı kilom şu an 64 civarı ve yağ oranım çok düşük vücudumu da beğenirler genelde çevremdekiler kaslı derler yani :) boyumda aynı :) Ama düzenli bir şekilde yapması lazım 2-3 ay yapıp bırakacaksa hiç başlamasın..
bol proteinle beslenirse kas yapıp kilo alabilir.
protein le kilo alınmaz
kas yağdan daha ağır basar evet o yönden bakarsan kilo almış olur ama çocukta yağ yokki neyi kasa çevircek önce kilo alması lazm
kalori ağırlıklı beslenmeli hatta kalori tozları içmeli yoksa o çocuk kilo alamaz
off bişi demiyorum size sanki hayatınız vücut çalışarak geçiyor, zayıf biri nasıl kas yapacak arkadaşım o adamın kilo alması lazım başta onun içinde karbonhidrat ağırlıklı beslenecek. salona gittiği ilk günde kalori tozu alması istenecek 3 ay kalori tozuyla besin takviyesi yaptıktan sonra protein tozuna döner. senin dediğin zaten kilosu olanlar için geçerli bu adam zayıf kuru iskelet 50 kilo adamdan bahsediyoruz
65 kilonun üzerindekiler zayıflamaya mı çalışıyor?
kusura bakmada 65 kilo bir erkek zaten zayıf tır daha ne kadar zayıflıcak ölüm diyetinemi girecek
hani ben 67 kiloyken basladım bana direk takviyeyi şart koştular
alır iyi bir spor programı ve protein ağırlıklı beslenirse
proteinle kilo alınmaz
@evrendurmazz 1 ay tavuk yumurta flan beslen bakıyım noluyo? protein ymezse o vucut nasıl gelişicek?
senin dediğin kas yapmak için geçerli , kas içinde yağa ihtiyacı var kalori ağırlıklı beslenmeli başta protein kilo aldıktan sonra
@evrendurmazz sen çok ayrı yoldan anlatıyosun bilgilerini burda harcama aşağıda size ayrılan görüşün bildir kısmı var oraya yaz
oraya yazdım senin yanlış verdiğin bilgiyi düzeltiyorum
@evrendurmazz bırakta o karar versin sen alta yaz da
herkez yanlış bilgi verirse, o bilgi onun için doğru olur neyse ney ya saçma bir şekilde uzadı konuşma ii akşamlar sana
Cevap
4Cevap
weider in kalori tozları var onlardan içsin ve spora başlasın anca öyle alır, bu kalori tozunu içmeside şart başka marka denemesin ayrıca
Eski sevgilin benim de mi eski sevgilim acaba diye düşünmedim değil 😂😂
Napti alabildi mi çocuk.
napıcaksın kilosunu rahat bırak çocuğu.
Yorum okumaya geldim 😊
kac kilo?
50-53 arası bir şey :DD banada söylemiyor tam olark:D
spor yaparsa olur...
alırsın
evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar