Yüzyılın en iyi kitapları sıralamasında ilk 5'e giren ''Küçük prens'', her yaştan insanın, yaşadığı hayatın ve de yaptığı tercilerin geneline dair çok güzel dersler çıkarabileceği bir hikaye.

Bir çok kez sinema ve tiyatroya uyarlanmış olsa da, benim bu dünyaca ünlü hikaye ile tanışmam malesef 2016 yılını buldu.
Bu site'de bir defa biri konusunu açmıştı... ''Küçük prens'' deyince aklıma ''Prens ve dilenci'' gelmişti..
Tabi sonrasında ''O'' prensin ''O'' prens olmadığını ve kendisinin başka prensten bahsettiğini anlayınca utanmıştım.
Okulda literatür dersinde ilgi alanımızda olan yazarlar arasında Exupery değil Mark Twain vardı. :D (şaka bir yana evet tam olarak öyleydi).
Hem Antoine de Saint-Exupéry bir defa yazar değil pilot (1931-1956 arası 9 eser göz ardı edilecek bir şey değil pek ama neyse :D)
Kısacası... hikaye ile henüz tanışmadıysanız (benim gibi geç kaldıysanız ki öyleleri pek yoktur herhalde:D), bir an önce zaman ayırıp ya kitabını okumanızı, ya da filmini izlemenizi tavsiye ederim.
Bu filmin özeti:
Bu da müziği...
''İnsan gerçekleri sadece kalbi ile görebilir, En önemli olanı (en temel şeyi) gözler göremez.''
Küçük Prens
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer