Ben en az 20 kere ihbarda bulundum sadece 1 kere ilgilendiler, ihbarımla ilgilenmiyorlar, ben emniyete gidip trafik denetleme müdürüyle görüşmek istedim görüşüp ihbarla kimse ilgilenmiyor neden ilgilenmiyor diye soracaktım, Bugün emniyete gittim trafik denetleme bürosuna gittim müdürle görüşmek istediğimi söyledim neden dedi dedim emniyet le yaşadığım bir takım sıkıntılar için dedi ne gibi dedim ihbarla ilgilenmiyorlar dedi ne ihbarı dedim fazla tonajlı kamyonlar la ilgili dedi emin misiniz dedim evet böyle konuştuk sonra dedi mustafa komiser le görüş gittim bir kişiye sordum dedim mustafa komiser ile görüş3cem dedi neden dedim ihbarla kimse ilgilenmiyor o yüzden dedi nasıl olayı anlattım bana dedi sen ne istinaden ihbar yapıyorsun sen bize işimizi öğretmek için mi gelmişsin buraya gibi boş boş konuştu benim sinirimi getirdi sonra bana dedi pazartesi gel, arkadaşlar bu benimle dalgamı geçiyor bende tamam diyip çıktım ben müdür ile görüşmek istedim ama gidip şerefsiz bir polisle görüştüm çıldıracam yaaa arkadaşlar bu sorunu çözmek için ne yapmalıyım?
Hergün ihbar et sonunda ilgilenen olacak
Yapacağım görüşümü oku ve yap
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Güncellemeler
+1 yıl
Asdfghjkl
Güncellemeler
+1 yıl
Alooooooi
Aşk İlişkileri
YKS2026