merhaba hakli oldugum halde cagirdiklari yere gittim 3 kisi arasinda 1 kisi dovdu burnum kirildi acile gidip darp raporu aldim ama karakola gitmedim henuz, polise mi gitsem acaba yoksa 3 5 ay sonra bacaklarina mi siktirtsam?
Cevabın nedir?
eğer güçlüysen dediğin gibi aradan biraz zaman geçtikten sonra biriyle tartıştır sonra aradan 3-5 saat geçmeden bacağına biraz mermi soktur 3-5 ay yürüyemesin, tabi haklı olduğuna gerçekten inanıyorsan yok sa polise şikayet et
03 Yorumla- +1 yıl
ama dediğim gibi çok profosyonel yapman gerekiyor ikisinide bir arada yapamazsın ikisinden birini yapmalısın, tam bilmiyorum ama tazminat davasıda açabilirsin mahkemeyle avukatında sende yolunuzu bulursunuz 2-3, ama dediğim gibi adalet konusunu tam bilemiyorum onu başkasına sorman gerek seninle daha öncede konuşmuştuk iyi bir insansın lütfen eline yüzüne bulaştırma
Soran+1 yılkesinlikle haklıyım ama güçlü müyüm hayır değilim dediğin ve dediğim gibi gizliden olur ama buradaki polis arkadaşlar yapma yakalanırsın diyorlar yani bilemiyorum şimdi yanlış gider işler bir dayak için hapise girmeyelim diyorum
Soran+1 yılhayat güzel ama böyleleri yüzündende sürekli uğraşıp durucak mıyım diyorum ameliyat olucam büyük ihtimal ameliyat masrafları falan var daha doktorumlada görüşmedim 3 gün sonra gelicek, çok teşekkür ederim hocam bir gelişme olursa yardım isteyebilirim senden ilk başta karar vermek var ne yapcağıma
En İyi Cevaplar
+1 yılDarp Raporun Var mı?
042 Yorumla- +1 yıl
Raporu Nasıl Aldın? :)
Soran+1 yılEvet şu an elimde
- +1 yıl
Bide emniyetçi olacak pehhhh😀
- +1 yıl
@leavemealon Özel Hastanelerden Darp Raporu Alınılabiliniyor.
- +1 yıl
Bana Gösterebilir misin? Raporu. Ne Zaman Oldu?
- +1 yıl
Doktor polise haber veriyor diye biliyordum ben 😕Ama bu arkadaşın durum trol geldi bana
- +1 yıl
@leavemealon Tam Teşekküllü Bir Klinikten Dahi Alabilir. Tabiki Doktorun Bölgedeki Kolluk Kuvvetine Haber Vermesi Lazım. Vermeyenlerde Oluyor.
Soran+1 yılEgitim arastirma devlet hastanesinde acile gittim muayine olduktan sonra recete yazilar sonra ordaki doktora darp raporu almak istiyorum dedim yazdi sonra adli vakadan polis cagirdi geldi onunla odasina gittik imza attim onun defterine, polislede birazcik. konustuktan sonra gittim eve, serkan hocaya gonderdim raporu
- +1 yıl
Öncelikle Geçmiş Olsun. Gönderdiğin Raporuna Baktım Şuanda Yapman Gereken İlçe Emniyet Müdürlüğüne Bu Raporla Gidip İlgili Şahıslar Hakkında Suç Duyurusunda Bulunman Gerekiyor. Ayrıca Tehdit İçin İfadeni Alan Polise Can Güvenliğim Yok Diye Belirt Tebliğ Tebellüğ Tutanağı Tutulacak Bir Nüshası Sende Kalacak. (Bu Nüshada Olumsuz Bir Durumda Ulaşacağın Telefonlar Olacak) Şikayetinden Vazgeçmen Senin İnsiyatifinde.
Eğer Seni Ararlarsa Açma Telefonu Tehdit Ederlerse Yazılı Olarak Silme. - +1 yıl
Şahısları Karakola Davet Ettiklerinde Şikayetinden Vazgeçmezsen Savcılığa Sevk Edilir Dosyanız.
Tehdit Devamı Halinde Ya da Tekrar Darp Edilirsen Elindeki Tebliğ Tebellüğ Tutanağı İle Adliyeye Gidip Başvur Gerek Görülürse Şahsına Koruma Verilmez Ama Ev Civarında Koruma Polisi Görevlendirilebilinir. - +1 yıl
Sana gönderdiğim tutanak tutulacak haberin olsun.
Soran+1 yılözelden 2 ayrı olayında linkini gönderdim, sizin görüşünüze göre şubeye gidip dediğiniz şekilde şikayetci olucam
- +1 yıl
Okuyacağım Kardeşim Şimdi.
- +1 yıl
Konuşma Kayıtlarını Sakın Silme. 2 Olaydada Sen Haklısın. Burnunu Kırmışlar Yazık Değil mi? Korkma Şikayetçi Ol Emin Ol Köpek Gibi Yalvarırlar Sana. Sakın O Görüşmeleri Silme.
Soran+1 yılyok hayır hiç bir şey silmiyorum hatta burnumu kıran şahısın beni aradığı konuşma kayıtları var elimde, ben tabii ki 2 şey den birini yapıcam büyük ihtimal polise gidicem, sizinde önerdiğiniz gibi diyicemde bir polis olarak gidip gizlice adamı vur diyicekte değilsiniz tabi ki, büyük ihtimal bu akşam gidicem polise konuşmalarıda bir yedekliyicem, şube ye gitmeden önce 2-3 önceki görüşlerdeki talimatları tekrar okurum çok teşekkür ederim serkan hocam
- +1 yıl
Bundan sonra sizi ararsa açmayın mesaj atacaktır sakın açmayın mesajlarıda silmeyin (tehdit vb içerikli) ise delil olarak sunarsınız korkmayın bir şey yapamazlar karakola girince şikayetinizden vazgeçmeyin + savcılıktada vazgeçme uzlaştırmaya çalışırlarsa 2 yerde de geçmeyin. Burun kırılması iyi değil kimse kimseyi darp edemez.
Soran+1 yıltamamdır kesinlikle vazgeçmiyorum uzlaşmıyorum 3-5 bin para teklifi ederlerse peki? birde yalan söylerlerise silah çekti bıcak çekti gibi ya da benzeri bir iftira atarlarsa?
- +1 yıl
Aksi ispatlanana kadar herkes masumdur. İspatlasın? para sakın kabul etme oğlum sen laftan anlamıyor musun? ya sana para ile tuzak kurarlarsa?
Soran+1 yıltamamdır ama hani şahit toplayabilirler anlaşırlar onların bölgesi o yüzden dedim, ya da ne bileyim mesela biz dövmedik diyebilirler, bir de bu olaydan ailemin haberi olmasın istiyorum şikayet ederken adres olarak arkadaşımın adresini vericem başka bir şekilde umarım duymazlar duymalarını istemiyorum özel bir şey yok sadece bizimkilerle uğraşmak istemiyorum, para ile tuzak nasıl kurabilirler parayı elden almam
- +1 yıl
Sen belanı arıyorsun..
Soran+1 yılyok hocam sadece merak ediyorum, birde tazminat davası açabilir miyim üstüne polis beni yönlendirir mi bu konularda?
- +1 yıl
Avukata danış açarsın
Soran+1 yılpekala şimdi ben yarın müsait bir zamanımda ilçe emniyete gidip ilgili şahıslara tanıyabildiğim kadar elimde olan bilgiler kadarıyla suç duyurusunda bulunuyorum, tehdit için farklı bir polis mi ifade alıyor?, tebliğ tebellüğ tutanağının bir nüsrası bende kalıyor, şahıslarla hiç bir şekilde konuşmuyorum, şahıslar ifade için geldiğinde ifade alındığında hala vazgeçmemiş olursam mahkemeye savcılığa gidiyor dosyamız, herhangi bir şekilde saldırı alırsam adliyeye başvuruyorum, ama ben koruma istemem dediğim gibi ailemin bu işten haberi olsun istemiyorum ve zaten evi basıcaklarını zannetmiyorum o kadarda salak değillerdir olursa dışarıda olur, peki daha öncede dediğim gibi biz yapmadık gibi bilincsizce şanslı olarak en iyi ifadeyi verirlerse bu işten sıyrılma imkanları var mı? ve en az ne kadar para cezasına çarptırırlar?
- +1 yıl
tutanakta aksi bir durumda ulaşacağın numaralar var. ifadeyi alan polise söyle can güvenliğim yok onlar sana verirler. cezalarını mahkeme belirler.
Soran+1 yıltamamdır umarım 3-5 bin olur en az cezaları, bu şikayet için avukat tutmicam ama tazminat davası için kendime bir avukat bulucam onunla konuşucam bu tazminat işini kazanırız alırız birşeyler derse tutarım avukatı bir şey çıkmaz derse o konuşmayla bırakırım hiç bir ödeme yapmadan daha fazla kendime zarar vermeden, gelişmelerden size haber veririm serkan hocam gerçekten çok yardım ettiniz o kadar uzun yazı okudunuz çok teşekkür ederim sizin gibi iyi insanların olduğunu bilmek güzel
- +1 yıl
Estağfurullah her zaman.
Soran+1 yılmerhaba hocam ifademi verdim hastaneden kati raporu almam icin 2 sayfalik kagit verdiler kayi belgesini alip ifademi alan polise vericem, ve delil ve sahit bulmaya calisicam kamera bulamadim o sokaga bakan ama yandaki apartmanlara tek tek kapisini calip goren oldumu sahit lazim oldugu icin sorucam, ve karsi tarafin arabasinin plakasini falan ogrenmeye calisicam, sahsin beni arayip cagirdigina sair elimde ses kaydi oldugunu soyledim polise onu ifadeye sokmadi hakim kiziyor ses kaydina dedi ben genede kaydi bir kosede saklicam komserde oyle dedi zaten, ben bu sahsin kim oldugunu tam olarak cozmek icin farki face hesaplariyla ya da telefonlarla oyun yapmaya calisicam aklima bir sey gelirse, beni aradigi telefon numarasindan herhangi bir kayit cikmadi, komser tamam dedi yeterli dedi ama ifade alan polis memuru elinden geldigince bilgi topla bana getir demeye calisti
- +1 yıl
Kati raporunda suratınızda iz varsa muhakkak belirtin adamı aramayın! ses kaydı kalsın sadece adres vb bulun facebook felan uzak dur bak sen adam olmayacaksın. Ses kaydı delil değildir. son 10 yıldır.
- +1 yıl
Can güvenliğim yok diye belirttiniz mi? Bahsettiğim Tutanak tutuldu mu?
Soran+1 yılCan guvenligim yok diye belirttim, ama o dediginiz teblig tutanagi tutulmadi o bir sey degil dedi savcinin mahkemenin verdigi ben teblig verdim diyebilmesi icin bir kagit dedi sen genede bir sey oldugunda 155 i aricaksin dedi ve o dediginiz tutanak tutulmadi ama tutanak tutuldu ifade verdim
- +1 yıl
O Tutanakta bahsi geçen ifade verdiğin yerin uzun hatları olurdu dünde bahsettim neyse bir şey oldumu çekinme 155'i ara gelip almak zorundalar seni. takip edilirsen ya da bir şey olursa.
Soran+1 yılTamamdir simdi eve gecip bir kahve yapip bakalim neler bulabilicem, birde hocam tam zamanina denk geldi yivsiz av tufegi alabilmek icin ruhsat basvurusu yapicaktim pazartesi gunu, bunun bana bir zarari olur mu? Korkuyorum cunki davali oldugum kisilere bir silahlo zarar gelse direk beni kodesde bekletirler diye
- +1 yıl
Sabıkanız var mı?
- +1 yıl
neden yivsiz?
Soran+1 yılhayır sabıkam yok, yivsiz olmasının sebebi daha kolay daha ucuz daha masum ateşli silah olması
Soran+1 yılhocam yapmam gerekeni yaptım avukata tutmalımıyım sizce?
- +1 yıl
Hangi dava için
Soran+1 yıleski dava için avukat tutmuştum hatta tanıdık ama bu yeni darp davası için
- +1 yıl
Şimdilik gerek yok avukata gerek kalmayabilir durumum iyi değil dersen baro sana avukat vermek zorunda.
Soran+1 yıltamamdır yarın hem doktoruma gidicem hemde o hastaneden kati raporu alıcam, kati raporunu ifademi alan polis memuruna durumum iyi değil avukat istiyorum hangi aşamada istemeliyim diye sorma ma gerek varmı? birde doktorum ile görüşünce büyük ihtimal ameliyat olucam, yazabildiği kadar rapor yazmasını isticem umarım doktora bir sakıncası yoktur
Soran+1 yılmerhaba bugün kati raporumu alıp ifade verdiğim yere emniyete gittim verdim, şikayetci olduğum şahısları çağırmışlar onlarda ifade vermiş (şikayetci olmamışlar polis öyle dedi ne alaka bilmiyorm) beni ittirmeye çalışırken elini kaldırdı ben ittirdim kendi eliyle burnuna vurdu falan filan diye ifade vermişler, ben sinirlendim acayip sinirlendim, polis ilk savcı çağırır uzlaşmaya barışmayı kabul edersen ikinizede cüzi miktarda para cezası keser kapatır dedi, olmazsan onun sevgilisi yanda şahit olarak gözükücek tabiki onlardan yana olucak yani senin fazla şansın yok demek istedi sanırım, tamam dedim kesinlikle şikayetimi geri çekmicem ve elimdeki ses kayıtlarını paylaşıcam ilk çağırıldığımda dedim sana kalmış dedi tamam dedim peki bana avukat gerekiyor devletin karşıladığı avukatlardan nasıl tutabilirim diye sordum bilmediğini söyledi, bana öyle geliyorki yediğim dayakla ve doktor polis mahkeme olaylarıyla uğraştığımla kalıcam bu sinir iş hayatımıda ruhsal sağlığımıda kötü etkiliyor
- +1 yıl
Hayır sen şikayetinden vazgeçme ama ciddi ol ses kaydı bir şey olmaz el çekmesi ile burun mu? kırılır...
Diğer konusunda 2b cevap paylaştı. manyak mısın arkadaşım, en sinir olduğum şey, bu kadar hakkını aramak için mercii dururken niye iyice başını belaya sokuyorsun, zaman aşımına uğramadan git savcılığa dilekçeni ver.
017 Yorumla
Soran+1 yılEn kotu ihtimal olarak hem dayak yedigimle kalirim, hem tekrar saldiri alabilirim, hem ceza falan almayabilirler, hem olay yerinde benden yana sahit ordakiler birbirine sahip cikiyorlar kimse ses cikarmaz, kamera falanda yoktur cevrede yani bir de ustune acukat ucretiyle falan kalirim
- +1 yıl
avukat tutmana gerek yok, şahide de gerek yok git darp raporunu sun geç olmadan, gerekirse muayane ederler açığa çıkar merak etme, bir hukukçu olarak bu kadar yardımcı olabilirim sana burdan, he halen yapmıyorsan o zaman burada akıl almak yerine git topuklarına sıktır sonra 3-5 ne verirlerse yat artık tamam.
Soran+1 yılOyle bisey yapicak olsam aradan en az 2.5 ay gecmesi lazim ve ben oldugum belli olmicak, bakin ben kotu bir insan degilim emin olun en mal insanlardan dayak yedim ve bana kizicaksin belki ama adalete guvenmiyorum hem biraz daha karisik hem ailemin haberi olsun istemiyorum hem de bana karsi acilan bir dava var o tarafdan negatife dusermiyim diye dusunuyorum
- +1 yıl
tamam adli sistem çok da iyi değil ama bu tarz davalarda küçük de olsa karşı taraf ceza alır ama sen karşı atağa geçersen o bir şekilde ortaya çıkar ve baya başın ağrır hem bunun vicdani sorumluluğu da dini sorumluluğuda var. gidip hakkını aramak düşerken sende zarar verirsen iş kan davasına döner. he bu arada diğer davan bu davayı etkilemez. eğer azılı bir manyak değilsen hakimin gözünde psikopat bu zten haketmiştir dedirtecek kadar suçun yoksa hiçbir sorun olmaz. bırak bir sonuç çıkmasa bile adliye yollarında sürünsünler sen hakkını ara.
Soran+1 yılBisey cikmasa bile adliye yollarinda bende surunmus olucam ama, peki ailemin bu olaydan haberi plur mu?
Soran+1 yıl21 ailemle birlikte yasiyorum
Soran+1 yılTamam arkadasimin evinin adresini veriyim peki diger mahkemede ailemde durusmasa olur. heralse. buyuk ihtimal hakim o olayi sorar mi?
Soran+1 yıltamam teşekkürler hayır bağlantısı yok
Soran+1 yılbüyük ihtimal polise gidicem ve bu şahıslar ceza almazlarsa sana gelip diyicemki adalet yok
Soran+1 yılmerhaba bugün kati raporumu alıp ifade verdiğim yere emniyete gittim verdim, şikayetci olduğum şahısları çağırmışlar onlarda ifade vermiş (şikayetci olmamışlar polis öyle dedi ne alaka bilmiyorm) beni ittirmeye çalışırken elini kaldırdı ben ittirdim kendi eliyle burnuna vurdu falan filan diye ifade vermişler, ben sinirlendim acayip sinirlendim, polis ilk savcı çağırır uzlaşmaya barışmayı kabul edersen ikinizede cüzi miktarda para cezası keser kapatır dedi, olmazsan onun sevgilisi yanda şahit olarak gözükücek tabiki onlardan yana olucak yani senin fazla şansın yok demek istedi sanırım, tamam dedim kesinlikle şikayetimi geri çekmicem ve elimdeki ses kayıtlarını paylaşıcam ilk çağırıldığımda dedim sana kalmış dedi tamam dedim peki bana avukat gerekiyor devletin karşıladığı avukatlardan nasıl tutabilirim diye sordum bilmediğini söyledi, bana öyle geliyorki yediğim dayakla ve doktor polis mahkeme olaylarıyla uğraştığımla kalıcam bu sinir iş hayatımıda ruhsal sağlığımıda kötü etkiliyor
- +1 yıl
arkadaşım doğru yoldasın yani bu işler böyledir yapacak bir şey yok, elindeki delilleri sun, savcıyla iyi geçin düzgün konuş, uslübuna dikkat et konuşurken, ve de ki sayın savcım bu kız zten adamın kız arkadaşı, gelip de adamın aleyhine ifade vermez zaten bu benim aleyhime olur mu de bunu düzgünce söyle, elindeki delilleri sun istersen uzlaşmaya yanaş istersende şikayete devam et. taktir senin
Soran+1 yılevet bu mantıklı dediğiniz gibi sakin bir şekilde savcıya hakime kendilerinin getirdikleri şahitler için öyle diyicem çok teşekkür ederim beni sakinleştiricek bir yorum yaptın çok teşekkürler
Soran+1 yıltabi her gelişmede yazıcam
+1 yılSenin adina uzuldum. Bu islerden poek anlamam ama bence hgakliyken haksiz duruma dusme karakola git. iyi bir avukat tut dava falkan ac ceksin pis heriflker cezalkarini.
03 Yorumla
Soran+1 yılavukat tutarak mahkemeyle uğraşarak bende ekstra ceza almış olucam aslında birde üstüne bu karşı taraf hatrı sayılır ve hatta hiç ceza almazlarise ben deli olurum
- +1 yıl
O zaman bilemiyoirum iyi bir karar almani oneririm o zaman. Bence hakliyken haksiz yere dusme derim. Umarim hayirlisi olur ne diyeyim.. :/
Soran+1 yılSikayet etmedim daha etsem 1500 tl para cezasi alirlar falan diyorlar eger oyleyse sikayet falan etmem cok az
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
7Cevap
- Diğer konusunda 338 cevap paylaştı.
+1 yılPolise gidebilirsin bildiğim kadarıyla bu raporla falan hakkını mahkemelerde de arayabilirsin. Ama uzun iş. Polise git bence ilk.
02 Yorumla
Soran+1 yılzaten polis yönlendirmicek mi beni?
- +1 yıl
Kesin bir şey söyleyemem. Gitmen gerek
+1 yılRapor alman için hastahane polisine ifade vermen gerekiyor zaten o nasıl ismis öyle 😕
03 Yorumla
Soran+1 yılDoktor raporu yazdi polisle ben imzaladik valla şu an rapor elimde olay dun aksam oldu
- +1 yıl
Şikayetçi olmadinmi
Soran+1 yılHayir bu belgeyle ilce emniyet mudurlugune gidip sikayetci olmalisin dedi polis, ben dedim bunlar pislik insanlar daha cok zarar gorebilirim diye, orasi senin bilcegin is dedi sen karar ver dedi
+1 yılbosuna gitme bir b*k olamaz
29 Yorumla
Soran+1 yılBende bundan suphe ederek hic polise bulasmamayi dusunuyorum
- +1 yıl
gidersin tutanak tutarlar avukat gelir ifadeni alir eve gidersin sonra karsi taraf cagirilir onlarin ifadesi alinir onlarda senden sikayetci olur olay mahkemeye gider en az 1ay uzar bu surede arada tehdit felan olur sonra yansliysan karsi taraf hafif bir para cezasina carptirilir
Soran+1 yılyansliysan derken? ne kadar hafif para cezası acaba?
- +1 yıl
sansliysan diycektim 500tl civaridir buyuk ihtimal
Soran+1 yılemin misin burnum kırıldı 500 tl ile kurtulabilir mi?
- +1 yıl
bes assagi 10 yukari bu arada burnun kirildiysa durum degisebilir sen bir avukatla gorus o sana daha dogru bilgiler verir
Soran+1 yılevet doktor burnun kırılmış dedi ona göre yazmıştır heralde raporu, ben avukata para vermek istemiyorum sonuçta karşı taraf mahalle serserisi basit insanlar, yani hem dayak yiyip hem para kaybetmek istemiyorum
Soran+1 yıltazminat için bu ceza davası sonuçlandıktna sonra avukat tutucam gelen parayı avutkatla paylaşıcam
- +1 yıl
zaten simdilik sadece danis nette avukata forumu var bir bak arastir
geçmiş olsun tecrube olmus ıste yıye yıye atmayı ogrenırsın :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBurun. kirmanin sucu hapse girmek ona gire hesabini yap. iste
05 Yorumla
Soran+1 yılAma sahisin ben sadece ismini biliyorum birde ailemim haberdar olmasini istemiuorum
Cevap sahibi+1 yılBurnun kirilmis iyilesse bile anlamicaklar mi sanki ismini biksen bike polis bulur onu merak etme he sıktırıyım. dersende kendin bilin. icin nasil. rahat ederse
Soran+1 yılValla yanlis birseyde yapmak istemiyorum, onlara ne sekilde daha cok zarar vercekse onu yapicamda bilmiyorum iste ikisinden biri olmasi lazim
Cevap sahibi+1 yılBen olsam cukunu keser agzina veririrm buyun. bir omur beni hatirlar
Soran+1 yılailem ve sevdiklerimle aynı bölgede olmasalar tamam benzer bir şey yaparım bende bir taraflarını kesin kırardımda malesef bulurlar
Polise git baktın hak yerini bulmuyor hepsine sık asdss
11 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler
Polise git şikayetçi ol
00 YorumlaSakın oyle bir şey yapma polise git.
00 Yorumla
+1 yılpolise git
01 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler
+1 yılSık topuklarına
14 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim
- +1 yıl
Şaka yaptım öyle birşey yapma başına bela almadan polise git ve kanıtlarını göster burnunu vs şikayetci ol ve onlara bb
Soran+1 yılben zaten soruyu insanlar görsün diye yazdım onu güncellemek için yani :) tabii ki ciddiye almadım ne yapcağımı araştırıyorum şu an
- +1 yıl
Hadi bakalım hepsinin canı cehenneme dostum 👍 Dik dur👌
+1 yılPolise git bence
01 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim
+1 yılpolise git
01 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler
+1 yılSıktır bacaklarına.
01 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında