Annem anne gibi değil sadece kendini düşünüyor canımı cok sıkıyor?

Merhaba küçük bir kız degilim 22 yasındayim ve annem kücüklügümden beri bana sanki sadece acıdıgından bakıyordu gibi sanki evlatlıgım hayal dünyasında yaşıyor herseyi cok rahat yapabilir herseyin en iyisini alabilir gibi düsünüyor ama biz cok zengin degiliz orta bir gecimimiz var hatta kötü diyebilirim kendine bir iş yeri açmıştı yıllar önce orada calistigini söyleyip yıllardır ise girmiyor öyle karın tokluguna calısıyor işte bende öyle ama o kadar umrunda degilim ki birseyler yapalım evimiz olsun diye ugrasıyorum kredi cekelim ödeyelim diyorum ona da hayir diyor biraz paramiz var onuda pesinat verir alırız diyorum o beni dinlemiypr takmıyor bile git babanda kal begenmiyorsan diyo agliyorum hic aglama bosuna begenmeyen gider diypr bizi her fırsatta evden kovuyor baya üzülüyorum öpmek istedigimde git basımdan diyor sarılmama bile izib vermiyor ben hic anne sevgisi görmedim kücüklügümden beri ve keske benimki de sizin anneleriniz gibi olsa gelince bana yemek hazırlasa en basiti evi dagitsam bana kızsa tam tersine o dagitiyor ben temizliyorum öpse sarılsa birlikte birseyler yapsak cok isterdim allah kimseyi böyle sınanasın cok zor içimi dökmek istedim
Annem anne gibi değil sadece kendini düşünüyor canımı cok sıkıyor?