Ailenle konuşup seninle bu şekilde tartışıp seni bu konu yüzünden aşağıladıklarından dolayı kendinden nefret ettiğini ve hayata küstüğünü sürekli üzülüp ağladığını hayattan zevk alamadığını onların desteği olmazsa hiç başaramayacağını onlarda yardımcı olur ve yanında olursa forma girebilecegin hakkında konuş açık açık birazcık abartabilirsin yani içleri sızlayacak kadar derinden girmen lazım inan çok işe yarayacak bu davranışlarına azıcık vicdanları varsa tamamen son vereceklerdir. Üzülme, ailen destek olmasa bile yakın arkadaşlarından destek alarak bir fitness a yazıl aynı zamanda da akupunktur veya diyetisyene git çekinme kimseden utanma ve yavaş yavaş bir kaç aya dağıtarak azimle bu yolda ilerle ve fazla kilolarından kurtul hem böylece aileni de g*t etmiş olursun :) Seni bu nedenlerle aşağılayan insanların söylediklerini getir aklına hiç unutma, her kalorisi yüksek bir şeyi ağzına atacakken kulaklarında o sözler yankılansın sık dişini. İlerde iyiki yapmışım iyiki dayanmışım diyeceğini asla unutmadan yola başla ve devam et şimdiden iyi şanslar :)
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılÖncelikle merhaba. Şunu unutma her şey seninle başlar. Ailen için yapacaksan hiç yapma. Sağlığın için görünümün için yap. Eğer gerçekten istersen yapabilirsin. Biraz klasik olacak ama inan kendine. Herkes yapabiliyorsa sen niye yapamayasın? Bol bol yürüyüş. Bol su iç. İnternette araştırma yap bu konu hakkında. Spora gidebilirsen spora git. İnsanları kafana takma, bu hayat senin. Ve şunu sakın unutma, sen her halinle güzelsin. Sen olduğun için değerlisin. İnanıyorum ki başarabilirsin.
12 Yorumla
Soran+1 yılYa ne güzel yazmışsın. Gözlerim doldu.
- +1 yıl
İstediğin zaman mesaj atabilirsin, her zaman destek olmaya çalışırım :)
+1 yılBu işi kendi içinde çözmelisin yaşını ve maddi durumunu bilmiyorum fakat kendine bir arkadaş bul ve güvenilir temiz iyi bir spor salonuna yazıl ve haftada en az 4 gün git. Ama bunu kendi kafanda bitirmelisin kendini zayıflayana kadar spor yapacağına söz verdirmeli yasak olanları asla yapmamalı ve bütün alışkanlıklarından vazgeçmelisin. Kilo vermek çok kolay her şey kafada bitiyor. Ben 36 37 benden pantolondan 32 bedene 20 günlük çalışmada düştüm ama buda yetmiyor şimdi tekrar başlayıp yeni ve daha ağır programa geçeceğim. Taaki orta kaslı birine dönüşene kadar devam edeceğim. Sana şunu söyleyeyim 20 günlük sporla etrafımdaki tepkiler bile değişti.
14 Yorumla
Soran+1 yılSpor salonuna yazilma şansım yok şu an maddi açıdan değil manevi.
- +1 yıl
Manevi sorun nedir?
Soran+1 yılEvle ilgilenmem gerekiyor daima.
- +1 yıl
O zaman şöyle başla şimdilik bütün zararlı ve yağlı gıdalardan uzak dur. Yağsız ve doğal besinler tüket vaktin oluncada ilk işin spor salonuna yazılmak olsun. Kısa sürede inceleceksin.
- 72 Yorumla
Soran+1 yılBu gördüğüm en ders verici videoydu.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Diğer konusunda 8,4b cevap paylaştı. bir zaman aynı boy ve kilodaydım tamamen.. 6 ayda 30 kilo verdim.. ve bir daha da geri almadım.. bir yerde yeter, demek gerekiyor.. kim ne derse desin, öncelikle kendine saygın sebebiyle bunu başarman gerekir.. sık öğün, kalorisiz lifli hafif gıdalar.. salata, çorba, bolca su , arada meyve.. sossuz makarna, pilavı kızartmaları vs unut.. tatlıyı pastayı unut.. haftada bir sadece tadına bak ağzın o tadı unutmasın yeter.. sonuç tamamen başarı olur.. kendim yapamam dersen, kusura bakma ama gideceksin uzman bir diyetisyene gidip sözünden çıkmayacaksın.. sonuç muazzam olacaktır..
112 Yorumla
Soran+1 yılDiyetisyene 5 aydır gittim. Sonuç vermedi sürem de bitti tekrar gideceğimi sanmıyorum. Her ne kadar uymasamda diyete neler yapmam gerekir konusunda bilinçlendim. Ama irade kısmı beni bitiriyor. Spor yapmaya usenir hale geldim oysa basketbolcuydum sporu cok seven biriydim.. şimdi erteliyorum sürekli. Gerçekten kendime saygım olsun istiyorum dediğin gibi. Kendi bedenimden tiksinir oldum
Soran+1 yılBir çorba bir salata ile günü gecistirsem kilo veririm yani?
Soran+1 yılAma olur?
Soran+1 yılSık sık kalorisi cok düşük şeyler yesem?
Soran+1 yılDiyetisyenle yavaş kilo veriliyor ben hemrn vermek istiyorum
Soran+1 yılOf :(
- +1 yıl
senin istediğin kiloya ulaşma 7-8 ay alacak.. ama sonuçta fiziğin harika olacak.. sarkmamış ve dengeli kıvrımlı bir fizik.. hızlı kilo verirsen sarkarsın ve şekilsiz kilo verirsin.. kasların da erir.. garip ve çökmüş bir kadına dönüşürsün.. ve 7-8 ayda verdiğin kiloyu bir daha geri almazsın.. bünyen az yemeye alışacak çünkü.. ve metabolizman hızlanacak.. insülin direncin normal seviyeye gelecek vs vs..
+1 yılBak canım boyumuz aynı ve bende 74 kiloyum. Boğazı tutacaksın başka çaresi yok ve kiloları geri almak istemiyorsan spor yapacaksın bol bol su içeceksin. Akşam 6dan sonra yemek yemiceksin şekeri tuzu asitli ve yağlı yiyecekleri bırakacaksın. Beyaz ekmek yerine kepekli veya tam buğday ekmeği yiyeceksin ben 3 haftada 78 den 74 e düştüm bu sayede. Yeter ki inan. Kilolu olmak çok mutsuzluk verici bişey biliyorum ama buda bizim elimizde canım. :)
10 Yorumlakilo yemekle alakalı değildir %80 psikolojik sıkıntıdan aç olmasa bile yemek yer çözüm basit sosyalleşmek..
sosyalleşemiyorum diyosan dışardaki insanların sana farklı baktığını düşün.11 Yorumla
Soran+1 yılkesinlikle bu. Tok olduğum da bile yiyorum bir bakıyorum karnım ağrıyor ölümüne yemişim. Ben böyle değildim.
Yemek yerken düşün aieln mi yemek mi Yiyiceksin 2 dakıka sonra açlıgın geçicek a * kılon aynı kalıcak karnın açıktıkça su iç meyva ye şeker tuz unlu mamullerden uzak dur birde akşam 5-6 dan sonra katıyen yemek yeme 1 ayda verdigin kjiloya ınanamazsın sporu sakın ıhmal etme kılo verdıkçe azmına rtıcak spor yaptıkça vucudun direnci artıcak özgüven kazanıcaksın.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılöncelikle şunu bilmelisinki kendine bu kadar kötü ve sevgisiz davranma. bu bile senin kendine bakışını ve çavrendekilerin sana olan bakışını biçimlendirir. kendine iyi davran. bence başlangıcın bu olsun. kendini sev demiyorum bak kendine olan güzel duygularını içinde bul
10 Yorumla
+1 yılBen 16 yaşımda 95 kiloydum, bunalıma girmiştim çok kötü görünüyordum sonra karar aldım ekmek yememeye kendimi olabildiğince terletmeye odaklandım bu kilolardan nasıl kurtulcam diye ve başardım günden güne kilo verdiğimi görünce daha çok yapar oldum sende bir karar verirsen kimse engel olamaz. Ekmek yeme, iştah açıcı besinler tüketme ( soğan turşu biber) ve bol bol spor yap
00 YorumlaDiğer konusunda 6,6b cevap paylaştı. Ağır ya da motive edici sozlere gerek yok kendine değer vermen yeter. Çünkü kendine değer veren insan hem güzel görünmek ister hemde sağlıklı olmak ister. Senin de kendini sevmen bir çok sorunu çözecektir
10 Yorumlaağır konuşmak lüzumsuz yeme spor yap alışmaya başlayınca kolaylaşacak ve hepsi akıp gidecek sağlık demiyeceğim siz kızlar sağlıkdan ziyade görünüşe önem veriyorsunuz ince bir belin olacak hop oturup hop kalkıcaksın ve iradesiz de değilsin sadece başarıya inanman gerek ki bu çok açık uğraş kesinlikle başarılı olacaksın
02 Yorumla
Soran+1 yılSpor yap dedin sence ne yapmalıyım spor konusunda?
+1 yıliradeni güçlendir ve hareket et. Yemek yadiğinde, hareket etmediğnde aynanın karşısına geç, onları daha fazla utandırmaya hakkın yok.. Gerçekten 100 kilo ne, ayı gibi. Annen, baban haklı insan utanır...
10 YorumlaSpor yapmaktan zorlanıyorsan , azıcık yeme alışkanlığını değiştirerek ( proteinle karbonhidratı mesela yan yana yememen gerek ) , tibet yogası denen şeyi yap , ben yapıyorum ve zayıfım aslında ama kendimi bunu yaparken çok rahatlamış ve dinç hissediyorum başka etkileride var üstelik
00 Yorumla
+1 yılKilo veremiyorum diye bir şey yok. Kilo vermek istemiyorsun demek ki. Yol yakınken tut şu boğazını bence
10 Yorumla
+1 yılBence hayatını rezil etme. Şu dünyaya bir kere geliyoruz ve bunu en iyi şekilde yaşamalıyız. Kilon seni kötü hissettirir. Hadi bugünden başla. Hem az ye hem de abur cubur türevlerini bırak. Kilo verince az da olsa onlardan yersin yine
00 Yorumla
+1 yılKyk yurdunda kalıyorum 4 haftada 10 kilo verdim ağzıma yemek alasım gelmiyor bir yurtda yaşamaya başla :)
10 YorumlaDiğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Değerli kardeşim. Yemekte ekmeği çok az ye. Hatta elinden geliyorsa hiç yeme. Ekmeğin kilo almada çok büyük bir etkisi var.
10 YorumlaMehmet Ali Bulutun "Kan grubuna göre beslenme" kitabını al ve uygula.
10 YorumlaDiğer konusunda 2,3b cevap paylaştı. inatçı ve savaşçı olacaksın, yoksa babam istedi annem ağladı demekle o ruh haline sokamazsın kendini
10 Yorumla
+1 yılZayıflamazsan anne olmazsın. Bu bir kızın en değerli hissettiği andır. bir çocuğunun olmasını ve sana anne demesini istiyorsan acilen kilo ver ama Sağlıklı yollardan
16 Yorumla
Soran+1 yılAnne olmak bunu istemek benim icin farklı birsey. Böyle yarama parmağını soktun biliyor musun
- +1 yıl
Ağır konuş dedin ama.
Soran+1 yılYutkunamadim
- +1 yıl
Anne olmakla ilgili bir sorunun yoktur umarım.
Soran+1 yılYok yani bilmiyorum. Olabilir de. O zaman kilo vermeme gerek bile kalmaz ölmüş olurum
- +1 yıl
Nasıl yani?
Diğer konusunda 616 cevap paylaştı. Bnce tibbi destek almalisin kelepce gibi cunku kilo kendi basina veremeyecegin kdr fzla ve zor
03 Yorumla
Soran+1 yılSinavlarim olmasaydi düşünüyordum
Soran+1 yılÖyle olacak sanırım bir cacık olmaz benden
Annenler dolaba kilit koysun oylr dolablar var ve eve hic abur cubur almasinlat sanada para vermesinler pisen yemekler haric yemek yeme be spor yap 1 ayda barbi bebe olursun kardesss
00 YorumlaBoyda var kilo verirsen ne fistik olursu guatirina baktir bir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl101 mi öh be camış beton mu yedin kiremit mi :D
abi aşure kazanı gibi gezme ortalarda lütfen13 Yorumla- +1 yıl
Hahaha😅
Soran+1 yılGüzel ağır konuştun sagol
Cevap sahibi+1 yıltek bir amacım var bunuda sen biliyosun soran. 21 yaşında gencecik kızmışın , neden seni istemeyelim ya da seni bir erkek neden arzulamasın , diğer gencecik hatunlardan neyin eksik ve bak bana ben istesem de onlar gibi güzel ve seksi vücutlu olamam niye çünkü erkeğim :D tamam bu halimle de seksi va kaslı bir vücuda sahibim ama sen ?
senin yapman gereken tek şey zayıflamak. sen daha anne olucaksın bu halde mi anne olcan. hakkını helal et. iyi geceler
+1 yılHırs yap ve hiçbirşey yeme çok ağır diyetler yap zorla kendini 101 cok fazla ömrün boyunca şişman kalamazsın..
00 YorumlaDiğer konusunda 926 cevap paylaştı. Para kazaniyorsan bolgesel tedavi merkezine ordan diyetisyene git birsene de tas gibi hatun olursun ve boyun 1.80 yani at demeliyim ozaman
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıladaçayı iştah azaltır yağ yakmayada yardımcı olur günde 2-3 bardak iç akşamlarıda müzik aç yarım saat hareketli şekilde oyna
00 Yorumla
+1 yılBen 190 boyunda 140 kiloyum. veremiyorum yapacak bişey yok yaşamayı öğren veremiyorsan.
016 Yorumla
Soran+1 yılBeraber kilo verelim?
- +1 yıl
Hayattan beklentisi olan insanlar kilo verebilir benim pek umudum yok sanırım.
Soran+1 yılAbartma. Verebiliriz
- +1 yıl
Ben iradesi zayıf adamım nerde cins alışkanlık o bende :D
Soran+1 yılBende oyleydim ama artık kararliyim. Düşün biraz karar verdiğinde yazarsin
- +1 yıl
Burdan bukadar uzun konuşmam kimseyle konuşmak istiyorsan profilim açık :)
Soran+1 yılYazarim dediğim karar verdiginde yazarsin ozelden yazarim demek istedim konusmak istiyorum demedim zaten beraber zayiflayalim karar ver dedim neyse istediğini yap sen
- +1 yıl
ayrıntılı bir konuşalım bence bekliyorum
Soran+1 yılDüşün sonra karar ver bos vakit harcamayalim ikimizde
- +1 yıl
alt üstü iki konuşacaz arkadaşım yazmazsan yazma nazlanmanın kime ne faydası olmuş :D
Soran+1 yılNaz mi yapiyorum sana gel kilo verelim diyen benim farkindaysan
- +1 yıl
Mesaj at diyincede atmıyorsun amerikan gizli ajanları bile bukadar saklamıyor profilini :D
Soran+1 yılkomik :D
- +1 yıl
Fikrini değiştirip mesaj atarsan bekliyorum ha yok atmıycam pişman oldum yazdığıma diyorsan yapacak bişey yok :)
Soran+1 yılPeki
- +1 yıl
artık mesaj atar mısın pls
- Diğer konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılİradenin güçlenmesi içün ailenin üzülmesi yeter bence
00 Yorumla
+1 yılİlerisi düşün.
Giyeceğin kıyafetleri düşün.
Sabret ya hu, dayan.01 Yorumla- +1 yıl
Özelden mesaj atarsn konuşabiliriz.
Bekliyorum
+1 yılAz ye spor yap bunu 2 yasindaki bebekler bilir tombili😊
00 Yorumla
+1 yılben kilo almaya bakıyorum sen vermeye herkesin bir derdi var
00 Yorumla
+1 yılyardımcı olabilir, motive edebilirim...
10 Yorumla
+1 yıldiyetisyene de gittin mi
04 Yorumla
Soran+1 yıl5 aydır gidiyorum ve verebildiğim kilo 8
- +1 yıl
olabilir bazı insanların yapısı farklıdır bu seni yıldırmasın 8 olsun yavaş yavaş belki birşeyde sorun vardır sağlık açısından troit böbrek gulutene hassasiyet vs bunlara baktır rahat ol :)
Soran+1 yılHerseyim temiz
- +1 yıl
metebolizma hızın nasıl
+1 yılAsiri kilon yokki verirsin dert etme
08 Yorumla
Soran+1 yılAşırı kilom yok mu
- +1 yıl
Bence yok veirrsin spor yaparsan bunu mu sikinti ettin gecè gece :)
Soran+1 yılBu benim uzun zamandır dert ettiğim birsey. Bu gece değil yani
- +1 yıl
Dert etmeyeceksin cozum ureteceksin
Soran+1 yılSende haklısın
- +1 yıl
Bisiklet sur spora git salata ye bol bol vs benden bu kadar gerisi sende (=
Soran+1 yılCok teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim :)
+1 yıl2000calorie ye gunde hizla kilo verirsin.
00 YorumlaBurada saydıramayıZ ki, keşke mesaj atabilseydik.
00 Yorumla
+1 yılYaş kaç
Güç senin içinde02 Yorumla
Soran+1 yıl21 :/
- +1 yıl
İstersen verirsin en çok ne ye zaafın varsa onu kes
kilo vermelisin
10 YorumlaKaç yasindasin canim
01 Yorumla
Soran+1 yıl21 :/
- Diğer konusunda 7,8b cevap paylaştı.
+1 yılöyle kötüleme kendini bence