bir erkek düsünün cok dindar.. onun yasadigi sehre geliceksiniz.. ve diyor ki evin anahtarini vereyim.. kizda diyor: o kadar sosyetiklesmedim daha. ve o erkek: yalnis anladin.. misafirperverlikten dedim bunu.. sizce cidden art niyet aramali mi yoksa iyi bir niyet mi var? ben karsimdakinin dini bütün oldugu icin yakistramadim bu cümleyi..
Cevabın nedir?
şöyle cevap vereyim, 5 vakit namaz kılıyorum diyen bir arkadaşım vardı yurtta kalırken, yurtta odamda beraber kaldığım arkadaşlarımla anlaşamıyordum bu yüzden odamı değiştirmek istiyordum fakat dindar birisi olursa benim gibi rahat edebilirim diye düşünüyordum, kat görevlisine sordum öyle birisi var dedi 3. katta kalıyor dedi bir git konuş istersen falan dedi, çocukla konuştuk yüzüme karşı gayet samimi davrandı, iyi aile çocuğu zaten belli, beraber ev tutup eve çıkacaktık ama sonra ben blok değiştirdim onunla baya bir görüşemedik, 5-6 ay sonra ben ayrı eve çıkmıştım tek başıma, okulun mescidinden çıkarken o da mescide gelmişti orda karşılaştık tekrardan bir mesaj falan attım eve çıkmak istiyormusun diye, oda olumlu yanıt verdi, ben çocuğa güveniyordum tanıdığım kadarıyla, o yüzden bir evi denesin diye dedim bir gün gel kal bende, ne olduysa bundan sonra oldu zaten, eve geldi normalde ders çalışıcaz 3 saat goygoyla geçti, dışarıdaki insanlar hakkında konunup durduk, güya oda ingilizce uluslararası ilişkiler okuyordu çalışkandı 2 gün sonrada sınavı vardı falan filan, neyse geç oldu diye yatalım dedik ona yan odadaki yatağı açtım yattı, ve çocuk 2 saat tuvalete gitti geri odaya girdi, yaklaşık 20 kez gidip gelmiştir, ve çokta uzun durmuyor tuvalette 5 sn kadar durup geri geliyor, ben bunu sordurttum bişey kullanıyodur falan dediler bana, sonrasında zaten bankamatikte bir kızla sarmaş dolaş gördüm, dedim dindarım diyenede bu devirde pek güvenilmiyor, yani iş lafta değil icraatte biraz, ne kişiler tanıyorum girmedikleri mekan yok ama adamlar o mekanlardan insanları kurtarıp dine çekiyorlar, öyle dindanlarda var, dış görünüşte değil yani
01 Yorumla
Soran+1 yıloff zor ya… gercekten bende sahit olmustum dindar diye düsündügüm birinin bir sürü sevgili yapip onun bunun koynuna girip, sevgilim degildi sirf konusuyodum falan diyenleri.. her türlüsü var.. insanda ahlak olmali en önemlisi
En İyi Cevaplar
- Diğer konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılYalanlarını öpiyim deseydin..
Eve gideceksin, sonra o gelecek.
Sonra üç beş muhabbet.
Ondan sonra tüh şeytana uyduk geyikleri.
Ulan şu ülkede en çok dini bütün ''görünenlerden'' korkacaksın aslında.
Kalksa çıksa dese ki seni eve atıcam, hüküm sürücem bedeninde, ter damlalarını ter damlarımla birbirine karıştırıcam, daha şerefli olurdu.00 Yorumla
+1 yılSanirim adamla ilgili ileriye dönük hayallerim vardi böyle olunca da seni Daha fazla uzdu kondurmakta istemiyosun her turlu olabilir dindar geciniyodur gizli sapıktır belki hadi kötü düşündük ama oylede olmayabilir gercekten iyi niyetindendir. Sen simdilik üzülme biraz bekle seni rahatsız eden baska davranışlar olursa elini etegini cek kaç, erkekler bazen acayip davraniyor sen bana guvenmiyo musun tripleri falan niye güveniyim ki babamin oglu musun.
03 Yorumla
Soran+1 yılaynen dedigin gibi.. olmiyacagini bilsemde ileriye dönük hayallerim vardi kendimce ve kondurmadim bu durumu.. belki cidden cok naif bir niyeti vardi.. ama en azindan ona bu duruma bozuldugumu söyleyince düzgünce bir aciklama yapsaydi.. soguk cevap vererek belli ettim kirildigimi.. tek dedigi: misafiperverlikten, nezaketen dedim.. bir özür falan bekledim ve oda bana : sen yalnis anladin dedi.. belki oda benden özür bekledi
- +1 yıl
İste belkide gercekten iyi niyetinden dedigi icin senin o tarz düşünmene sasirmistir ve alınmıştır bilemiyorum ya da tam tersi anahtarı verince sen atlicaksin sanmıştır tepkine uyuz olmustur diyorum ya hersey olabilir ama adami da hemen asmamak lazım
Soran+1 yılgeldiginde tatil günlerime denk gelirse eslik ederim sana demisti.. o ararlar yogun degilim sanirim ama söz vermeyim gibi laflar etti.. olmazsa mazur gör beni demisti.. yani öte yandan kötü niyeti olsa basta atlardi.. sonradan o beni sasirtan cümlesi batirdi herseyi..5 hafta sonra ordayim.. bakalim artik:) insallah yanilmisimdir
+1 yılSokakta ya da başka bir yerde kalmanı istememiştir sonuçta kimseye güven olmuyor kendince önlem alıyor
01 Yorumla
Soran+1 yılOda odabilir aslinda.. yani yüzde 50 yüzde 50 düsüncem🤔
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
25Cevap
- Diğer konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılBelki gerçekten misafirperverdir ve sana anahtarını verdiği o evde kendisi bulunmayacaktır.
Ya da şeytan doldurup seninle evde kalmayı hayal ediyor olabilir.
Ama o kişiyi tanıyan sensin.
Düşüncesini az çok bilirsin.10 Yorumla kız güzel demiş yalnız o kadar sosyetikleşmedim ne kadar içten ve doğal bir cevap
11 Yorumla
Soran+1 yıltesekkür ederim :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılO kadar dini bütünse neden anahtar veriyor. Nikahlı olmadığı bir hanımı neden evine girişe serbest bırakıyor. Ya sen davetkar tavırlar içerisindesin ya da adam bir şeyler peşinde. Hadi gene hüsn-ü zan edelim misafirpervelik diyelim ama Dindar adamsa öyle bir davette bulunmaması gerektiğini bilmeli. Zaaflı bir davranış
02 Yorumla
Soran+1 yılbasta belirttim yalnis anlama sakin diye.. bir kac gün eslik edermsiin diye.. nerde kalicaksin dedi.. iste su su yerde bir otelde dedim.. oda sonra öyle dedi.. iste benimde dedigim o.. dindar adamsa öyle bir davette bulunmamasi gerektigii bilmeli diye düsünüyorum bende..
Cevap sahibi+1 yılKimsenin günahını almayayım ama dindar adamında nefsi var. Sen oraya gidersin ve adam sana hiç bir şekilde elini sürmeyebilir. Belki sözünde doğrudur. ne olursa olsun. Bayan erkek aynı çatı altında nikah olmaksızın kalamaz. 1 gün olmaz 1 ay olmaz ama nereye kadar olmaz o dursa sen duracakmısın , sen dursan o durmaz. Birbirinizi engellediniz böyle diyelim. Sonra bir gün ikinizde durmayacaksınız. Şeytanın vazifelerinden biride iki çatı altındaki nikahsızı birleştirene kadar vesvese vermektir. Nikah yap ne istiyorsan onu yap. Onun dışında kiler helal olmaz. Günaha girersiniz.
+1 yılŞimdi şöyle bir şey var o kişi erkek arkadaşına demiş olsa bu sözü yadırgarım ancak, uzaktan gelmiş bir bayan arkadaşıma sen benim evimde kal diyorsa bunda art niyet aramam, adam ne güzel evin anahtarını vermiş belli ki kalacak başka bir yeri var bunu neden yadırgadın anlamadım
01 Yorumla
Soran+1 yılbak onu sordum.. iki tane evin mivar diye.. hayir dedi.. yani o inancli biri oldugu icin ayni evde kalma düsüncesi aklindan gecmez sandim.. simdi desek ki, eve rahat girip cikmak icin vericek.. oda sacma.. o evde kalmicaksam ne gerek? ayrica yalnis anlasildim diye özür bekledim.. oda gelmedi
- Diğer konusunda 425 cevap paylaştı.
+1 yılBence adam gayet düzgün bişey demiş. Eğer eve gidelim demek istese anahtarı sana vermez.
Adam, sen evde kal ben biyer bulurum anahtarı sana vereyim demek istemiş bence01 Yorumla
Soran+1 yılInsallah öyledir ama ona bu dediginden dolayi bozuldugum söyledim. oda nezaketen dedim dedi.. dedigin gibiyse bile aciklamasi gerekmez mi? Yalnis anlasilma oldu nede olsa. veya bir özür. kusura bakma yalnis ifade ettim. sunu sunu dmeek istedim diye. eger dedigin gibi düsünüyosa cokta gpzel bisey bu. aksi durumu cok rencide edici benim icin
+1 yılIyi niyet öldü Hâtun.
Dindarsa kendine dindar.
Ve dindar olanın da çükü var.
Oteller bu anlar için var.
Madem o kadar düşünüyor,
Versin otel paranı..02 Yorumla
Soran+1 yılhala yakistiramiyorum.. yok diyorum belki cidden kötü niyetli degi..5 vakit namazini kiliyo efendi biri bildigim kadariyla
- +1 yıl
Bunlar kendine artı yazan şeyler sadece.
Anahtar mevzusunda ise, sen de dahil oluyursun halkaya. O yüzden, iyi niyet öldü, demelisin.
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa birsuru şey demissin adam hakkında hatayı en başta sen yapıyorsun sen o lafı söylemesine sebep sensin ne işin var adamın şehrine gitmen yanlış çok yanlış gelecekse erkek gelmeli sen ona kapı aralamışsın
01 Yorumla
Soran+1 yılUfak bir ameliyst olucam, geri kalan günler gezicem o sehirde. sehire gitmemin asil sebebi ameliyat. gelmisken görüsürüz diye düsündüm. ve konusmamizhin en basina belli ettim yalnis anlamamasini. dini bütün bir insan oldugununa inanarak soruyorum sana.. bana eslik edermisin vsd diye😕
Adam belki arkadaşında yatacaktır. ondan demiştir belki sonuçta benle kal dememiş ki dese bile bu sana tecavüz edeceği anlamına gelmez
00 Yorumla
+1 yılMisafirperverlikten demiş ya işte :)
Art niyet aramaya gerek yok.03 Yorumla
Soran+1 yılya öylede dini bütün bir insan der mi bunu onu anlamadim.. onlar genelde dikkat eder böyle konularda.. ayni evde kalma vs..
- +1 yıl
Dini bütün olan insan yatağını sana verir ve gider salonda yatar. Korkacak birşey yoktur çünkü senle niyeti olmaz.
Soran+1 yılbence diyorum ki dini bütün bir insan böyle bir teklif dahi edemeyecegini bilmeli.. anlayamiyorum
+1 yılEvin anahtarini vereyim diyorsa bu iyi bisey. Benim eve gel beraber kalalim diyosa warning kanka.
02 Yorumla
Soran+1 yılama evinde kalamadiktan sonar evine gelmem mantiksiz.. ki evde kal diyorsa, söz konusu olamaz ki bende
- +1 yıl
Valla senin bilecegin is gerisi.
Anahtarı takdim etmesi bu eve istediğin şekilde ve rahatlıkla girip çıkabilirsin manasında olamalj
01 Yorumla
Soran+1 yılöylede.. o evde kalamadiktan sonra ne anladim ki.. sonucta oda o evde yasiyor.. ben onunla ayni evde kalamam.. söz konusu olamaz
Belki iyi niyetinden söylemiştir bilemeyiz herseyi ön yargıyla karsılamayın
03 Yorumla
Soran+1 yılbelkide.. bilmiyorum ki.. ama üzüldüm cok öyle diyince en azindan yalnis anladin diye özür beklerdim.. oda gelmedi
Soran+1 yıldurumu aciklasa.. özür dilicem tabi.. ama aciklama geregi duymadi. nezaketen dedim dedi sadece..
Belki kendisi başka bir yere gidecektir kalmak için pozitif düşünelim :))
03 Yorumla
Soran+1 yılcalisiyorum sürekli evde olmuyorum dedi..
Soran+1 yılbozuldugumu söyledim sadece.. bizde bir erkegin evine gitmenin dogru olmadigini acikladim.. oda nezaketen dedim. misafirperverlikten dolayi dedi.. yinede kötü hissettim.. ona bozuldugumu söyledim. en azindan bir özür veya yalnis anladin sunu sunu demek istedim diyebilirdi.. erkenciyim cikmam lazim dedi cikti gitti faceden
+1 yılDindar diye gezinen insanlari yaptiklari malum.. insanlari ahlaklarina göre ayirmalisin
02 Yorumla
Soran+1 yıliste.. bir insanda aranmasi gereken ilk özellik ahlak. cok dogru dedin
- +1 yıl
Aynen öyle 👍
Valla evliya da olsa bir ziki var yaklasmamali kendimden biliyorum
00 YorumlaBasimin ustunde yerin var anlaminada gelir bu bazen niyet temiz olmayinca o an senin oyle algilamissin dedigin gibi dindarsa o yuzden demistir
012 Yorumla
Soran+1 yılinsallah öyledir. nezaketen söyledim.. misafirperverlikten dedi.. benim tek takildigim nokta dini bütün bir insanin böyle birsey dahi sormamasi gerektigini bilmesi.. ona takildi aklim
Soran+1 yılhaklisin.. bir gidelimde oraya.. bakalim ne olur..
Soran+1 yılcok fazla tanimiyorum ama gerek facede begendigi seyler olsun. namaz kilmasi.. instagramda hic acik sacik kiz begenmemesi veya takip etmemesi.. ister istemez iyi bir izlenim birakiyor
Soran+1 yılyani positif yönde cok ilgimi cekiyodu aslinda ama öyle bir niyetim yok.. cünkü oluru yok mesafe olsun, baska seyler olsun... iyi biri oldugunu düsündügüm icin görüsmek istedim.. birde yalniz gidicem o sehire.. tek kalmamak icin görmedigim bir kac yeri gezeriz dedim kendimce
Soran+1 yılİstanbul insallah
Soran+1 yılsagol.. adam polis kendini yakmazda.. mesele iste öyle bisey yazmasinin zoruma gitmesi..
+1 yılÖylesine demiştir büyük ihtimal kibarca reddetseydin keşke
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıleger ailesiyle birlikte yasamiyorsa bende yakistiramadim
00 Yorumla
+1 yılKızda diyor ay ne kadar çapkın bir erkek. Sonra fulltimepompéi -memetali
00 Yorumla- Diğer konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılDini kullanılark bu ülkede çok şey yapıyorlar.. O yüzden bişey diyemeyz.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖzelde sapıklık yapan @EvcilBeygir in yorumuna da bakın hele gülünç 😂
04 Yorumla
Soran+1 yılgercekten insan kime güvenecegine sasiriyor..
Cevap sahibi+1 yılÖyle.. özelde sapıklık yaparlar gelirler burada ahlak dersi verirler bir tezat, garip, çelişkili insan !
Soran+1 yılevet bak bu konuda haklisn. ahlak dersi verip sonradan sapik cikanlara sahit oldum.. yüce rabbim iste ortaya cikartiyor insanin foyasini.. aptal yerine konmana izin vermiyor
Cevap sahibi+1 yılAynen oyle
+1 yılAmacı belli
Uzak dur.. kendine bir nebze saygın varsa00 YorumlaDindar sa kız arkdaşı olmaz ki soru yanlış
11 Yorumla
Soran+1 yılyani sevgili degiliz ve normalde arkadaslari var zaten:)
+1 yılo evde olucak mıymıs?
01 Yorumla
Soran+1 yılEvde olmam zaten iste oluyorum genelde dedi bana
+1 yılKisinin karakterini bilmiyorum bisey diyemem
30 Yorumla- Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılAra kesinlikle ara. Esas öylesinden kork.
04 Yorumla
Soran+1 yılresmen gögsüme sanci girdi, gözyaslarimi tutamadim.. zoruma gitti ama yinede iyi niyetli belki ben fesatim diye teselli etmeye calisiyorum kendimi
- +1 yıl
Herkesi genellemek istemem ama erkekler bunu hak eden canlılar. İyi niyetli de olabilir ama kötü niyetli düşünmek daha akıllı davranmamıza sebep olur. Aldanma o yüzden.
- Diğer konusunda 709 cevap paylaştı.
+1 yıleve atmıcak seni kendin gidecen:))))
10 Yorumla yok iyi niyetinden soylemisdirr bencee
04 Yorumla
Soran+1 yılinsallah öyledir.. aksi takdirde cidden artik tamamen erkeklere karsi önyargim olacak
Soran+1 yılal da kurtul derken?
Evin anahtarı neden :)
02 Yorumla
Soran+1 yılgenelde iste oluyorum.. anahtari vereyim dedi.. ben anlamadim.. kalmam icin mi dedi.. cidden kafam allak bullak ve bozuldum cok bu duruma
- Diğer konusunda 21,4b cevap paylaştı.
+1 yılDindara güvenmem zaten
00 Yorumla
+1 yılDindar olduğuna bakma sözde
00 Yorumla- Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılDindarlar çok sapık olabiliyor
00 Yorumla
+1 yılkork her an herşey olabilir. d
00 Yorumlakarışık Bir durum
00 YorumlaDiğer konusunda 8,8b cevap paylaştı. yakıştır yakıştır.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılateşle barut misalli
00 Yorumla
Devamını Gör(21)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri