Başıma çok kötü bişey geldi ! misafirliğe gittiğim akrabam paramı çaldı ?

10 gün önce gebzeye gittim tatile. bir hafta falan kaldım amcaoğlunun yanına (kendisi polis karısıda amcamın kızı. ) çocukları var genç 19 yasında. bir hafta onla takıldım. gelmeden bir gün önce tam olarak bilmiyorum ya 400- ya da 200 tl param calındı. geleceğim gün farkına vardım hamama gitmiştik belki orda çalındı diye düşündüm. ordan ayrıldıktan 2 gun sonra beni aradı amcaoğlu. abi beni hamamdan aradılar hırsızlık olmuş senin bişeyin kayıpmı falan diye sordu. dedim evet param eksik dedim tamam dedi ben dedi bakayım karakola falan gidicem şikayetçi olacam dedi. bende tamam dedim bakarsın bir nevi. şimdi bu çocuk 3 gun once benim bulundugum yere geldi memlekete. iş falan bakıyoruz ona. dün gece evde hırsızlık oldu eniştemin telefonu çalındı. bugun ablam onun bavulunda buldu tşörtünün içinde sarılı kartı kırıp atmış. ben duyunca şok oldum. hemen aklıma hamam geldi dedim acaba bu çalmış olmasın paramı. hamamın telefonunu buldum internetten aradım dedim 15 gun önce falan hırsızlık oldumu sizde. adam hayır asla böyle bişi olmadı dedi hem olsa bile biz müşterilerin telefon numarasını almıyoruz amcanızın oğluna nasıl ulaşırız dedi. orda kanaat getirdim onun çaldıgına. şimdi ben napıcam bilmiyorum çaresiz kaldım. babasına arasam çocugu vurur belki. utanıyorumda. napıcam bilmiyorum ! bana mantıklı bir yön verin arkadaşlar..
Başıma çok kötü bişey geldi ! misafirliğe gittiğim akrabam paramı çaldı ?