şu an Sırbistan da turist olarak kalıyorum pasaportum tüm belglerim var 2 saat önce ıssız bi yerde gezerken birisi üstümüze arabayı sürdü polisi aradı polis gelip 100 Euro verirseniz sizi bırakırım dedi kabul etmedim arkadaşımı indirdiler görmedim nerde indiklerini ben tek kaldım beni alıp karanlık herher köpek mezarlık olan bı yere bıraktılar pasaportumu verdiler dalga geçip giti arkadaşın ve benim telefonlar bende ona nasıl ulaşacam 3 saat yürüdüm merkeze ancak geldim cüzdanıma el koydular ne yapacam ben nereye düştüm şu an sokaktayim
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Buyukelcilige gideceksin şimdi. Hangi şehirdesin otelin nerede?
En son Belgrad taydim otobüsten gece 12 de indik biraz yürüdük biraz gezip öyle otele çıkarız dedik şu an subotica dayım
Seyahat acentasini aradın mı?
Onu arasam ne değişecek
Gelip alırlar seni.
Cüzdan para kimlik banka kartı hepsini aldılar ben nereye düştüm bunlar insan olamaz Türklerden bu kadar nefret edilmez
Seni nasıl kurtarırız oradan onu bulalım zarar gormeden
Bilemiyorum inanki zor durumdayım elim kolum bağlı
Sana yardım bulmalıyız
Sordum cevap bekliyorum.
Teşekür ederim bekliyorum ben haber
Senden haber bekliyorum
Otelin var mı?
Hayır dediğim gibi başkent e buraya geldik iner inmez oteli ayarlayacaktik polis aldı rüşvet istedi silahla tehdit etti fırsatım olmadı bile otel ayarlamaya
+381 62 154 39 14 bu turk polisin numarası öyle geçiyor. Bi ara lütfen bana yaz
+381 63 816 20 30 bu da bosphorus otelde bulunanlar
Sırp cevap vermedi hala. Emniyetten yardım istiycem senin için. Senin güvenli bir noktaya gitmen için danisicam tamam mi
Aradım polisi yarın sabah arkadaşlarim sizin olduğunuz yerde onlar sizinle iletişime geçecek diyor onların bayramı olduğu için biraz sorun oluyormuş
Beklemedeyim ben kişiyi nerden tanıyorsunuz ve montanegro numarası bu
Nöbetçi Tel: +381 69 66 99 48 (mesai saatleri harici acil durumlarda)
En son attığınız numara kimin
Şu numarayı arasana nöbetçi disisleri
Sabaha çok var ne olur ne olmaz
www.und.org.tr/.../sirbistan-da-sinir-kapilarinda-bulunan-turk-polislerin-iletisim-bilgileri
https://www.mfa.gov.tr/sirbistan.tr.mfa
Son attığım disisleri sayfasından nöbetçi telefon
Sen disislerini ara ne biçim polis bu ya gelip yardım etse ya sana
Sen yine de temkinli dur arkadaşım ben de netten turk polislerin narasina ulaşmaya çalışıyorum
İstersen emniyete de haber verelim.
Arkadaş iyi misin hangi numarayla görüştün sen şimdi. Türkçe konuşuyor mu? Nasıl anlaştınız? Yaz iki satır. Dünyanın bir yerinde bir Türk zorda kalmamalı.
Nöbetçi konsoloslukla konuştum yarın ancak sizi ararım dedi not aldım dedi bana pek ilgilenmedi cüzdanımı aldılar kamera önünde dedim öyle bir şey olamaz diyor bana şaka gibi ilk attığınız telefon numarası yarın sabah burdaki türk polisi yardımcı olacak
Korkmuyorsun de mi korkma. Allah büyük. Sen şarjını bitiremeyen çalış. Ben Türk polisi bulup numara aticam sana. Yine de temkinli ol. Ve irtibat halinde olalım. Aman başına bisey gelmesin
Korkmuyorum sabah olmasını bekliyorum bana neden bu kadar yardımcı oldunuz anlamadım bu devirde sizin gibi insan zor bulunur
Konusmalari kaydet sesli konuşmaları.
Niye yardim etmeyeyim Türküm Türksün başka açıklaması var mı? Bu yeterli yardım için.
Hangi konuşmaları kaydediyim
Sen oradan bir kurtul arkadaş da şarjını bitirme.
Tamamdır teşekkür ederim mahcup hissetim kendimi sana karşı
Seni arayacaktım ya polis tekrar aradığında konuşmayı kaydet. Tamam mı.
Polis seni aradığında yanına gelmek için arayacak ya. konuşmalarını kaydet sesini.
Saçmalama ne mahcubiyeti. sen kurtulmaya bak oradan sadece tek parça. Ne macera ama kurbanda ciğer mi yedin ne yaptın? Bu nasıl cesaret valla tebrikler.
Hayatımda böyle aksiyon yaşamadım Türklerden bu kadar nefret eden bir ırk olamaz insanlıktan çıkmışlar
Türk ün dostu olmuyor maalesef. Geldiler mi yardima
www.tursab.org.tr/.../sirp-seyahat-acentasi-travel-time-collection-isbirligi-talebi_10312
Son gönderdiğim linkte Türkçe konuşan rehber olması gerek. Bi ara.
Gelen giden var mı?
Arıyorum ulaşamıyorum
Ne alemdesin kimse gelmedi mi ya?
192 polisin numarası görünüyor. Onu da ara. Nasıl Bi bela arkadaşım böyle.
Konsolosluğu arayayım mı sen hala kipirdamadiysan oradan tehlikedesysen söyle arayalım. Türkiye den ulaşmak daha kolay.
Karakola git diyecemde en iyisi konsolosluğa git sabah de boyle boyle oldu
Kardeşim cüzdanım herşeyim gitti paramı aldılar karakola gitsem ne yapacam konsolosluk 150 km uzak oraya gitmem için otobüse verecek param yok ve arkadaşım şu an nerde bilmiyorum
Sizde tam yerine gitmissiniz bilader sirbistan ne
Gezmeye gittik
Yanliş yere gitmişsiniz kanka bosna hersek sirbistan buralar hep degisik yerler gidilmez halki boşta polisleri falan pic
Evet bahşiş vermedim diye beni ne durumda bıraktı üstelik cüzdanımı aldı içinde para dolu beş kuruş yok kuş ucmuyor burada inanki o karanlık mezarlık köpeklerin oldugu yerden merkeze inene kadar dua ederek geldim ister istemez insan korkuyor başkasını düşünemiyorum bile benim yerimde olsa
Kanka valla ben olsam doverdim cuzdan alicakta oraya aticak beni onu orada dovsen kendini savundun diye birseyde diyemezlerdi
Kardeşim ıssız bi yerde 4 5 polis Hepsi 2 metre boyunda elllerinde silah ve jop hangisini dovecen
Ha ben 1 kişi sandım 4 5 skinti kanka
Acıma duygusu yok bunlarda çok pis dövüyorlar görmek istemezsin eşkıya gibiler
Biliyorum kanka diyorum ya ordaki polisler oyle vatandasi normalde iyi ama polisleri multecileri kopara kopara alismis
Mülteci miyiz biz herşeyimiz dürt 4 Luk
Kanka alişmişlar işte tezgari kurmuşlar oraya