Arkadaşlar merhaba , ya soru başlıında kızlar diye vurguladım çünkü kızlardan da yorum almak istiyorum. Onun için yani. Bu demek değil ki erkekler yazmasın :/ tabi ki erkeklerden de yorum istiyorum... Sizce hangi konsol daha iyi arkadaşlar gerek kullanım rahatlığı kolaylığı , arayüz olarak , tasarım olarak , çevrimiçi oyun olarak kısaca her yönden hangisi daha iyi XOne mı PS4 mü ?
Peki öyle olsun ama ; Bence , büyük bir televizyonda , kanepede uzanarak , veya kışın battaniyenin altında yatarak kocaman ekranda oyun oynamanın tadını pc verir mi?
e ne yapayım be yani öyle pro gamercı değilim onun için bilemedim. bide şu yoruma bak ya yine komiksin yine güldürdün :D ilk okuduğumda yuh oha dedim içimden :D :))
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
ikisi de degil, pc master race fjfjfjasgsg
oyun dediğin konsolda oynanır :))
hihi yoo
Peki öyle olsun ama ; Bence , büyük bir televizyonda , kanepede uzanarak , veya kışın battaniyenin altında yatarak kocaman ekranda oyun oynamanın tadını pc verir mi?
gamer degilim bana aciklama yapmak zorunda degilsin :) ben sadece glorious pc gaming master race'i savunmaya gelmistim :D
Evet haklısın pardon :)) kaptırmışım farkında olmadan , :)) bu arada master race bir oyun mu? indireyim dedim ama bulamadım öyle bir oyun :)
yok yok pc gamercılar kendilerine master race-ustun irk diyorlar ya :)
hhahaah uleen :D :)) sen nesin böyle ya :) ilk defa senden duydum şimdi bunu :)) bende oyun diye indirmeye çalışıyorum bulamıyorum da.
allah canini almasin shshs
e ne yapayım be yani öyle pro gamercı değilim onun için bilemedim. bide şu yoruma bak ya yine komiksin yine güldürdün :D ilk okuduğumda yuh oha dedim içimden :D :))
ps4..
Ps4 tartışılmaz...