isin icinden cikamadim :) hatun ps4 dio kardeş xbox a takmis beni bunlatiyolar :) ya da o parayla tek basima tatile cikip keyfimemi bakim.
Xbox one
Playstation 4
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bak bak bak tam benim konum. bir PC ve teknoloji manyağı olarak ben derim ki hocam, gönlüm Xbox One diyo, ama beynim PlayStation 4 diyo. Muhtemelen de PS4 alırdım alcak olsam. Bu eski nesilde de böyleydi, gönlüm Xbox 360 derdi ama gider ps3 alırdım :D
Aynen kardesim ben ps3 den son xbox a gecmisdim bide rgh canavar ama bazilarin yetmiyo :D bende xbox diip ps4 alabilirim ama kolinu sevemedim su ps lerin eli doldurmuyo :D takmis kardeşim next gen die :)
Boşuna next generation demiyolar ama hocam cidden :D Xbox'ın her şeyi paralı ya adamlar daha düne kadar Türkiye diye bir yer olduğunu bilmiyolardı. Yavaş yavaş destek geliyor işte Türkiye'ye. Ama PlayStation öyle mi? PSN full Türk kaynıyo :D yani tabi daha çeşitli çeşitli şeyler :D
Aynen ps dahah yaygin oldugunda turce icerik olarak aldi basini gitti diom bebeye xbox 360 iste yardir yok sevgilimde ps 4 e takmis durumda neymis tipi guzelmis inadina gidip nintendo wii alicam olucak :)))
Ahahaha :D nintendo wii tabi ki de hayatı karartmak için iyi bir seçim hocam :D :D :D
Hocam biz ps1 lerle buyumu nesiliz sonra ps2 unutulmaz nedir bu kavga nese halledecem de xbox bana goz kirpiyo bir amaerika seyahatim olacak alacam onu da kardesime demedim yoksa diice k abi bana macbook al diecem ipad in varya olsun abi bu kesmiyo dj olacam bu cocuk buyunce basa cikamiycam çakalin onde gideni :)
ps1-ps2 zaten unutulmaz hocam aynen :D valla hani her istediğini de almayın sonra dediğiniz gibi başa çıkamazsınız :D iyi günler.
Yav ben oteriterimdir babam simartiyo parada ondan cikiyo ben kazanacam bide kerataymi alacam ben yeni araba aldim yarin araba isterse sasirmam :) bugunde gelmis beni discoya gotur dedim olum ne discosu die cok ugratiriyo kerata okulda dover cocuklari bakalim buyuyecek ensonuda saglicaka kalasin kardesim ;)
Buna fena kopmuştum.
Hocam tam bulmussin koptum :))))
Cevap
5Cevap
Ben PS4 diyorum ama ikisinin de kendine göre iyi özellikleri var. PS4'ün donanımı Xbox One'a göre daha iyi ama Xbox One'ın video çekme ve Multiplayer performansı PS4'den daha iyi.
Evet o kafayi cok dağıtıyor hep bir tarafi eksik
Ama PS4'ün donanımı iyi olduğu için PS4 al.
hertürlü ps3 abi :D ps2 kullanan biri olarak diyebilirim ki ps1 SAD:SAD
şaka bir yana xbox da iyi ps4 de seçim senin ama bnce sony her zaman bir adım öndedir yanş ps4 ;)
Bence xBox One Ps4'de Online Oynamak İçin 60 Dolar Vermen Gerekiyor Ama xBox'da Öylemi Bilmiyorum
valla şu an 2side alınamaz çünkü daha kırılamadı kırıldıkdan sonra 2sinden biri alınabilir
Ben şahsen Microsoft'a olan özel ilgimden dolayı XBOX'ı tercih ederim. Ama kalite olarak kesinlikle ps4
Xbox
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?