Benim her zaman seçimim PlayStation, sizin ne?
PlayStation
Xbox
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Merhabalar. Çok geçmişte Playstation 2 sahibi olmuştum ve baya bir zaman Ps2 de oyun falan oynadım ama nedense pek alışamadım. İleri zamanda Xbox 360 sahibi oldum ve şuanda Xbox One X sahibiyim. Xbox hem aşırı kolay olması dışında en sevdiğim özelliği Game Pass özelliğidir. Game Pass özelliği sayesinde pahalı bir oyunu bile ücretsiz olarak bilgisayarıma veya konsoluma indirebiliyorum. O yüzden en sevdiğim konsol Xbox.
//Fotoğraf bana aittir.

Xbox controller'ı daha güzel ama exclusive'ler yüzünden bence PS her türlü alır. Şu lanet exclusive hikayesi yüzünden ne bir demon's souls oynayabildim ne de bloodborne. Hem de PS5 alırım diye bloodborne'u çoktan satın almıştım, sonra da gidip bilgisayar aldım onun yerine.
Ben Pc Master Race takılıyorum. Konsolcular birbirini yesin, ete para vermesin. 😁
Ayrıca Xbox. Playstationun tek olayı sadece kendileri için üretilen oyunlara sahip olması. Çoğu da pc ye çıktı zaten.
Xbox ise pc kadar geniş kütüphaneye sahip.
Cevap
8Cevap
PlayStation
İlk Xbox sonra Playstation sebebi :
-Oyunlarının daha kolay erişilebilir olması.
-Geriye dönük uyumluluğunun olması.
-FPS Boost özelliğinin olması.
-Kendi oyun kumandası dışında başka oyun kumandasının oyunda kullanımına izin vermesi.
Xbox'ı tercih ediyorum. Sunduğu oyun kütüphanesi daha zengin ve Game Pass oyuncular için çok büyük bir hizmet. PlayStation'ın exclusive oyunları dikkat çekici olsa da donanım ve ekosistem büyüklüğü olarak Xbox tercihim olur.
Japon oyunları fanatiği olarak illa tercih yapacaksam Playstation tabii ki fakat ben her iki markaya da aşığım. İki jenerasyondur her ikisini de alıyorum.
Şüphesiz PlayStation 🎮
ben aslında playstation'ına alışkınım ama sevgilim isveçli, xbox'ını da getirdi gelirken, zamanla xbox'ı daha çok sevdim.
Play station
Nintendo Switch.
PS bence
Xbox ve game pass
Playstation
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?