eskiden yorganımın altında hıçkırıklara boğulurdum artık ona bile gücüm kalmadı. ruh gibiyim yalnızlıktan. Allaha sığındım ama sonumu göremiyorum aklımda uyanınca yatınca gün içinde intihar düşüncesi. sonra Allahın bir bildiği var tesellesi... Ve ardındann yine karamsarlık. Çok yalnızım Allahın gücüne gitmesin onu hissediyorum ama omuzuma dokunacak ele de ihtiyacım var... Bana yardım edin nolur bunalımdayım.
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılDün bir arkadaşımın öldüğünü öğrendim Kalbinden tam üç kurşun çıkarmışlar. Kamera görüntüsünü internette koymuşlar. Kalbine tam üçkez kurlun yemiş Facebook adresinde mezarının resmini paylaşmışlar. Onun o halini görünce yıkıldım hala etkisindeyim. Daha iki ay kadar önce yaşayan gülen kalbi atan o çocuk şimdi toprak oldu. Hayalleri yarım kaldı. Daha 20 yaşındaydı. Bu olaydan kendime çok ders çıkardım. Hayat çok kısa ve herşete rağmen çok güzel. Allaha aldığın her nefes için şükret intihar deyipte nankörlük yapma. Aşamadığın dertlerin varsa Allaha sığın ibadet et, ilim öğren, kalbini Allah aşkıyla doldur. Bak o zaman nasılda huzura kavuşursun. İntihar edipte hem bu dübyanı hemde ahiretini karartma.
33 Yorumla
Soran+1 yılAllah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.
Kalbimi Allah aşkı ile doldurmasaydın çoktan delilik yapmıştım ama bilirmisin için kararır çaresiz hissedersin her şeye rağmen kendinş bilirsin Allah var ama yinede yorgunuluk beynini uyuşturur..
Cevap sahibi+1 yılBak kardeşim bu dünya imtihan yeri. Allahü teâlâ bize bu dertleri vermesinde de elbet vardır bir hikmeti. Yalnızım demişsin, bu dünyada kimse yalnız değildir. Kimsemiz yoksa bile Rabbimiz var. O hep bizimle. İnan önceleri bende senin gibiydim. Sonra Allah karşına öyle örnekler çıkardıki bunlardan ibret aldım. Sıkıntılar geçicidir. Yeterki sen sabretmesini bil. Bu dünyada dualarının karşılığını bulamazsan bile güzel Rabbimiz ahirette karşılığını verecektir. Hani diyorsun ya beynin uyuşur diye işte onlarda şeytanın vesvesesidir. Aklına her bir kötü düşünce geldiğinde Allaha sığın, sabır dile. Allahtan umudunu hiç kesme.
Soran+1 yılAllah razı olsun :( ama ben gerçekten yoruldum
En İyi Cevaplar
+1 yılSağlığın yerinde mi şükürler olsun de. Ne bu bunalım hayat engebeli bir yol herkes her olay seni dibe çekmeye çalıştıkça senin yukarıya çıkma savaşıdır. Dünyaya yalnız geldin yalnız da gideceksin hepimiz gibi. Lütfen en küçük bir sorunda depresyona girmeyin kimsenin hayatı güllük gulistanlik değil. Allaha şükür et yemek bulduğun için karnının doğduğu için senin hayatınin hayalini kuran insanlar var. Yalnızlık en küçük problem diycem problem degil bile bu.
33 Yorumla
Soran+1 yılrahatlatma çaban için teşekkürmederim :(
- +1 yıl
Ben sadece gerçekleri söyledim eğer dertlesicek bir arkadaşa ihtiyaç duyarsan kardeşim seve seve dinlerin seni.
Soran+1 yılAllah razı olsun ❤️
Güzelim yazık deilmi bu yaşta bu bunalım nedir ya. Bukadar kendine neden yükleniyorsun. Bu stres genc yasta harab eder seni. Muryph kanunları diye bişey var duydunmu bilmem ilk ve en geçerli kuralı şudur ; Ters gidebilecek her şey, ters gidecektir. Yani isteğinin olma olasılığı senin onu istemenle ters orantılıdır. İstediğin seyi ne zaman istemeyi bırakırsan en ihtiyacın olmadığı zamanda olacaktır inan bana ben yüzlerce kez yaşadım. Stres yapma bukadar takıntı yapmışşsın bu dünyada aclıktan ve yanlızlıktan olen bir tane insan yoktur bos yere üzülme bukadar.
23 Yorumla
Soran+1 yılAllah razı olsun :( ama ben gerçekten çok kötüyüm bunalım çöküntüdeyim
Soran+1 yılElimde değil
+1 yılHayat güzel beaa. Ne sıkıntı çektinde bu kadar karamsar oldun. Belki senden daha sıkıntılar içinde yaşayanlar vardır ve senden daha güçlü hayata tutunuyorlardır nereden bilebilirsin. İntihar olayı yanlış. Bunu unut öncelikle. En güzel şey kendine bir meşgale bul ve ondan zevk almaya bak. Zamanı böylece unutursun. Kafanı birşeylerle meşgul etmezsen hep bu sıkıntılar , düşünceler beynini yicek kemirecek.
12 Yorumla
Soran+1 yılKemirmeye başladı.. Önceden kendimi bir şekilde teselli ederdim ama düşündüm ki değişen bir şey yok yıllar oldu.. Yaşlanıncada böyle olacak korkusu
- +1 yıl
Yaşlanınca hepimiz yalnız kalacağız. Belli bir dönemimizde yalnız kalacağız. Ben kalmamda o ayrı. Yani burda yazışmaya devam ederim yine herkesle hahaha. Evde kimse olmasada bir meşgale bulurum ben sıkılmam hiç.
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
48Cevap
+1 yılhiç arkadaşın falan yok mu? arkadaş edin toplum içine karış insanlara yararlı faaliyetler yap. bunlar hep şeytanın vesvesesi. Allah bize yeter O ne güzel vekildir. bir an önce titre ve kendine gel. bu senin elinde hiçbir şey kendiliğinden olmaz bilesin
04 Yorumla
Soran+1 yılHayır yok.. Babam izin vermezdi bir şeye
- +1 yıl
çok mu katı adam
Soran+1 yılÖyleydi ama artık değil
- +1 yıl
artık değilse önünde bir engel de yok demektir
- Diğer konusunda 504 cevap paylaştı.
+1 yılSosyal aktiviteler yapmalısın. Spor yap. Yaşın kaç bilmiyorum bir işe gir sosyal çevre edin. Olum düşünmeye çalış hep hayatında. Olaylara olumlu yönünden bakmayı öğrenmelisin.
Bunların hiç birini yapıcak gücte veya cesarette değilsen. Psikoloğa gitmeni öneririm.
Melekler seninle olsun ♥23 Yorumla
Soran+1 yılAllah razı olsun :(
Her şeyi denedim ama bilmiyorum...- +1 yıl
Peki neden bu durumdasın hiç detaylı bir düşünmedin mi?
Soran+1 yılHep düşünüyorum, iyice derin düşündüğüm içinn daha kötü durumdayım ya zaten... Allah beni böyle sınııyor galibA
+1 yılkimseye seni üzmesi için fırsat verme yalnız da değilsin. kimin kimsen olmasın yanında alemlerin rabbi o senin yanında. sadece dua et ve içine atmaktan vazgeç. yorganın altında ağlamaktanda. biri canınımı sıktı hayatından çıkar. yalnız geldin yalnız gidiceksin zaten
01 Yorumla
Soran+1 yılCanımı sıkabilecek kimsem bile yokki
Diğer konusunda 863 cevap paylaştı. Git bir dus al guzel bir abdest al 2 rekat namaz kil rabbimize dua et inşallah rahatlarsin bak bende o durumdayim ama atlattim cok sukur eve gelip aglardim erkek olmama rağmen yanlizlik duygusu öyle zordur ki Allah sevdiği kullarini zor seylerle imtihan eder rahatla relax ol birak dokunmasin o el omuzlarina bende cok sıkıldım bunaldim ama gelecegime dair aldigim radikal kararlar beni Şu an ayakta tutuyor sende kendine göre bir karar ver
225 Yorumla- +1 yıl
Abi o ele ihtiyacımiz hayvanların bilene iken biz insanlar ne yapcagiz
Sana mantıklı geliyor mu?
Soran+1 yılNamaza sarıldım ama her sene daha beter :( sabır etsemde dayanamıyorum
Sence Allah beni neden yalnızlıkla sınıyor- +1 yıl
@emrexxxxx12 şimdi emrecigim söyle bir durum var kendimden ornek vererek aciklayayim durumu:
ben mesela hayatta hic sevgilisi kiz arkadasi olmamış bir insanim ama bunu cok fazla kafaya takiyodum oyle boyle degil ya yanlizlik caresizlik oyle birsey ki durumunu cok iyi anliyorum ama şunu unutma insan kafasina taktiği sey uzerinde cok hata yapar kendimden biliyorum ya kizi sogutmusum kendimden en sonunda tartismistij aramiz açılmışti 1 yildir konusmuyorduk taki bugüne kadar gittim guzelce bir sekilde özür diledim arami duzelttim özüru oncedende dileyebilirdim ama ne yaptim kafaya takmadan sakin kafayla yaptim ve regaip kandilinde gittim namazimi kildim dua mi ettim yalvardin barıştik ben kiz tokat atar filan diye bekliyordum ama hicde ole olmadi gecmisim o kadar cok hayal kiriklariyla dolu ki dönüp baktigimda hatanin her zaman bende olduğunu keşfettim bu sefer neden hata yaptigimi sorguladim baktim kizlara cok mesaj atip bunaltmisim bende kendime bir ideal. koydum hayatimin... - +1 yıl
@emrexxxxx12 ariyacam bulucam belki yarin belkide baska bir gun belki türkiye de bile degil baska bir memlekette denolabilir dunya dan7 milyar insan var bunun 4 milyari kadin illaki biri cikicak neden kafami yorupta kendi hayatimi mahvedeyim degermi sence guzel. kardesim hayatimizi bir kizin pesinde mahvetmeye ne insanlar gördüm kizin derdine uyusturucuya baslayan arkadaslarim bile oldu oyle dokunacaksa hic dokunmasin ama soyle bir durum var her seyden büyük bir rabbimiz var alemlerin rabbi diyorum bak ne kadar yüce ve büyük o yaratmissa bizi koyar karsimiza birini ve bu hayatta kizlardan o omuza dokunacak ellerden daha önemli bir cok sey var insan anka kusu gibidir yandikca yeniden doğar yeniden doğar
- +1 yıl
Oldu mu olmadı mı?
Şahsım adıma söyleyeyim ben farklıyım abi ben 10 kişi ile değil 1 kişi ile bir olmak istiyorum o yüzden abaza değilim lakin ALLAH TAN başka biri bana yardım edemez yalnızlık kötü ama insanlar daha kötü lafım meclisten dışarı - +1 yıl
nedenini ancak kendin bulabilirsin ama ben yinede iyi yonde bakmaya calisicam hayata hayat nasil bakarsan oyle gider insanlara nasil. kalple yaklasirsan oyle gider kötü olursan burnun boktan kurtulmaz iyi olursan insanlar seni sever insanlar seji sevdik ce senin gal ve tavırlarindan hoslanan birileri illa ki cikacaktir karşına
Soran+1 yılAllah küstürmesin
- +1 yıl
Ya çıkacak ya çıkacak çıkmalı
- +1 yıl
@emrexxxxx12 sana yine kendimden ornek vereyim Turkiye de kin7 milyon buyume hormonu eksikligi hastasindan biriyim 10. yil tedavi gordum 2 kere intihara kalkistim 4 kere reddedildim ama yilmadim pes etmedim herkes bir yerimden vurdu yikmaya calisti birj belki vücudum küçük ezik. olabilirdi ama ben bir tank kadar saglamlastim neden biliyormusun insan bir yerine sürekli olarak yumruk yerse orasi sertlesmezmi iste bende sertlestim burdan su sonucu cikarabiliriz neremiz eksik ve acizse Rabbimiz bizi ora ile imtihan ediyor ediyor ki saglamlassin diye simdi yanliz olabilirsin ama bu yanlizliga dayanamazda yikilirsan o zaman daha da kötü olur bu sefer hic toparlayamazsin onun icin dedigin gibi biz yanlizlara anca Allahuteala yardim edebilir dua et bol bol dua et yarabbim yanlizligima su serpecek birini nasip et bana diye her gün yap bu duayi ve kafani cok yorma eger bu tur seylere yorarsan kafayi belki. bir kiz cikar karsina ama bu seferde kaybettiklerin icin uzulursun
Soran+1 yılDua etmeye devam :(
- +1 yıl
Beyefendi ne okuyorsunuz?
Edebiyatiniz çok iyi - +1 yıl
Dediklerinizi anladım ;)
- +1 yıl
Bak şimdi ben edebiyat yapim de sende gör
İnsanın cebindekidir para fazla ise ne güzel az ise vah haline gel gelelim tipe tipte para gibidir var ise tüm çilekler senin olur yoksa ise tüh senin haline her şeyin kuralı var olduğu gibi bu işlerinde bir kuralı var biz insalar eşit olmuyan adil bir yapıda yaşıyoruz
Arkadaşım derdi ki :Oğlum tipin için üzülme şükür et senden daha kötüleri var daha sonra şunu ilave etti ALLAH kuluna ya tip ya zeka ya para verir hiç değilse En guzelinden İman verir derdi.
Aşk için Tip Pasta için Para Doktor olmak için ise Beyin lazım bunlar kuraldır istisnalar kaydeyi bozmaz tabiki Aşk için Tip ı seçerdim. - +1 yıl
@emrexxxxx12 doktor olmak icin beyin degil aksine beyinsiz olmak lazim kizlar icin tip degil laf yapmak lazim para olmasi icin akilli olmak lazim doktorlukp icin neden beyinsiz dedim Türkiye deki egitim sistemi dusunme ve vizyon yeteneklerini yok edip sadece o işi yapanilecek robotlar uretmeye yonelik çalışıyor tip kazananlar ise islerini ciddiye alanlar ya da onundekileri goremeyenler Paranicin neden akil dedim kapitalist sistemin acigini yakalayanlar zenginlerdir bunu hic bir zaman unutma kizlar icin neden cene dedim ben oyle adamlar gordum ki boy pos tip var ama odun gibi muhabbeti yok kizlar bakarmi baksa bile yaninda en fazla me kadar durur Iman a gelirsek rabbimiz guzel bir kalp verdiyse sansliyiz demektir vermediyse de hic sorun degil. o kalbi guzellestirmek bizim elimizde
- +1 yıl
Hayır hayır hayır yanılıyorsun hayat tam benim dediğim gibi
doktor örneği uçuk olabilir 😏 - +1 yıl
Bak abi paran varsa porshe ye binersin ALLAH ister ise tabi ki
- +1 yıl
Tip değişmiyor abim Neden bilmiyorum
- +1 yıl
@emrexxxxx12 tip değişir saç şekli çok etkiler sakal çok etkiler sakal çok önemli okuduğum yerdeki kızlar full ama full sakallı erkeklerle takılıyolar sakalsız olanlarda çıkmadığı için değil sakalı kestikleri için kızların yanındalar kendine uygun bir sakal şekli bulursun olur biter saçlarınıda güzel bir kuaföre git apaçi kuaförlerinden uzak dur abi tavsiyesi :D
- +1 yıl
Boy uzamaz ama :(
- +1 yıl
1.70.. Biz boyumuzla ekmek yemiyoruz ne Tom kadar tipim olsun ne de onunkadar kadar sevgilim Benim sevdiğim olsun oda evinin Sultanı olsun başka bir şey istemiyorum. ELHAMDÜLİLLAH
Diğer konusunda 6,9b cevap paylaştı. bunalımdayım sözünü doğru tespit etmişsin depresyon belirtileridir bu saydıkların ciddiye alman gerekiyor bir uzman yardımı şart ama kendi gayretinide ihmal etme hayatını renklendir ne yaparsan yap evden çık hiç çıkmadığın odan en kötü tercihtir yeşili ve maviyi bol göreceğin açık alanlarda ol arkdaşlarınla zaman geçir sanatsal faliyetleri takip et işallah kısa sürede atlatırsın
04 Yorumla
Soran+1 yılHiç arkadaşım yok. Kaç sene bunalımdan çıkamadım ve daha da kötü oldu
Soran+1 yılgeçti artık
13 yaşındaki bir kızın ailesi tarafından tecavüze uğramasını 5 yıl boyunca seyreden allahın senin bu sorununu pek takacağını sanmıyorum.
35 Yorumla
Soran+1 yılNeden böyle hayat neden herkes eşit değil ne yaptık biz :(
- +1 yıl
ben kürtsem de değilsem de diyelimki kürtüm sadece kürtlermi müslüman doğan her insan müslüman olarak doğar islam dini dünyaya geldikten sonra özünde sende mülümansın ama ama anlamaycak kadar da cahilsin haa bu arada kabirde yattığın zaman çok pişman olacaksın haberin olsun o zaman diyeceksinki muhammedin dinine kurban olayım ama iş işten geçecek
- +1 yıl
agzina saglik hocam be
+1 yılSorunun ne peki niye bu haldesin? Sağlık sorunun mu var para sıkıntın mı var ailesel birşey mi ki intihar düşüncesi aklında var? Elinde olanlar için sevinsen birazcık hep kötü tarafları aklına getirmesen?
06 Yorumla
Soran+1 yılDüşünemez oldum bilmiyorum
Sağol canım..- +1 yıl
Neden peki? Sebebini söyle mesela durduk yere olacak birşey değil.
Soran+1 yılYalnızım
- +1 yıl
aile arakadas sevgili mi ne bakımından yalnız
Soran+1 yılAekadaş sevgili dost
- +1 yıl
peki neden edinemiyorsun
Allaha sığınmış bir insan bunladar tükenmez manevi güç alıyorsun inanç dediğimiz şeyden allaha sığındım demekle sığınmış olmadığını bilmeni isterim. Sen şu sığınma işini tekrar bir dene istersen
01 Yorumla
Soran+1 yılArtık hayırlısı diyorum her gün Allah büyük... Ne umutlanıyorum ne umutsuzlaşcam karar verdm
+1 yılYorganının aştında ağladığın için bu haldesin zaten aslında öfkelisin yani çık bir dağ başına say söv bağır çağır bak nasıl rahatlıyosun herşeyide içine atma akıllı olup dünyanın kahrını çekeceğine birazda deli ol dünya senin kahrını çeksin😇😇😇
08 Yorumla
Soran+1 yılHer şeyi içime atmaktan hastalandım ama Allahdan başka kimseye anlatamıyorum çok yoruldum kardeşim çok yoruldum yemin ederim yoruldum hayata sığamıyorum boğazım düğümleniyor giizlemekten yoruldum
- +1 yıl
Neyi gizliyosunki bu kadar büyüksence söylesen ne kadar daha kötü olabilir en fazla rahatlarsın biraz
- +1 yıl
Özelden yazabilirsin seve seve dinlerim
Soran+1 yılYalnızım umudum kalmadı sevilmiyorum sanki Allah yalnızlıkla sınıyor senelerdir
- +1 yıl
Üzgünüm ama anlatmadığın bişey için sana yardımcı olamamki
Soran+1 yılYalnızlık...
- +1 yıl
Afkadaş edinme şansın yok mu peki
Soran+1 yılHer şeyden soğudum
+1 yılSevgili kardesim yagmur yaginca kaciyoruz islanmiyalim diye ya da bir catinin altina giriyoruz veya bir semsiye aliyoruz. Ama o yagmur bir zaman sonra kesinlikle durmuyormu? Bulutlar gidip günes doğuyorum?
Hayatda da yasadigimiz bazi olaylar üzüntü stress bela musibet gibi seylere de ayni semsiye actigimiz gibi korunmak icin bunlarada önlemimizi alacagiz dua namaz kuran ile sadaka ile. Elbet bu günlerde gecer allah sabredenlerle beraberdir10 YorumlaBen umudumu yitirdim. Allah ve Reaulüne iman ettim. Hak din İslam dedim. Namazlar kıldım. sureler dualar okudum. Darlandim yardım istedim. Ama hiç bir şey değişmedi.
Şeytanın isteğini ona veren bir kulunun duasına cevap vermedi.
Onun için artık umudum yok. iblisin isteğini veren kulunun duasını umursamıyor binada imtahan diyorsak bu kendimizi aldatmaktır.
Onun için artık boş geliyor hayat bana
00 Yorumla
+1 yılherkesin bir imtihani var bacim, sende boyle imtihan ediyorsun... sabret.. Mevlam neylerse guzel eyler..
05 Yorumla
Soran+1 yılAllah razı olsun
- +1 yıl
cumlemizden :)
Soran+1 yılAmin
- +1 yıl
Konuşmak istermisin? Dertlerini filan anlatmak?
Soran+1 yılSevgisizlik, umutsuzluk... Senelerdir kendi kendine umut verdim dedim Allah büyük bir bildiği var her şeyin sebebi var biliyorum sabır edince düzelecek gibi çok teselli ettim kendimi.. Hayaller kurdum.. Ama sonuç hep kötüye gidince kendimi bu halde buldum...
Diğer konusunda 714 cevap paylaştı. umutsuzluk sevgisizlik insanda depresyona yol açar benimde başımdan geçti bunlar önce Allaha güven sonsuz cenneti düşün sonra hayal kur hayalsiz yaşanmaz ben pskoloji ile ilgileniyorum isterseniz yardımcı olabilirim
09 Yorumla
Soran+1 yılİşte tamda sorunum bu sevgisizlik ve artık umutsuzluk. Biliyormusun eskiden şu vskte kadar kendime umut aşılardım hayaller kurardım ama seneler geçtikce her şey daha kötü oldu. Allahım beni sınasın ne laf edebilirim ne başka bir şey.. Ama umudum tükendi inancım kalmadı
Soran+1 yılBiliyorum intihar edince düzelmeyecek.. Arkamda annem babam kardeşlerimi mutsuz bıırakacağım.. Günah işlemiş olacağım ama hayatda acı veriyor
Soran+1 yılAllah razı olsun benim gibiler için dua edin her şeyr bedel :(
Soran+1 yılÖzür dilerim
Diğer konusunda 326 cevap paylaştı. Allahım sana sabır versin aç Mukaddes kitab ı oku hem seni çoık rahatlatır ben de ne zaman böyle bir şey olsa ben Kuran-ı kerim okuyorum çok iyi teselli herşey den :)
02 Yorumla
Soran+1 yılAmin Allah razı olsun kardeşim
sana yardımcı olabilmem için seni tanımam lazım bana güvenebileceksen sorunlarını çözerim allahın izniyle buda sana namus sözümdür seninle iletişime geçeceğim adres verebilirsen sevinirim
03 Yorumla
Soran+1 yılSevgisizlik, umutsuzluk... Senelerdir kendi kendine umut verdim dedim Allah büyük bir bildiği var her şeyin sebebi var biliyorum sabır edince düzelecek gibi çok teselli ettim kendimi.. Hayaller kurdum.. Ama sonuç hep kötüye gidince kendimi bu halde buldum...
- +1 yıl
benim sorunlarım seninkinden çok daha fazla ama üstesinden gelebiliyorum sana da yardımcı olabilirim 10 gün sonra il dışına çıkacağım beni kabul edersen sana dürüst ve samimi bir şekilde yardımcı olabilrim söz veriyorum seni toparlamaya çalışacağım şu aralar insanlar çaresiz ve sorunlarını çözemez hale gelmiş durumda toplum içinde yardımlaşma ve dayanışma olmadığı için herkes gergin ve soğuk kanlı sana sözüm söz delikanlı sözü kabul edersen seni bir göreyim
Diğer konusunda 8,4b cevap paylaştı. Kim bilir kimleri elinin tersiyle ittin.. Şimdi gelmiş burada ağlıyorsun..
05 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadım
Soran+1 yılOlmadı öyle bir şey
Soran+1 yıl23-
Bree yaz bana kankan olam senin :) Bırak Allah ın işi gücü vardır.
02 Yorumla
Soran+1 yılDalga geçme
- Diğer konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılayyyy böyle şeyleri okuyunca Allah diyorum.
Biz ne yapabilirizki kız sana02 Yorumla
Soran+1 yıl:( :( rahatlatmak
- +1 yıl
anladım :/
+1 yılBu yanlizligin sebebi ne yani durduk yeremi oldu sevgilinden mi ayrildin nedir
024 Yorumla
Soran+1 yılHiç sevilmedim
- +1 yıl
Illaki sevilmis tirsin sadece gormemissindir o ayri hani biz sevdikte ne oldu sonucta bizde yanliz iz yanliz olmasak ne isimiz var burda
Soran+1 yılSadece aşk konusu değil genel anlamda
- +1 yıl
Valla bizim de senden pekbi farkimiz yok yani cogu kisi böyledirki genel anlamda hani arkadaslarim var ama baska sehirde sevgilim yok disari cikabilecegim her hangi biri yok dertlerimi anlatacgim her hangi biri yok bak bende senin kadar yanliim işte ama allah buyuk
Soran+1 yılAllah büyük :(
- +1 yıl
Yapacak birsey yok yani alismaktan baska kendi kendine mutlu olmayi ögrenmeli insan bakma boyle diyom ama bende cok zor zamanlar atlattim ve yanlizliga alimaktan baska carem olmadigini gördüm
Soran+1 yılAlışmak acı veriyor
- +1 yıl
Çok ama acıyada alışıyo insan
Soran+1 yılBen yoruldum
- +1 yıl
Ya seni Şu an o kadar iyi anliyim ki hani kendimin o halde oldugu zaman lari hatirliyorum ama inan elinden gelecek hicbirsey zaman herseyin ilaci bekleyecen alisacan yani baska care yok
Soran+1 yılAlışamıyorum şu geleceği düşünmek delirtiyor beni :(
- +1 yıl
3 günde 5 günde olacak iş değil benim 1.5 yılımı aldiki hala da tam alışamadim
Soran+1 yılBenim de üç beş gün değil ki
Beş altı sene olmuştur- +1 yıl
Yapma be 5 alti senede insan alisir yanlizliga 5 6 senede neyin yanlizligi bu
Soran+1 yılAlışamadım zaman geçtikce boğulıyorum
- +1 yıl
O zaman yürüdüğün yolu değiştir yolu değiştiremiyorsanda sagına soluna etrafin abakarik gitmeyi dene
Soran+1 yılOlmuyor çok yoruldum ne değişecek ki
- +1 yıl
Herseyini degistirya yasama tarzina dair ne varsa degistir mesela odani degistir okudugun kitaplari degistir gezdigin parklari degistir gittigin kafeleri degistir ne bilim degistire bilecegin herseyi degistir
Soran+1 yılİsteksisim keyifsizim
- +1 yıl
Istegin olmadan olmazki yani sen belliki aci vekmek istiyon kurtulmak istemiyon
Soran+1 yılİstiyorum kurtulmak ama her gün değişen bir şey olmadığını gördükce...
- +1 yıl
Hersey degişiyo hersey akip gidiyo sen belki de değişen şeylerin farkinda deilsin
Soran+1 yılDeğişmiyor inan daha kötü oluuor
- +1 yıl
Bence sen kotu olsun istiyon yani bunalimdan cikmaz istemiyon acin artik sana zevk verir olmus ondam kurtulmak isteyen ama aslinda ona bagli birine gelmissin bence yoksa bu hayatta hersey degisiyor insanlar oluyor devletler yikiliyor ne asklar bitiyor n eevlilikler bitiyor nehirler kuruyor denizler tasiyor birset senin hayatinmi degismiyor
+1 yılYardım edebilirim dertleşebiliriz istersen her zaman mesaj atabilirsin elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım sana.
08 Yorumla
- +1 yıl
Allah yardımcın olsun..
Soran+1 yılAmin
Tek umudum Allah ve dualarım
Ama korkuyorum yanlış bir şey yapmaktan zira dayanacak gücüm kalmadı- +1 yıl
sakın geri dönüşü olmayan bir şey yapma..
Soran+1 yılyapamam ama aklımdanda çıkmıyor
- +1 yıl
aklında çıkar bakalım onları daha yaşanacak güzel günler var :)
Soran+1 yılBeklicem :/
- +1 yıl
bekle :)
Kardeşim namaza başla. Ve sanal sevgili tut ego bas az
05 Yorumla
Soran+1 yılNamaz kılıyorum ama ruhen bitiğim hiç bir şey fayda etmez oldu yorgunum
Soran+1 yılSanal sevgili mutluluk vermez
Soran+1 yılGerçek hayatımda iyi olmak istiyorum
+1 yılYıkılma bak beterine Yıkılma say kaderine. Ne derdin anlat bakalim
08 Yorumla
Soran+1 yılDertleşecek kimsem yok Allahdan başka ama insan hissetmek değil görmek de istiyor
- +1 yıl
Hiç üzülme ben varım dinlerim seni yargılamam akıl vermem suçlamam adıma bak anlarsın. Üzülme hayat kısa
- +1 yıl
Nedir seni böyle üzen bıktıran de bakalım
- +1 yıl
Seni kim sevsin istedin de sevmedi.
Soran+1 yılAşk değil dostym bile yok
- +1 yıl
Kafana taktiğin şeye bak oluruz seninle dost üzülme
- Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılHangi anlamda yalnızsın aile baglarin ne durumda detayları bir ver
014 Yorumla
Soran+1 yılSevgisizlik, umutsuzluk... Senelerdir kendi kendine umut verdim dedim Allah büyük bir bildiği var her şeyin sebebi var biliyorum sabır edince düzelecek gibi çok teselli ettim kendimi.. Hayaller kurdum.. Ama sonuç hep kötüye gidince kendimi bu halde buldum... Ailem manevi değil amamaddi hep yanımdalar..
- +1 yıl
Köyde falan mı yasıyorsun
Soran+1 yılDalga geçmek içinmi yazdın
- +1 yıl
Hayır ciddi soruyorum
Soran+1 yılyabancı bir ülkede yaşıyorum
- +1 yıl
Türkiye'ye geri donme imkanın yok mu kaç yasına geldin sen
Soran+1 yıl23- hayır yok
- +1 yıl
Evlen kendi aileni kur bir ise girmeye çalış çok değişecek durum inan
Soran+1 yılBenim elimde değil ki bunlar..
- +1 yıl
Yeterince cabalamiyorsundur belki
Soran+1 yılNe yapmam lazım ki? :/
- +1 yıl
Yaşadığın yer orda yasayan Türk'ler düşünce tarzın kuracağın çevre bunlar bilinmeli sana uygun Bisi önermek icin
Soran+1 yılÖğlen uzunca yazarım
- +1 yıl
Ok tamam
derdin ne? yanlizlik mi tek derdin yanlız lik iyidir yanlış insanlar takilcana böyle ol iyi
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet yalnızlık.. Cenazeme gelecek 1-2 dostum bile yok
Soran+1 yılVar ama kimse anlamıyor beni
+1 yılÜzülme fazla takıyorsun bazı şeyleri Allah herşeyi hayırlısıyla bilendir
01 Yorumla
Soran+1 yılBöyle teselli ediyorum kendimi :( ama korkuyorum...
Dur ya bu kadar karamsar olma derdini anlat yardimci olalim hayatta kimseye ihtiyacn yokki
03 Yorumla
Soran+1 yılHer şeyi içime atmaktan hastalandım ama Allahdan başka kimseye anlatamıyorum çok yoruldum kardeşim çok yoruldum yemin ederim yoruldum hayata sığamıyorum boğazım düğümleniyor giizlemekten yoruldum
Soran+1 yılAllah razıı olsun
Eğer istersen derdini daha açıklayıcı olacak şekilde benimle paylaşabilirsin :)
08 Yorumla
Soran+1 yılO kadar yoruldum ki hayata sığmıyorum
Soran+1 yılDüşünüyorum intihardan bu yüzden vazgeçiyorum ama inan tarif edilemez iç çöküntü yaşıyorum
Soran+1 yılBurdan yazabilirmisiniz :(
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKöpek besle, oyalar ve yanlızlığını unutturur sana.
01 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum :(
+1 yılHayatın in isleri çıkışları mutluluğu kederi vardır , belliki mutsuzsun bu ara genelde ilk bahar sonvmbahar bende mutsuz olurum zamanla geçecektir fazla takmayı n
04 Yorumla
Soran+1 yılHep mutsuzdum sadece sabır ettim
- +1 yıl
Belki hayatında birisi olması gerekiyor dur
Soran+1 yılAllah nasip ederse olur :(
- +1 yıl
Kısmet dir evet
Seçici biri misin niye yalnızım diye sormalısın kendine
00 Yorumla
+1 yılAynı durum bendede var bize yaşamış insanlar vesile olabilir
06 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
- +1 yıl
Yanisi şu o el (karşı cins değil mi) yalnizlik çekiyorsun aynısı bende de var ve bunun ilacı yok Bende Dua ediyorum yaratandan bekliyorum o yüzden Dua edip mutlu olan var ise onlar yol gösterebilir sana
Soran+1 yılUmudum kalmadı ki :(
- +1 yıl
Peki güZEL bulur musun kendini?
Soran+1 yılhayır
- +1 yıl
Bende bulmuyorum kendimi işte sebep bu ben işi çözemedim kimsede çözemez ama ümidini kaybetme
+1 yılSpor yapugras bul bende yanlizom ama. senin gibi degilom
01 Yorumla
Soran+1 yılben tükendim ne yaparsam yapayım tst alamaz oldum inanki bunalıyorum beynim dolu
+1 yıltamam sakin ol rahatla bir . elimizden gelidiğince kardeş..
07 Yorumla
Soran+1 yılAllah razı olsun :(
- +1 yıl
hee şimdi anlat napabılırız. nasıl yardımcı oluıruz
Soran+1 yılSevgisizlik, umutsuzluk... Senelerdir kendi kendime umut verdim dedim Allah büyük bir bildiği var her şeyin sebebi var biliyorum sabır edince düzelecek gibi çok teselli ettim kendimi.. Hayaller kurdum.. Ama sonuç hep kötüye gidince kendimi bu halde buldum...
- +1 yıl
herşey bir gün güzel olacak beklemeye devam et şükret bak güzel günler bizleri bekliyor :)
Soran+1 yılİnşAllah
- +1 yıl
çevrene iyi bak seni seven vardır elbet. olmadı yenı ınsanlara acık ol :)
Soran+1 yılArtık ruhen kendimi iyi hissetmiyorum...
Gizli Üye(30-35)+1 yılGerçekten amacım sapıklık veya art niyet değil Allah aşkına ulasırmısın bana
012 Yorumla
Soran+1 yılNolur burdan yazarmısınız ihtiyacım var gerekirse gizlenin
Cevap sahibi+1 yılAllah şahidim sabahı göstermesın pişman olmayacaksınız lütfen ulaşın detaylı konuşayım Allah Peygamber aşkına
Cevap sahibi+1 yılOrdamısınız
Soran+1 yılLütfen burdan yazın :(
Cevap sahibi+1 yılHiç sevgilin oldumu?
Cevap sahibi+1 yılBurdan yazayım peki kabul
Soran+1 yılHayır olmadı
Cevap sahibi+1 yılO zaman sende benim gibi bilirsin el ele gezen çiftlere bakıp hayaller kurmanın ne demek olduğunu milletin dertlerini dinleyen biri olduğunu em kötüsü de herkes sevgilim. soyle böyle derken yanlızlıgın me demek olduğunu ben aynı şeyleri yaşıyoruz diye rahat konuşabilmek için dedim özele geçelim diye anladınmı şimdi :(
Cevap sahibi+1 yılOrdamısınız?
Soran+1 yılBenim tek isteğim sevgili değil, Arkadaş
Cevap sahibi+1 yılEğer onyargıyla yaklasmayacaksanız arkadaş olabilirmıyız izniniz olursa? Peki
Cevap sahibi+1 yılGirmedinız sanırım
+1 yılBu hale ne yüzünden geldin :(
01 Yorumla
Soran+1 yılBende bilmiyorum :( içe kapanıklık olBilir
Aynı durum bunalıma girmişim çok pis bir durum
04 Yorumla
Soran+1 yılSenelerdir çıkamadım daha da kötü
Soran+1 yılyurtdışı :(
+1 yılBiz hep burdayız bizi düşün arada
03 Yorumla
- +1 yıl
Cümlemizden
Soran+1 yılAmin
- Diğer konusunda 513 cevap paylaştı.
+1 yılAllah yardımcın olsun
02 Yorumla
Soran+1 yılAmin
Allah sendende razı olsun bu dua her şeye bedel inan :( çok çaresizim- +1 yıl
Âmin inşallah
- Diğer konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılederim tabiki kardeşim benim derdin nedir
011 Yorumla
Soran+1 yılyalnızlık
- +1 yıl
Artık yalnız değilsin ben varım
ruhen bitik hissediyorum kendimi planlar kurmaya başladım buralardan gitmrk için ama bir taraftan Allah diğer taraftan ailem durduruyor- +1 yıl
Kötü bir plan olduğunu seziyorum inşallah yanılıyorumdur
Soran+1 yılKötü iyi planlarda kurdum uğraştım çabaladım sabır ettim ama sonuç yıllardır aynı çaresiz hissediyorum kendimi..
bu dunyada mutlu olamadım
Ve Diğer taraftada olamam diye düşünüyorum
Ama inancım durduruyorr yoksa kaza süsü verip gitmek istiyorum
- +1 yıl
Aklını ve kalbini hemen bu kötü düşüncelerden arindiyorsun artık yalnız değilsin sana iyi bir arkadaş olurum ben ama kendine çeki düzen ver lütfen
Soran+1 yılomuzumda el hissedememk çok acı
yıllar sonra yapayalnız bir evde yaşlanacağım düşüncesii çok acı veriyor
Tarif edilemez iç çöküntüdeyim şu an rub halim berbat- +1 yıl
Sen sıkıntı yapma için rahat olsun o günler geride kalicak hepsi gecicek
Soran+1 yılİnşAllah
Allah razı olsun- +1 yıl
konuşmak istersen çekinme bir arkadaşın olarak görebilirsin beni
Soran+1 yılTamam Allah razı olsun
Derdin nedir yazmamışsın
03 Yorumla
Soran+1 yılKaramsar olmamam için neden yok
Diğer konusunda 318 cevap paylaştı. istanbuldaysan bide çamlıca tepelerine çıkıp ağla
05 Yorumla
Soran+1 yılAvazım çıktığı kadar bağırasım var her şeyi içime attım yoruldum dayanamıyorum
Soran+1 yılAğlamaya bile yoruldum tükenmiş gibiyim
Soran+1 yılAllah razı olsun senden :(
Diğer konusunda 1,9b cevap paylaştı. n'apabiliriz ki sen söyle :/
01 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum :(
hangi şehirdensin sen
00 Yorumla- Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılAllah dağına göre kar verir
08 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten böylemi :(
- +1 yıl
Evet aynen öyle
Soran+1 yılÇok yorgunum
- +1 yıl
Rabbim neyler neylerse güzel eyler
Soran+1 yılİnşallah bu sözler iyi geliyor bana :(
- +1 yıl
Sabırlı olun elbet bir gün güzel günler göreceksin
Soran+1 yılAmin inşAllah
- +1 yıl
Ecmain
+1 yılnası yardım edebilir biri sana?
01 Yorumla
Soran+1 yılBende bilmiyorum :(
+1 yılElimi uzattim. Tut :)
05 Yorumla
- +1 yıl
Sikma canini. Sukret haline
Soran+1 yılElhamdülillah ama yinede dayanamıyorum :(
- +1 yıl
Keske elimizden bisey gelse. Konusmak istersen hergece sabaha kadar buralardayim
Soran+1 yılAllah razı olsun.
+1 yılözele gel sadece.
04 Yorumla
Soran+1 yılBurdan yardım edebilirmisiniz gerçekten ihtiyacım var
- +1 yıl
burdan edebilsem ederdim zaten sadece güven gel.
Soran+1 yılGizlenemezmisin :(
- +1 yıl
varıpta seni dış dunyada rahatsız edecek değilim geliyosan gel yardımcı olayım. istersen siteden engellersin beni.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende ayniyim.. :( Napicaz ki biz :(
01 Yorumla
Soran+1 yılAllah yardımcımız olsun
+1 yıl@snowqueen @sign @clara_
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDerdini dinlemek isterim bacım
01 Yorumla
Sewgilindenmi ayrildin
00 Yorumlapsikoloğa git :D
04 Yorumla
Soran+1 yılKomikmi
Soran+1 yılAllah daha çok güldürsün kardeşim...
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılsorun ne anlatır mısın
06 Yorumla
Soran+1 yılçok yalnızım
Cevap sahibi+1 yılyanlızlığın neden ailen nerede?
Soran+1 yılSınanıyorum :(
Cevap sahibi+1 yılailen yok mu anlamadım ki
Soran+1 yılAilem var çok şükür ama onlarda gidecek bir gün
Cevap sahibi+1 yılhepimiz gidicez bir gün kimin önce kimin sonra gideceği garanti değil
hangi şehir?
00 Yorumla
+1 yılNe oldu canim?
02 Yorumla
Soran+1 yılYalnızım
- +1 yıl
Bende😕
Anidepresan iç
04 Yorumla
Soran+1 yılÇözümmü?
Soran+1 yılÇözüm değil
Sebebi ne ki
09 Yorumla
Soran+1 yılNe yapabilirki psikiyatri? Ben bunalıyorum...
Soran+1 yılEski halimde böyleydi sadece artık sabrım kalmadı
Soran+1 yılhiç bir şey
Çarem sabırdı
Çarem duamdı
Çarem inançtı
Artık hiç bir şey
Soran+1 yılPsikiyatriye anlatacağım ya sonra
+1 yılTöbe edemem
00 Yorumla
+1 yılNasıl bir yardım
00 Yorumla
+1 yılAilen yaşıyor mu?