Nasıl açıklayayım, size bunu nasıl inandırayım hiç bilmiyorum ama ben büyük bir saygısızlık ve küstahlık ederek Allahtan boyumu uzatmasını (anladınız siz) istedim. Zaten yeterliydi büyüktü hatta. ama gozüm kör olsun doymuyo insan oğlu. Ve 2-3 gundür boyumda ciddi bir düşüş oldu 3 santimlik kayıp var ve daha da artmasından korkuyorum aglıyorum sabahtan beri Allah aşkına bu lanet nasıl kalkar üstümden?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kanka Allah’a dua etmişsin ama ben 20 yaşından sonra uzamaz diye biliyorum🤔
23 yasımda vucud boyum için dua ettiğimde kabul etmişti
Sen Allah’ın sevgili kuluymuşsun ama genel bakarsak 20’den sonra uzamıyor
tanrıdan sana mesaj getirdim tanrı diyor ki elindekilerle yetin yoksa sskck seni
Senin gibi agzi sut kokan bebelerin bu saatte bu yerlerde ne isi var anlamiyorum ki
Nasil aliyorlar sizi siteye
cahilsin moruk wkskwkksksks boyun kisalmaz wksmwmsmwmsmsmsmmemw cahil
dur süt içemde boyum uzasin en azinsan bebeyim boyum uzar
Allah rızası için ananızın a. mından daha 2 gün once fırlamışsinız, elinize bir tas surahi versek g. ötünüzde ki b. oku silmekten acizsiniz babanız olmasa sokakta 2 güne açlıktan g. eberecek veletlersiniz. Sağa sola randomlar atarak ona buna cahil diyorsunuz. Lan sıpalar! Tekinizin bile mi huyu, karakteri ve davranışları farklı olmaz? Hepiniz mi aynı süzme m. alsınız mk birinizin tavrı şekli farklı olsun mk tek birinizin
bugün bayram edeceğim duada senin ölmni dileyeceğim
Ben senin yerinde olsaydım o tiple dua etmezdim bu tipin duası kabul olur mu lan şuna bak kumpir patatesine benziyor shsjksbsj
en azindan gizliden sormuyorum sorularimi ayrıca kendimle barışık bir insanim sen kimsin ki tilime laf edecek pozisyomda olduğunu mu sanıyorsun puahahhaahha
Hala ne ayak altında dolaşıyorsun sen? tip mi var laf edelim hödük😀 gelmiş tipten bahsediyor tip degil o kumpir patatesi suratı dsksuskssjsi hadi koçum anan göğüslerini açmış süt verecek sana hadi naş naş ikile
PIJAHAHAHAHGAHAHHAHWDWKSKKKWKSKKAKSKS
Gizlenmiş birde velet rezil rüsva etti kendini tabi ahahhaa hadi toz ol
kim gizlenmiş ya wkskwsls
szofren falan misin kardeşim sen
Lan oglum iki de bir yırtık çorap gibi ne fırlayıp duruyorsun sen? Allah o anana babana sabır versin hergün böyle bir suratı goruyorlar vallahi billahi yazık hayattan sogurum bu sifata bakınca mk simdi de yalandan gizliden cikip kelime oyunu yapıyor la olm sizin bu yaptinız oyunları biz diken üzerinde yapiyoz y. avsak sizin gibiler sokakta ilk elenen tayfa😉 hala gelip ne zırvalıyorsun toz ol sorumdan😀
ulan anme baba diosun ben25 yıldır babami 8 aydir annemi görmüyorum sen hala ana aba evinde millerin parasini yiyip sabahin 7 sinde burada laga luga yapiosun velet dediğin çocukla
Valla benim de bu tipte bir evladım olsa bende suratına bile tükürmek istemezdim suratına bakmıyorlarsa haklılar yani
olum ben insan değilim şeytanim
O. rospu çocuğuna benzetmiştim oysa ki😀
küfürlerin bana koyduğunu zannediyorsan yanılıyorsun ben küfür etmem. d kendime yakıştıramıyorum da
Olm bir zahmet yakıştırma kendine bu tipe bu sıfata bu şekle ne yakışır mk sjsbsibs patates surat😀 sana yakışacak tek şey artık daha fazla rezil olmadan ayak altından çıkman olur😉
Hadi geçmiş olsun mikroskobik boyuta düşene kadar devam eder o kısalma
Sen alay mı ediyorsun benimle kesip atim daha iyi
gerçek valla bi arkadasimin başına geldi sen bi kere yetinmemezlik yapmicaktin artık cok geç uykunda bile tovbe etmeye başla
Bana bak kalbime inecek ne diyorsun sen 3 cm gitti zaten daha ne kadar gitsin
Vallahi intihar ederim erkek degilsem niye yasiyorum mk
Cevap ver cevap
üzülme ya canim allahtan umit kesilmez
Sen doğru söylemiyorsun değil mi Allah askina trol ol ya
Kaza migecirdin ne olduda kisaldi
Hayır kendiliğinden oldu
2 gün boyunca 3 cm kisaldigini dusun
Olmaz diyemem ALLAH dilediğini yapar
Gerçektenmi:((
Yemin ediyorum ki 19du 16 oldu ben anladım cezalanıyorum Allah helak etse de boyle cezayı vermese bana😭😢😭
Yahu senin ne haddine koskoca Allahtan fazlası ile vermiş oldugu halde boyle birsey istemek e be g. erizekali nasil sayip sovum k3ndime ben simdi
Niye daha büyümesini istedin 19 zaten buyuk 😓
Olsun 16 daha iyi
Ne bilim aç gözlulük iste biz erkekler ne kadar buyukse o kadar mutluyuz takinti bu bizde ama simdi elimde olanda gitti insallah insallah eskisi gibi olurum
Takma kafana
Görünüşte küçülme belli oluyormu
Evet oluyor çetvelde de oluyor ben çok pişman oldum tevbe ettim umarım bu durum düzelir benim. umudum var
Nasıl dua ediyorsun
Namaz kılıyormusun
Önceden cumadan cumaya kılıyordum şimdi devamlı kılıyorum genelde secdede dua ediyorum
Ama Allahı kızdırdım işte
İstediğin şey gerçekten manktıksız
Biliyorum cezasını çekiyorum işte inşalah duzelir insallah ya valla yemeden icmeden kesildim cok pismanim
Boyun ne kadar uzamıştı
23 yaşında 1.78 boyundaydım olduğum ortamda herkes uzun boyluydu. Doktor uzamamamın imkansız olduğunu 17 yaşında durduğunu söyledi. Ama ol der ve olur! Ben dua ettim beslenmeme dikkat edip ayrıcana sporda yaptım rabbime bir çaba gosterdim. Ve 24 yaşımda 1.86 oldu boyum
Bana sormak isticeginiz baska soru yoksa hesabı kapatıcam
Namaz kılmasan duaların kabul olurmuydu
O Allahın bileceği birşey ama namaz kımadan duanın pek kabul olacağını duşünmuyorum
Kanki kafan mı güzel