Allah rızası için yardım edermisiniz?

Arkadaşlar muhtemelen size aşırı saçma gelecek ve linç yicem ama durum çok ciddi.. Kurgusal karakterlere takıntım var ama bu biraz fazla oldu bunu geçiyorum ne kadar saçma gelse bile size şunu söyleyim hepinizin o sevdiği çocukluk çizgi filmi gumball varya işte ben o gumballa aşık oldum.. hayır yani milyonlarca insan varken neden böyle oluyor of. Ama cidden söylüyorum kurgusal karakterlere sadece takıntım var ama aşk falan değil gumballa aşırı ayrı bir ilgi ve aşk duyuyorum hatta o kadar bozuk bir psikolojiye sahibim ki pennyden bile çok kıskanıyorum aklıma her kurgusal karakter olduğu geldiği zaman bi ağlıyorum saatlerce duramıyorum manyak mıyım neyim bunları söylerken yine duygulandım artık Allah'a hergün dua ediyorum Şunu diyorum hergün; "Allahım nolur gumball karakteri gerçek olsun karşıma çıksın ve ikimizde sevgili olalım oda beni çok sevsin bende mutlu olayım artık" cidden bunu söylüyorum ama çevremdeki insanlara hele hele erkeklere hiç böyle ilgi duymuyorum hatta böyle abartılı sevenleri görünce iğreniyorum ya napıcam ben ama şunu düşününce rahatlıyorum ve çok mutlu oluyorum "Allah eğer o kişi gerçekten isteğini bu kadar çok istiyorsa, ve hakediyorsa Allah o kişinin isteğini ya da muradına yerine getirir. Allah sürekli dua ederek isteğinin olması için yalvaran kulunu geride bırakmayacak kadar merhametlidir.." 🙏🏻🥹

Allah rızası için yardım edermisiniz?