Eşinize dar kot giydirir misiniz? Evet izin verirmisiniz giymesine..
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Eşime sorarım neden bol değil de dar? Dar ne içindir vücud hatları belli olsun diye, dar kotlar erkeklerin göz zevki için dizayn edildi onlar sizin vücutlarınızı daha iyi görsünler diye, sizde buna alet oldunuz, eğer dar giyinip orasını burasını belli ediyorsa buyursun başkalarının kollarına gitsin onu tutan yok ben ellerimle veririm hatta
Eşim yalnızca yatakta kölemdir. Nasıl giyinmek istiyorsa öyle giyinir, tabi aklı başında akıllı bir kadını eşim yapacağım için çırıl çıplak dışarı çıkacak yapıda olmayacaktır. Zorla bir yerlerini kapatarak uğraşacağınıza akıllı bir kadını eş yapın.
Ben giyerim ona sorucak değilim tabi ki :D sevgilimde izin verir genelde çok iç belli eden olmadğı sürece ortamına görede değişiyor
Erkeklere hiiic yakismiyor
Cevap
29Cevap
Yanımda herşey serbest ama ben yokken çoğu kıyafeti yasaklı.
yalan ya.. herkes izin verir hemen hemen.. 32 erkek hayır demiş.. gırla yalan.. sıkar biraz onu giydirmemek. ne giyecek.. bol etek mi.. lütfen.. herkes kot giyiyor..
Evet, ben karımın isteğini yere vurmam, onun isteği benim isteğim. Çok da dar, mini giymez, normal dar paça kot giyiyor. Kendim kot pantolon sevmem ve hiç giymem. Ama eşimi böyle şeylerle incitmem. Hem de dar kot ve altından giydiği naylon çorap kışda eşimin canını sıcak tutuyor. Onu hastalanmağa koymarım. Eşim her şeyin yerini bilendir, çok açık-saçık giymez, ama gençtir ve dar kot giyiyor, bu onun hakkıdır. Güman ki kadınlar beni anlar. Kadınım bir çiçektir, onu kıra bilmem.
Gitsin hele bir, vallahi dizime yatırıp poposunu döverim.
dar kot, mini etek ve göğüs dekoltesi. dışarda yasak, evde özgür.
Giyimine karışmam ben pek ben yokken ne bok yiyordu bu adam
Yanında ben varsam sorun yok, ama ben yoksam sınırlı.
ben giyerim çok da severim. popoya bacağa güvenen giysin.
Yakışıyorsa giyebilir ama çok dar da değilse tabi strec gibi olmasın
Esim bana baski uyguluyor disrida dar kot , havuzda mayo yasak diyor yardim edin
Tabiki bitiyorum giydi zaman dünyanın en güzel kadını oluyor herzaman dar kilot giyer zaten
İstediğini giymekte özgür.
çok üzülürüm beni severse giymez :(
istediğini giyebilir tapusu bende!
de evlenmeyi düşünen yok
kadıma güvenirimde , dışardakiler işi bozuyor :D
kıskanırım giymesin😂😂
kot giymesine izin vermem ki dar olsun
Ben eşime asla izin vermem.
tabiki hayır seven kıskanır
Sevgilim giyiyor.
:D..
Benim için giyebilir 😄
Giydirmem giyenlerede bakmam
miilet dötüne mi baksın giydirigımde
P. zevenk değiliz be kardeş
Evet ama dışarıda fazla dar olmaz
Hayır :D giydirmem
hayır itici
Kime soruyorsun?
giydirmem.
Yakisiyorsa giysin.
Bu ne bicim soru?
Hayır asla..
No, never
Evet
yanimda giyebilir
Evde tabii ki
Kesinlikle Hayır :)
1 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar