ben 88 kilodan 63 kgya kadar inmiştim 98-68-103 2 sene önce ama bu yaz baya kilo aldım. spora 75 kilo 9-70-116 ölçüleri ile başladım ama kilo vermek yerine alsım şimdi 98-75-119 bu yandan hali şimdiki halimin bakmayın yandan güzel ama üst bacaklarım çok kalın ve incelmem gerekirken kalçam ve basenlerin daha da büyüyor yaza 2 ay kaldı napıcam
Erkekler, spora başladım yağlanmdım :( bana yardım edin yaa?
Alışveriş & Hediyeler konusunda 9,3b cevap paylaştı.
Sen neden kardiyo yapmadın? Kardiyo yaptığın halde böyleysen, bir beslenme uzmanına görünmen lazım. Ben yüzücüyüm, bacağım afedersin öküz gibi ama ben bacak çalışırken 50-80 kilo çalışırdım. Sende öyle çalıştıysan kötü olmuş. Senin hafif ağırlıklarla çalışıp bacağını yakman lazım. Ayrıca metabolizma hızlandırıcı besinler yemen ve suyu bol içmen lazım. Vücudu yakman lazım. Spor yaparken ağırlığı az kullan. Spor hocasıda afedersin malın önde gideni olsa gerek hiç bakmamış.
Yanlış besleniyosun ya da yanlış çalışıyorsun. Sen sporu düzgün yaparsan , yediklerin seni o kadar ırgalamaz. Bacak bölgen için bol bol koş, imkânın varsa bisiklet sür. Ve en önemlisi squat yap. Sınav ve mekik çek. Bacakla ne alakası var deme. Hem üst bölgen toplanır, karnın sıkılaşır, kolların sıkılaşır hem de sınav dolaylı olarak bacakları da bir nebze çalıştırır.
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
koşamıyorum sağ bilek kırık platin çıktı hızlı yüreyebiliyorum ama koşamıyorum eski voleybolcuyum 8 senenin sonunda geçen sene maçta bileğim kırıldı
Hadi ya geçmiş olsun. Ama bacaklarını bir şekilde çalıştırmalısın. Koşamasan da bacak hareketleri yap. Tek sorunun o. Ayrıca dediğim gibi squat yaparsan kalça bölgen de istediğin hale gelir
6 aydır zaten spora gidiyorum ve deli gibi bacak çalışıyorum heralde kas kütlesini yağı eritmeden arttırınca baya kalınlaştı üst bacaklarım yağ yakmam lazım benim ya vücudum çok çok yağlandı iğreniyorum kendimden
Kardeşim fiziğin güzel aslında ama popon çok büyük ve orantısız duruyor ve birazda yağlısın sanırım, eğer sakınca görmüyorsan bana mesaj at sana bir spor yapmanın inceliklerini söyleyim çok kısa zamanda düzeltirsin fiziğini
Bol bol kalça antremanı yap dumble al eline iki tane 4 set 40 tekrar eğil kalk bol bol bisiklet çevir 30 dakika kadar uzay yürüyüşü ve koşu bandına bin bol bol kardiyo yapman lazım 😉
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
yürüyüş yerine eliptik ve bisiklete aban diyosun yani
En İyi Cevaplar