Sizce terör yandaşı Kürtler vatandaşlıktan çıkarılmalı mı.
Evet
Hayır
Fikrim yok.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
işte bu adam bunu hep yapıyor kürt sorunu dedi dedi kürtleri sorun haline getirdi şimdi de kürtleri yurt dışına atmaktan ülkenin başını belaya sokacak dediği nereye gider hiç mi düşünmüyor bilerek mi yapıyor anlamak mümkün değil ne demek terör yandaşı kürtler sınır dışı edilsin kürt olmayıp terörist olanları baş tacı mı edecek
ırk vatandaşlık vs ayırt etmeden BÜTÜN TERÖR YANDAŞLARINI SINIR ETSİN MAHKEME DE HAKLARINDA VERİLEN CEZALARINI ÇEKTİKTEN SONRA
Aynen, soyu, sülalesi kurutulsun.
Evet! Hain olan kim varsa vatandaşlıktan çıkarılıp sınırdışı edilsin!!! hain olsun ya da olmasın araplar mültecilerinde hepsi gitsin ve tüm yabancıların hakları biraz kısıtlansın lütfen kendi ülkemde 3. sınıf vatandaş muamelesi görmek istemiyorum
terör yabdaşınne kadar kardeşim varsa Türk, Kürt, göçmen adına hangi ırkı bensup ediyorsanız hepsi çıkarılsın
Cevap
14Cevap
Türkü kürtü ırkı farketmez terör yandaşı herkes vatandaşlıktan cıkartılmalı. Madem bu vatanı sevmiyorsun bayragını askerini polisini ozaman hiçbir hakkından yararlanmıyacaksın.
Bütün kürtler vatandaşlıktan hatta ülkeden çıkartılmalı.
Her kürt ve arap sınır dışı edilmeli, onların TÜRK devletinde ne işi var.
🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷
Ben zazayım bunlar yuzunden bizde kotu tanımlanıyoruz. Devletime ihanet edenler derhal çıkarılmalı Ne mutlu Türküm diyene🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷
Bunun Kürtle ne alakası var. Bir Kürt olarak söylüyorum, Kürt, Türk hiç farketmez, kim vatanına ihanet ediyosa direkt çıkarılmalı vatandaşlıktan...
Teröre destek veren herkese gerekli yaptirimlae uygulanmali
Evet sınır dışı da edilmeliler.
cıkarılmalı fransa bunun en güzel örnegi
Tabikide çıkartılmalı
Kesinlikle katılıyorum kanks
Terör yandascisi kim ise yurttasliktan atılmalı.
Terör yandaşı olanlar çıkarılsın
Kürtlerin alayı çıkarılsın 😈😈😈😠😠😠😬😬😬
fazlasıyla evet..
Evet
Toplu kıyım.
cıkarılmalı knk
kesinlikle evet
tabikide EVET
Kesinlikle evet
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar