Genellemenin yanlışlığını vurgulamıycam, genel olarak edindiğiniz deneyim, gözlemleriniz birikimlerleriniz nelerdir?
Videoda bir göçmen hanım var
Videoda bir göçmen hanım var
pomaklar harbidir içtendir vatanseverdir... paracıdır ama memleketini kömür ve makarnaya kalabalık olsun diye miting için verilen paralara satmazlar... ha kömürü makarnayı parayı alırlar ama gene rüşvet verene oy vermezler... onları kandırmaya çalışırken birileri pomaklar kandırır rumeli kurnazlıklarıyla aslında onları... ayda bree kızanlarrrr.
sadece siyasi yönden anlatmışsın. Videoyu izler misin benzer haller görmüşsündür belki.
tipik tavırları için videoyu koydum
gocmenler gercekten cok temız dınıbutun ınsanlardır geleneklerıne cok baglıdırlar buyuk kucuk saygısı vardır ızmır karsıyaka şemıklerde cok gocmen aıleler var evlerının onunu gorsen bahcelerını gorsen tertemızdır ve en onemlısı asıllarını asla ınkar etmezler ben severım gocmenlerı ayrıca gocmen kızları cıdden cok guzel oluyor
Ben pomağım genelimiz sarışın küçük gözlü oluyor :)
Cevap
7Cevap
Bulgaristan göçmeniyim. Muhacirler gerçekten çok iyi insanlardır. Lakin pomaklar için aynı durum söz konusu bile değil...
videoya yorumunuz nedir?
bu kadın kafayı yemiş. adama resmen küfretmediği kaldı, çirkef bu.
Pomakları hiç sevmem ama Türk olan diğer göçmenleri severim
ben Bulgatistan gocmeniyim ama 86 gocmenlerini sevmiyorum onlar para goz olurlar böyle
Göçmen kızlar genelde güzel oluyorlar. :) sarı saç mavi göz falan beyaz ten :D
göçmenleri severim ben ya =))
tanıdığım bir kaç pomak vardı iyi insanlarıd
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar