🤨Ben gitmeleri gerektiğini düşünüyorum hepsinin

🤨Ben gitmeleri gerektiğini düşünüyorum hepsinin

Çocuk ve Kadınları bir nebze anlarım hadi eli yüzü düzgün işine bakanı da anlarım ama İt gibi takılıp eli tutan boş yaşayan gitsin ülkesine evet ben de üzülüyorum suçsuz yere zarar görenler de var araların da fakat burası toplama kampına döndürdüler resmen kontrolsüz çoğalma var her ırkı doldurdular
maalesef Beyin yapıları aynı bir süre sonra o çocuklarda aynı olucak en temizi hepsinden kurtulmak
Hepsi ama hepsi gitmeli. Özellikle biz kadınların ve çocukların hayatları için. Bunun yanında zengin göçmenlerden faydalanıp fiyatlarını allah katına kadar çıkaran satıcı ve kurumları saymıyorum bile. Taksim'de bir tane bile Türkçe yazan tabela yok arkadaşlar! Şaka veya mecazzi değil, gerçek anlamda. Bir tane bile yok. Hepsi arapça. Bir plaja, bir ormana, bir AVM'ye gidemiyoruz onlar yüzünden. Bir de çok pis olmaları var. Yol kenarlarına tuvalet yapandan tutun daha neler var. Hepsinden nefret ediyorum. Özellikle yanımda erkek kardeşim ya da babam olmadan özgürce bakkala bile gidememe neden oldukları için nefret ediyorum. Onlar yüzünden şort veya kolsuz tişört giyemiyor, kendi başıma tramvayla bir yere bile gidemiyor olmama neden oldukları için nefret ediyorum. İnşallah sürüne sürüne, kirlettikleri kadın ve çocukların canları altında ezilerek defolup giderler, ya da ölürler. En büyük dileğim budur arkadaşlar.
Cevap
3Cevap
Bende göçmen sayılırım bulgar
Aslında ben Afgan ve Arapları kastedmiştim sen zaten bizdensin
Ehm misafirliğin kısası makbuldür diyelim ¦^
Adamsın len
Eyvallah 😂 ama kadınım SISNKSMWLPSLWLW
Sığınmacılar mı? Gitmeliler
Mültecileri mi kastediyorsun?
İttihat army
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?