düşünceniz nedir ve bu düşünce siyasi seçiminizi etkiler mi? sebeplerini de yazar mısınız?
mültecileri hoş görüyorum bizde barınsınlar seçimim etkilenmez
mültecileri hoş görüyorum ama seçimim etkilendi
mültecileri hoş görmüyorum tehlike barındırıyor ama seçimim etkilenmez
mültecileri hoş görmüyorum ve seçimim etkilendi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Etkilemez. Daima ak Parti diyorum
sebebi nedir
İstikrarlı duruşu ve ülkeyi güçlü kararlı bir hale getirdiğini görüyorum ve destekliyorum. Türkiye nin bir çok alanda söz sahibi olduğunu düşünüyorum savunma sanayi bölgesel denklemler Vs gibi. O yüzden ak Parti diyorum
ironi mi :)
Hayır gayet ciddiyim neden ironi olsun
peki saygı duyarım ne diyeyim merak ettim mülteciler hakkında ne düşünüyorsunuz?
Bir kere mültecinin anlamını bilmediğinizi düşünüyorum 😀
haklısınız bunlar mülteci değil işgalci
Mülteci sığınmacı ve göçmen. Hepsi farklıdır bence anlamları öğrenin tekrar sorun 😀
mültecinin sığınmacının göçmenin kaydı olur elini sallaya sallaya sınırdan geçmez ukalalık yapana kadar düzgün bir cevap ver sanki anlamadın ne sorduğumu milyonlarca Afgan'dan bahsediyorum kamyon kamyon geliyolar da türkleri İstanbul'da belli mahallelere sokmaz oldular hani? ne adı bunun işgalci başka bir şey değil
Seni mahalleye sokmuyorlar mı şimdi
Yeniköy sakiniyim yıllardır yürüyüş yaptığım mahallemde artık yapamıyorum geçen ay kafama meyve kabuğu çekirdek fırlatıp güldüler günlerce ağladım istanbulun bir çok yerinde afganlar türkleri rahatsız edip kaçırtıyor
Tamam şikayetçi oldunuz mu
evet ben sorunu cevapladım sende sıra bu kamyon kamyon ülkeye giren sıfatı tanımı önemsiz insanlar hakkında ne düşünüyorsun?
Kontrolsüz şekilde girmelerini doğru bulmuyorum ve ülke de uzun süre barınıp düzeni bozmalarını istemiyorum
oldum evet rahatsızlık veriyorlar dedim parkta oturmak yasak değil istediği yerde oturur dediler o mahallenin temizlik işçisi bile bıkmış yıllardır tanırım adamı birini vuracam artık öyle sinirliyim diyor İstanbul'da belli yerlerde artık türkçe duyulmuyor
kontrolsüz şekilde ülkeye sokanı destekleyerek nereye varabilirsin peki?
Ülke de k alacaklarını düşünmüyorum ki. Geçiş olarak Türkiye yi kullanmak zorundalar
geçiş yapmak istedikleri ülke onları almazsa? biz neden ne olduğu belirsiz insanlara geçişi kapısı konumunda olmak zorunda kaldık? yayıldılar başka yere gitmezlerse? onlar gidene kadar canını yakacakları insanların durumu ne olacak her gün bir tecavüz kavga taciz haberi? demografimiz bozulursa? bunların ben soruyorum düşünüyorum da baştaki neden düşünmüyor acaba? hedefi nedir?
Devlet yönetimi sizin benim yaptığım gibi tek tip düşünce ile olmaz. Bir çok ihtimal değerlendirilip ona göre hareket edilir
vaaay ne rahat insansınız ya vardır bi bildiği diyip kenara çekilmek süpermiş iç savaş bangır bangır geliyor inkar etmeyin çocuk bile anlar bu insanlar yüzer yüzer giriyor sınırdan bunun niyeti olabilir mi? neyse hayırlısı diyelim umarım ben haksız çıkarım
niyeti iyi*
İç savaş falan çıkmaz türkiye de kendinizi kandırmayın
neden çıkmaz? böyle giderse 1 yıl içinde Afgan nüfusu Türklerle eşit olacak hepsi kavgacı cihatçı yobaz bu kadar adam hangi ülkeye girse savaş çıkar topla bakalım evine sokaktan 10 tane adam sorgusuz sualsiz o evde kavga çıkmıyor mu
1 yıl burda kalmazlar diyorum
ya kalırsa yedek plan nedir diyorum? 1 yıl dolana kadar vatandaşın canına ot tıkacaklar o ne olacak diyorum? 1 yıl sonrasına strateji kurmak yerine bunlar neden şimdi sınırdan geçti hangi akılla kayıtsız şartsız aldık bunları bir suç işlense kayıtları bile yok diye düşünmek lazım afganlara neden böyle kendi vatanımızı ikinci plana atarak iyilik yapıyoruz cihatçı afganlar neden bu kadar önemli acaba
mobile.twitter.com/.../1425068906880897028
mobile.twitter.com/.../1425354367927005184 Ölen çocuğun ailesine anlatırsın artık akp ne yaparsa iyi yapar düşünceni
Ne diyorsun teyze
mobile.twitter.com/.../1425151157131939843 Bak bak iyi bak bunları görüp de kanına dokunmayanda türk kanı yoktur
mobile.twitter.com/.../1424996510450831360
mobile.twitter.com/.../1425532674777747457 Al bak Hahahahhahahaha 1 seneye gidiyor aynen
Attıklarına bakmıyorum ne atıyorsun yazsana
Hala akparti diyorsun mülteci sorunu ekonomi adalet anasını ağlattılar ülkenin hala nasıl akparti diyorsun apoyu meclise çıkarop konuşturdular hala akparti diyorsun bide istikrarlı duruşmuş ülekyi güçlü kararlı hale getirmiş bırak bu masalı
Ya ne alaka neymiş anlamları acaba bu ülkedekiler ne şimdi mülteci olmuyormu veya sığınmacı ne fark ediyor anlamları farklıymış aferim sana
Etkilemiyorsa sıkıntı vardır
Etkilenmedi. Biz CHP'den devam