Ben 155 e bir sürü fazla tonajlı kamyon ihbarı yaptım ama kimse çabuk çabuk ilgilenmiyor ben bir ara 7 adet kamyonu ihbar ettim kamyonlar günde 4 sefer atıyorlar ve saatleri belliydi ama kimse bir türlü ihbarla ilgikenmiyordu ama sonunda başardım ekipler kamyonları durdurup işlem yaptı... sonra bir sürü fazla tonajlı kamyon ihbarı yaptım ama kimse ilgilenmiyor bugün 155 i aradım 155 teki kişi bana sorular sordu dedi be iş yapıyorsun dedim işsizim o ise dedi sen bir firmada çalışıyorsun diğer firmaların kamyonlarını ihbar ediyorsun dedi bende öyle birşey yok dedim daha önceden verdiğim plakaları verdim bana dedi bu plakaları zaten vermişsin vende dedim doğrudur verdim ama ihbarla kimse ilgilenmedi kamyonları daha yeni gördüm dedim oda sen nerdesin dedi ben yerimi tarif ettim dedi şimdi oraya ekip gönderecem sen onlara kamyonları göster ekipler kamyonları tartacak eğer fazla varsa ceza kesecek yoksa seni 155 i asılsız ihbarla dava açacaz dedi bende tamam dedim yarım saat bekledim kimse gelmedi bende ordan eve gittim ama yinede kimse beni aramadı olay bu... ben 4 ay önce 155 i aradım dedim bir ekip gelip beni alsın ekiplere kamyonları göstereyim ekipler sonra gerekeni yapsın dedim bana bağırdı dedi hiç bir ekip gelip seni almaz... sen polislik mi yapmak istiyorsun dedi sonra kapattık... sizce benmi haklıyım yoksa bu polisler mi... ben şimdi 155 i arayıp dersem bana ekip gönderin ben ekibe kamyonları göstereyim dersem bana ne cevap verecekler?
Güncellemeler
+1 yıl
Heyyyy aloooo
Güncellemeler
+1 yıl
Alooooo
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler