Ben önceden bana yapılan göz ile ilgili tacizi anlatıyordum (giydiğim kıyafet çok açık değildi) bu da eğer bakıyorsa bir daha giyme dedi bende ne alaka onun için mi giyindim dedim en son tartışma oldu işte dedim yani sen açık giyinen bir kadına bakıyorsun o zaman? O da bana eğer açık giyinmişse bakarım dedi? Hemde bana açık açık söyledi bende böyle bir adamla işim olmaz diyip resti çektim kim haklı sizce?
Konuştuğum adam açana bakarım dedi, haklı olan kim?
bakmak bakılır bakarlar yani çocuk doğru söylemiş ama bakar gözünü çevirir ya da gözüyle yer bitirir ikisinin arasında fark var her şey dozunda yani senin giydiğin şeyde dozundaysa sinirlenmene gerek yok
Sen haklısın tabikii. Sen başına gelen bir taciz olayini anlatmışsın. O sana orada destek olmak yerine bakabilir falan filan demiş. Ne kadar irenç. Demekki kendiside bir tacizci olabilir. boş ver iyi yapmışsın resti cekmekle.
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Soğudum zaten bu tip insanlar soğutuyor beni bir kadın ne kadar açık giynirse giyinsin konuştuğun biri varken bakamazsın konuştuğun biri yokken de 2 3 kere bakamazsın bu kadar net
Bu zihniyette bi erkekle konusmana hele sevgili olmaya asla gerek yok. İcinde biraz sevgi olabilir ama zamanla zaten her sey geciyo Bunun yeri kolay dolar zaten yaptıgı yorumlara bak..
Laf anlatmaya çalışma çünkü cahile yobaza anlatamazsın sal ipini direkt. Sokakta gördüğü her kadını gözüyle taciz eden ağzının suyu akan, kadınların sadece kendileri için giyindiğini sanan andaval sürüsü. Yolda kadın adres sorsa ona bile yav. şar bu tipler.
acana bakılır neden bakılmazmıs kendı ıcın gıyıyomus cokta ınandık bak canım dunyada erkekler olmasaydı bırak gıyınmeyı kıllarınız sacınız kadar olurdu almazdınız
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Aynen öyle kanka bu zekayla nasıl yaşıyorsun bilmiyorum ama kadınların doğasında güzel olmak güzel görünmek süslemek isteği vardır hepde olucak erkekler olmasa bile kadınlar süslenir bu doğamızda var mesela bizim eve kadın misafirler geliyor ben süslenip püsleniyorum erkek bile yok ne şaçmalıyorsun