Sevgilimi döven kızı çok kötü dövdüm? ?

Benim kız arkadaşım normalde küfür etmeyen kavga etmeyi hiç bilmeyen birisi bir tane Kezban sevgilimin arkadaşının yeni çıktığı çocuğu seviyormuş tabi bu yüzden bizimkinlere bulaşmış ama bizimkinler kavga edemez savunmasız kızlar öbürleri sigara içen keko kız tipleri olur ya işte onlardan neyse sevgilimin arkadaşını ve Sevgilimi sıkıştırmış bende onların yanına gidiyordum tabi dövmüş benimkinin arkadaşını kız hiç karşılık vermeden dayak yemiş neyse bunu sonradan öğrendim tabi ben yanlarına gittiğimde benimkinin arkadaşı yerde ağlıyordu sevgilimin boğazını tuttuğunu gördüm yanlarına giderken birde tokat attı benimki hiç birşey yapamıyordu gözüm döndü koşarak kız mız demedim son gücümle kıza yumruk attım sonra saçından tutup yere atıp 2-3 kere karnına ve göğsüne tekme attım okadar sert vuruşumki kolum ağrıyor o an kızın suratı kan içinde bağırıyordu yerde hemen bizimkinleri alıp uzaklaştım oradan Şu an bana kıza vurmasaydın falan diyorlar ama ben hiç pişman değilim haksız mıyım? ? Tabi olayın devamıda olacak bu sefer ama sinirliyim çok kim gelirse gelsin kafasını parçalamyı düşünüyorum yorumunuz nedir?
Sevgilimi döven kızı çok kötü dövdüm? ?