Az önce paylaştığım Bence'yi yazarken bu söz ile karşılaştım. Hemen ardından siz Kızlar Soruyor üyelerine bu soruyu yöneltmek istedim.

Bir arkadasimin facebook sayfasinda ayreten vakit gecirebilecegigimiz sayfa yapmisti orda yorumun altinda 4 arkadas sohbete cevirmisler durumu konuda akrostis siir cocuk kimin adini duysa yaziyormus bende nasil beceriyorsun? Yazdim meraktan guzel bir yetenek cunku ilham beklemeden yaziyor cunku, özelden ismimden siir yazmis halen sakliyorm internete yazdm cikmadi yani netden bulup kandirmamis birde siirin icindeki kelimeler beni anlatiyo resmen o kisinin adini sanini kayip ettim hani soru sordunuzya. Siir sildini mi hayir sakliyorum ama sahibini kayip ettim kimbilmiyorum
Whats app durumum. Çok dokunaklı..
Mungan ın da dediği gibi :Bazen ona bişeyler yazarsın, yazar silersin.. yazar silersin.. O hiçbirini okumamış olur; ama sen hepsini söylemiş olursun..
sen O'nu düşünüp şiirler yazarsın kimi zaman O ise başkalarını düşünüp okur şiiri işte o zaman yazdığın her şiiri yazarsın sadece ama ona ithaf etmezsin içinde yaşatırsın
Yine ağır yerden vurmuşsun üstad 😊
Cevap
3Cevap
yok sınırlıbıber ben gecen sıldım benım meshur martılar şııırımı napıyım şiirı yazdıgımda fasulyenın kılosu 8 tl ıdı şimdı 10 tl oldu guncelledım bende
bir ton kağıdı buruşturup attım
ben becermiyorum ya bu işi ya da hep içimdeki umutsuzluk beni bu hale getiriyor
Silmedim yırttım attım sanki onu atınca hislerim de kaybolacak gibi..
Bana yazılan siirleri sildim
Silmek için yazmak gerekmez mi :|
hayır o kadrda ruhumuzu kaybetmdk
Silmedim yaktım ben malum silince izi kalıyor
Yazmadımda silmedimde
valla ikisinide beceremedim
Yazmadım ki sileyim
sildim attım evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar