Belki bilirsiniz misket bombasını oda atom bombası gibi yasaklandı var mı misket bombası?
Evet var.
Hayır oda yok Atom bombası gibi :)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
türkiyede el bombası bile zar zor geliyor türkiyeye israilden israille hem düşmanız hem kafa tutarız ama piyade tüfeğimizi bile zar zor üretirken israile kafa tutarız hel hele israile kafa tutmayı geçtimde en yerlere yatttığım an rusya gibi dünyanın en güçlü amerikaya bile kafa tutan ülkesiyle savaşa giricekdik az kala :D adamlar osursa havaya ucarız mk :D
türkiye anca pkk dan eline geçirdiği c4 ve tnt hariç bomba yok türkiyede :D habide el bobmaları başkası yalan eğer var diyen varsa kendini kandırır
Kardeş İsrail bizi alır savaşta Atom bombası var misket bombası var her bk var heriflerde :D
Nato ülkeleri kullamadığı için Türkiye'ye veriş olmaları mümkün olmadığına göre, yok olması gerekir.
Türkiye nato lanetı yüzünden ilerlemiyo zaten
Evet var.
Cevap
3Cevap
Irak Savaşından dolayı ABD konjektürü için getirilmiş olma ihtimali var ama pek zannetmiyorum. ABD daha pahalı ürünleri zaten satıyor Türkiye'ye.
Atom bombasına sahibiz, cahilleşmeyin
Jajajahahhshadhadshadshadshdash Güldürdün lan sahipmiyiz m*lmısın oglum sen :D
Natonun verdikleri var onlar haric türkyiede nükleer tesis bile yok :DSA:DSDS
Harbi boş insanlarla tartışmıyorum
Kanıt göster sı-ğır varmış bilmeden yazmışsın buraya Türkiyede nükleer tesis bile yokken arkadaşın dediği nerde var rüyandamı gördün :)
@ComeOnShit karak-tersiz herif, i-tleşme.
Götündeki bo-kun nasıl sallandığından haberin yok gelmiş vat vut ediyorsun.
Gerici zihniyetten ne beklersin zaten..
Lan kardeşim cool'lukmu taslıyorsun sen bana ebenın çiçeğine korum senın ha
Çiceğine ne ya mk sıtesı Senın mınakorum bilip bilmeden yorum yazma gotlalesı
@ComeOnShit gel meydan senin
Biz nerden bilelim
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar