Selamünaleyküm hayırlı akşamlar
Benim başıma geldi de benim gibi sazanlar var mıymış merak ettim
Benim başıma geldi de benim gibi sazanlar var mıymış merak ettim
Hemde 2, 3 kere oldu, tekinde küçüktüm dedem üst katta oturuyordu annem onlara çıkmış bende akşam üzeri kalktım sabah sandım saate bakıp geç kalacağım demiştim ama havaya baksan akşam diyemezsin sonra pencereyi açtım sesler duyunca bizim sınıftaki çocuğun teki karşıda top oynuyordu arka sokak gözüküyordu camdan, şaşırdım bu saatte top oynadığına göre kesin okula da gitmeyecek dedim hemen üzerimi giyindim aşağıya fırladım, bir komşumuz nereye gidiyorsun okul elbiseni de giymişsin dedi, bende annemi bakkala ekmek almaya filan gitti sandım bu sefer bana akşam vakti ne okulu dedi birden hem şok oldum hemde sevindim oh be iyi ki şaşırmışım birde okul olsa çekilmezdi dedim, teki de yine buna benziyor anne geç kalmışım dedim sabah olmadı daha 2 saat uyuyup kalktın dedi.
Aleykümselam dişi aslan, Ben hatırlamıyorum ama olmuştur diye düşünüyorum bir de öz eleştiri getiriyorum kimsede suçu bulmuyorum kendimde suçu buluyorum eğer o vakitte uyumuşsam bu yüzden nereye gitmenin bir anlamı yok :) o vakitte uyulmayacağını biliyorsun :)
Hergün nasıl buluyosun sorumu anlamıyorum
Hayır onu demek istemedim sadece anlayamadım nasıl bulduğunu bu kadar tevafuk olamaz
Genç sana bir soru soracağım umre için hangi otel iyi bedir oteli mercuri otel bir de ravda halil oteli var bunların kabeye yakınlığı 1000 metre yazıyor acep sen ne zaman gittin bu oteller hakkında bir bilgin var mı bunlar diyanetin otelleri. İlgin için şimdiden teşekkür ederim
Ben saraya süreya diye bir otelde kalmıştım. Sana bişey söyliyim, otelin komforuna falan hiç bakma zaten oraya sadece uyumaya geliyosun orada vakit falan geçirmiyorsun, hatta bazı zamanlar Kabe de uyuyorsun. Benim otel öyle fazla uzak değildi. Diyanetle gitmedim. Asil turla gittim. Ama diğer oteller neler falan filan pek bir bilgim yok. İnşallah yardımcı olabilmişimdir. Başka sorun var mıydı ?
Geri dönersen sevinirim
Allah razı olsun, zaten dediğin gibi ibadet den vakit bulamayacaksın ama şuan inşaat halinde her yer ben zaten bu otelleri google earth falan baktım ben zaten konfor aramıyorum sadece kabeye yakın olsun Rabbim izin verirse mayısda inşAllah ordayım, tekrardan Allah razı olsun gönül dostu diyeyim yanlış anlama bu gönül dostundan ne demek istediğimi anlamışındır
Hayır yanlış anlamadım tabikide :)
Biraz şey olcak ama sormak istiyorum, ne kadara gidiyorsun ?
Bence çok fazla ya otel kaç yıldızlı?
biz 800 euro civarında gitmiştik
Otel 5 yıldız, diğer özel turlar da var onlarda ortalama 1000 euro bir de 2 kişilik odada kalacağım yani odaya göre bir 100 euro falan oynuyor, Annem ile gideceğim, bulunduğum il itibari ile pahalı olabilir ve 2013 umre fiyatları eskiye göre biraz daha pahalı, en önemlisi çok şükür para sıkıntı değil sıkıntı bu zamana kadar oraya neden gitmediğimdir..
Bizde dedemle anneannemi götürmüştük :) bu yaptığın çok iyi. inşAllah sorunsuz gidip gelirsiniz hakkında hayırlısı olsun :)
Bir defa geçen yaz
Neden ki
Aklına gelmem muhtemelen.. Kabe yi gördüğünde aklın başından gidicek..
Sohbet ortamı yapıyoruz her sorumda :))
Bugünkü sorumu bulamadın daha ;)
çok oldu ya bir keresinde (cuma) günü akşam üstü yattım ertesi gün okulun düzenlediği ailelerinde katıldığı gezi vardı kalktım anneme seslendim yok babam seslendim yok telefondan saate baktım 17:30 işte tarih te de telefonun özürlülüğü cum. yazıyo bende dedim "allah annemle babam beni bırakmış geziye gitmiş dedim " tam ümidi kestim , akşam gelince ben onlara sorarım diyodum bir baktım geldiler . ben tabi başladım bunlara bağarmaya beni neden kaldırmadınız diye ilkten bunlar bozuntuya vermediler . ertesi gün beni kaldırdılar hadi gidiyoz falan diye anca o zaman ayıldım işe ya çok saf oluyorum bazen gerçektende :)
Ahaha :) hiç çaktırmamışlar :)
:D
ashdajdhjadhjhd aklıma geldi :D saat 11 de kalkıp allahhh anne ya niye uyandırmadın geç kalmışım diyip işe gitmeye kalkmıştım :D of o anki psikloji şaşkınlık beyin dağınıklığı algı bozuklu muhteşem :D
Cevap
22Cevap
ve aleyna aleykümselam hayırlı akşamlar...
alibeyköy meslek lisesinde okurken kredili sistemdi haftanın 1 günü okul yoktu bizim çarşamba günüydü salı gecesi kafaları çektik sabah 5 de yatağa girdim saatide sabah 8 e kurdum dedim ki kalkar beylikdüzüne geçerim saat çaldı kalktım giyinip dışarı çıktım aa bir baktım herkes okula gidiyo perşembe günü olmuş çarşambayı teyet geçmiş sanki zaman :)))
ve Aleykumselam
2-3 kez oldu .. . Öncelikle gözünümü açıyoruz ortalık aydınlık . Karşında duvara 4 sn bakıyorsun sonra kalkıyosun yataktan dışarı bakıoyusn oda 4 sn sürüyo .. Arkadaş 1,5 gün geçti sınava giremedim ben la ne yapacam gibi bie sıkıntı belirtiyorsun... Kalkış o kalkış sonra mutlu son
Akşam'a doğru(6) yatıp sabah olmuştur her halde diye uyandığım bir gün vardı. Evde saatte yoktu cep telefonun şarjı bitmişti. Dışarı baktım güneş yeni açar gibi bir hava. Güzel dedim fazla uyumamışım. Akşam 6 da uyu sabah 6 da kalk. Dışarı çıktım bir de ne göreyim saat sabahın 6 sı değil akşamın 6 sıymış.
Bir keresinde gece 3 te uyumuştum bir uyandım her yer karanlık dedim herhelda sabah olmadı ama bir baktaım saat 18.00, 15 saat uyumuşum :D evde de kimse yoktu
sabahın dördünde kalkıp saate bakıpsaati sekiz olarak görüp giyinip toparlanıp dışarı çıktığımı biliyorum bir keresinde arkamdan babam koşturmuştu bilincim yarı kapalı olur
Seninkide farklı fantazi :)
vealeykum selam.. hiç öyle olmadı akşam üzeri uyumayın der büyükler nedendir bilmem bende çook yorgun olmadıkça hiç uyumam zaten öyle bir şansımda olmadı işteyim o saatlerde:(
hiç sorma birde öyle bir dinç ve rahatlıkla uyanıp bir fırladım işe gidiyordum allahtan yürüyerek gittiğimden yol uzundu. güneşi arkamda görünce hasss dedim döndüm geri :D
Kerahat vakitlerinde yapmamak lazım. "Sabahki Kerahat vaktinde yatmak rızkın noksaniyetine, akşamki Kerahat vaktinde yatmak aklın noksaniyetine sebebtir."
arada oluyordu ya :) en çokda erken koltukta yattğım zamanlar gecenin ilerleyen saatlernde babam kaldırır hadi sabah oldu okula dye saate bakarm uyku sersemi gözlermi yarm açıp geri yatarm .d
evet ya benm basıma da geldi orta okuldaydım :S günlerden pazardı uyandgmda güzes yenı batyrdu bn ise yenı doguyr sanmstım giyip okula gtmek için evden cıktgmda annem olayı fark edip düzeltmstı ama binaya da rezil olmustum :S :D
aleyküm selam... evet 1 2 defa yaşadım bu durumu :D
bir kez başıma gelmişti bir baktım annemler içeride çay içiyorlar :)))
benimde başıma geldi yaz vakti akşama dogru 6 gibi uyudum 9 da kalktım yüzümü yıkadım misafirlige gitcektik yolda sabah 9 sanıyorum ben yavaş yavaş hava kararıyor :D
yurda kaldigimda olmu$tu, her zaman derlerdi o vakitte uyumayin, sersem gibi olursunuz diye. yorgundum uyudum uyandigimda yatagimdan zipladim, odadaki kizlar da yoktu kesin geç kaldim dedim :D
Aleyküm Selam .. Benim hiç o vakitte uyuma şansım olmadı sanırım :(
Bazen uyurum
1 2 kere sabah mı oldu dediğim olmuştur..
ama öyle iş felan düşünmedim
Ben üzerimi bile giyinmiştim :(
Zaten o vakitleri uyumayacakmışsın
ama işte yorgunluk bitkinlik ve sabah erken kalktığımızdan ötürü olabiliyor..
Aleyküm selam hayırlı geçeler öncelikle. Evet bir kaç kere olmuşlugu var okula giderken.
bi iki kere ama tabi geç kalmışmıyım diye saate baktığım için jeton düşüyo geri yatıyorumm
çok yorgun uyuduysam oluyo arada öyle. hatta iş dönüşü trende uyuya kalıp son durakta uyandığım zamanlar bile oldu hemde çok :)
hem de çok. ne stresli oluyo var yaa :( ama çok şükür lise dönemlerimdeydi o.
o degilde sen hiç içeri terliğiyle çarşıya giittinmi bunu arşının ortasında farkettinmi
Evet :))
Hemde fazlasıyla akşamüstü yatıp uyandığımda şaşkınlıkla sabaha uyandığımı sanıyorum.
İşe falan gitmeye kalktın mı :)
Aleyküm Selam.
Benim basıma hiç gelmedi.
Zaten camdan bakınca aksam olduğu belli oluyor.
yok yapmarım ama kalkınca afallayıp ohaa yaaa saat kac falan demisliğim çoktr :)
oo hemde çok . yoğun olrk çlştğmda kafam karma karşk o dlgnlıkla bir kaç defa yaptm :)
evet hatta bir ara kalkıp üstümü değişip dışarı çıkınca olayı çaktım :D
Hayır kalkmadım öyle şey mi olur?Sen yaptın mı hiç?
Evet :(
yaptım, tutuş tutuş giyindikten sonra çaktım.sonra nerede olduğumu hatırlamadığım da oldu. :/
benım basıma birkac defa geldi kotu bır duygu aptal gibi hissettim kendımı :S
evet bazen oluyor ama uyku sersemliim geçince dank ediyor böyle :D
Gündüz uyumayı sevmem o yüzden hiç başıma gelmedi :)
babam yapmış bunu sabah 4te kalkıp durağa gitmiş birde neden dolmuş gelmiyo diyomuş
evet oldu evdekilere de kfrediyorum ulan niye uyandırmadınız geç kaldık diyorum
Ben günlerden ne olduğunu bile unutuyorum o zamanda uyuyup kalkınca.
yok canım ne sazanlığı, sen de :D
:D oooo ne dıyosun defalarca hemde.
Sadece benim başıma geldi sanmıştım :)
Birkaç sefer olmuştu .
oldu bir kere daha fazla olmadı allahtan
Kaç defa basima geldi :(
öğrenciyken bir kere başıma gelmişti:)
Aleyküm selam.
Evet arada bir yapmışlığım var.
çok yorgun değilsem o saatte asla uyumam
Bu yıl biçok defa oldu.
Aleykümselam olmadı