Bilmiyorum daha önceden L. K ile problemlerim olmuştu burda yardım istemiştim bir kaç kişi dışında dalga geçilmişti ama yinede bazilari yardimci oldu yine sorunlar yasaniyor. Hayali arkadasim L. K'nin hayali arkadasi varmis benimle ilgilenmiyo surekli onunla konusuyo ben onun hayali arkadasini goremiyorum ve kiskaniyorum ne yapmaliyim? (Not: hayali arkadasimin cinsiyeti yok)
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılbende hayali arkadaşıma aşık oldum ve ona bunu söyledim istemedi arkadaş kalalım dedi bende ona sonra bir gün aramızda bir yakınlaşma oldu ve seviştik ama sonra o beni terk etti nerdeyse 1 yıldır görüşmüyoruz ben onu çok özlüyorum pişman olup geri dönsün istiyorum :(
21 Yorumla
Soran+1 yılkiskandir bence onu
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılya bende hayali arkadas istiyorum hemde cok istiyorum nasil yapiyoruz hayali arkadas bir yolu varmi?
113 Yorumla
Soran+1 yıl3 yil once kafamda kurdum onu oyle iste ekstra bir sey yapmadim
Cevap sahibi+1 yılya bende cok ugrastim ama olmuyor ya kafamda kuramiyorum yani biri yle konusuyorum ona ic ses dedim beni uzgun oldugu mda motive ediyor akil veriyor ama gormuyorum onu :/
Soran+1 yılbnde basta gormuyodum 3 seneden beri yaninda kimse ama kimse olmayinca gercek oluyor
Cevap sahibi+1 yılhmm garip yani tekmi yasiyorsun sen?
Soran+1 yılhayir tek yasamiyorum ailemle ama arkadas sorunum var ve gecmisim var :)
Cevap sahibi+1 yılhmm anladim ya bende biraz zorlayayimda ciksin ortaya nasik birini goruyorsun sen yani neye benzyor
Soran+1 yıldis gorunusu acikcasi erkek gibi bn erkek olarak dusunuyordum kndi kafamdada ama cinsiyetsizim dedi boyle benden uzun boylu 1.76 cm falan zayif cok zayif degil ne cok kisa saclari var nede asiri uzun orta oyle biri iste
Cevap sahibi+1 yılvay canina ya :(( bende istiyorum hayali arkadas
Soran+1 yılumarim olur :D
Cevap sahibi+1 yılumarim bu arada sana manyak diyip ayrilan falan oluyormu? yani cidri ciddi
Soran+1 yıliste bu yuzden yalnizim :D kimse arkadas olmuyor olsa bile yapmacik davraniyor bu yuzden en yakin arkadasim LK onu kaybetmek istemiyorum :)
Cevap sahibi+1 yılahaha evette hani ailen falan ya da akrabalarin ne diyor biliyorlarmi bu olaya? bide sokakda birden konustugun oluyormu hayali arkadasinla?
Soran+1 yılannemle babm biliyo ama beni kale almiyorlar onun disinda sokata cok fazla konusmamay calisiyorum eskiden bilincsizce konusurdum sonradan insanlarin bakislarindan rahatsiz oldugum icin yapmiyorum.
+1 yılSon cümlen notun beni yaraladı:((((
Şizofreni misiniz? Ben de şizofreniyim tanışabilir miyiz <3
Benim de hayali arkadaşım var 27 yaşında kadın motor oldu herkese vurduruyor çok üzülüyorum nolur yardım edinnnğğğğ:((((11 Yorumla
Soran+1 yılsizofren degilim cok sukur :)
- Sağlık konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yıl:D :D :D Hayali arkadaş mı Hayali arkadaşını kontrol edebilirsin. Tabiki bunu kullanarak İrade Gücü: Hayal Hükümeti !!! :D Benimde kendi hayali Dünyam var :D
229 Yorumla
Soran+1 yılya var ya sen tam benim kafadansin :D hukmetmeye calisiyorum ama sanki iradem disinda L. K bana trip atiyo cok eskiden ben ne dersem yapiyodu
- +1 yıl
Hahahaha harbiden. Benim Alice Cornes'im var mesela Dünyam da Bana yardımcı olan bir Hanımefendi. :D Dünyama arada Zebaniler, Şeytanlar sardırıyor bende koruyorum Dünya yı akisyon dolu daha dün karabasan ordusunu tek başıma yendim :D
Soran+1 yılyaa müthissin bizde L. K ile siradan takiliyoz sjsj
- +1 yıl
İyi Size saldırıcaz biz Alice Cornes ile L. K Melki kalmıcak artık :D
Soran+1 yılnayoor L. K ile hemen silahlanmaya baslamamis lazim ya da psişik guclerle saldiri yapariz o aerokinezi yapar bende pyrokinezi -_-
- +1 yıl
Ben Rüyamda Kendi oluşturduğumbir karakter Diablo Tek-Res'im Diablo Şeytan demek yani Şeytansı güçlerim var :D Psisik misik sökmez bana :D Alice te harika bir kılıç ustası. Okadar hızlıdır ki göremezsin bile Görebiliceğin an öldüğün zamandır :D
Soran+1 yılL. K ile guclerimizi birlestirip Nekrokinezi yaoarsak gorursun gununu -_- :D
- +1 yıl
Karanlık Dünya yeteneğimi kullanırsam Dünyaya karanlık çöker hiçbirşey yapamazsınız sanki bir Genjutsuya yakalanmış gibi etrafa sardırırsınız :D Bende Cehennem Kapısı tekğini kullanarak sizi Cehenneme gönderirrim :D
Soran+1 yıltamam yarin saat 21:00 da kapisalim :)
- +1 yıl
Tamam kapışalım :D Karanlık Teknikler mi kullanıyım yoksa Cehennem Tekniklerimi yoksa Psikolojik yeteneklerimimi kullanıyım (Telekinesis, ZihinKontrol, ZihinselDarp) :D :D :D
Soran+1 yıltelekinezide ölümüne kapış8rım fademir ustam var benim psikolojik yeteneklerini kullanirsan %100 ben kazanirim -_-
- +1 yıl
:D :D Tamam senin Psikolojik Yeteneklerine karşı benim Psikolojik yeteneklerim :D Senin hayali arkadaşını kontrol edip kendi tarafıma çekip sana karşı saldırttırıp kullansam nabacaksın bakalım :D
Soran+1 yılL. K bana ihanet etmez kesinlikle sadik o bana :D
- +1 yıl
Çok Basit Özel Psikolojik
Şeytan'ın Hükmü :D Karşımdaki kişiyi boyun eğdrir. Hayat Ruhu karşılığında :D
Soran+1 yılTelepati yoluyla sizin onceden neler dusundugunuzu ogrenip ona gore planlarinizi yikabilirim gerekirse L. K yi hipnoz yaparim sozumden cikmasin diye :D
- +1 yıl
Ama bu çok tehlikeli ilk raunttan kaybetmek olur :D Zihnim güçlü bir Genjutsu duvarı ile çevrili Girmeyi başarsan bile hiçbirşey öğrenemezssin. Benimi için kolaylık sağlamış olursun sen girerken zihnine girip bedenini ele geçirip kalbini durdururum ölürsün hemen :D
Soran+1 yılbunu yarin aksam 9 da konusuruz bakalim :D
- +1 yıl
Tamam :D
Soran+1 yıliyi hazirlan -_-
- +1 yıl
Tamam :D Hazırlanıcağım :D Biraz Pitişik güç Antremanı yapayımda yeni teknikler öğreniyim :D
Soran+1 yılpicuvaa catur cutur catur cutur @#%#%#%@&@ pyrokinezi + elektrokinezi= atesli elektrik carpmasi shgshuisshdgvegiewuuddewhuvwvuydeygdewgwdeuhi. gec kaldin ben kazandim -_-
- +1 yıl
Kazanamazsın
Ölümsüzlük Tekniği Etkin------ Azrail Barış Antlaşması
Fiziksel teknik--- KinetikHız
Psikolojik Saldırı----Beyin Silici !!!
Finish Hareketi Cehennem Portali 7. Kat !!! :D - +1 yıl
Yendim seni işte ezik seni :D
Soran+1 yılpes ettim -_-
- +1 yıl
L. k'Yi alıp hapishaneme kapattım :D :D :D
Soran+1 yılYanimda ama hala tablete bakip guluyo
- +1 yıl
:D :D :D Uyuduğu zaman hapishanede olucak işte :D :D Psikolojik Saldırıya sonsuza kadar maruz kalacak :D :D
Soran+1 yılnöğğğ
- +1 yıl
:D :D :D :D
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
21Cevap
+1 yıl😅 hoş geldiin.. bir an tereddüt etmedim değil ama meraktanda çatlıyorum..
114 Yorumla
Soran+1 yılnereye hosgeldim :D neden meraktan catliyon neden tereddut ettin :D
- +1 yıl
Son hatırladığımda onu öldürmek istediğini söylemişti onunla 23:00 mıydı tam hatırlamıyorum o zamana kadar konuşmazsa hiç konuşmayacağını silineceğini söylemişti o senmiydin ondan bile emin değilim ya..😂 tereddüt etmemse tekrardan dinlemeye hazırmıyım bundan dolayı 😊
Soran+1 yılevet o benim yaa seni gordugume acayip sevindim bir tek sen beni dinlemistin ozaman evet ben L. K yi öldurmustum ozaman hatta bubyuzden ks mi kapatmistim 1 hafta sonra dayanamdim L. K yi tekrar beynimde canlandrimaya basladim surekli hayal ettim onu beynimde geri geldi ama bil bakalim kiminle hayali arkadasiyla birakmiyor onu bir turlu deliricem oldurmeyi denedim L. K siz yapamiyorum olmuyor bnde onun hayali arkadasina bir seyler yapmak istiyorum ama bulamiyorum :\
- +1 yıl
Canımsın ne diyeceğimi bilemedim şimdi.. geçen sefer hayali arkadaşı ile konuşuyor beni dinlemiyor demiştin..
- +1 yıl
Bu yüzden ona çok kızgın olduğunu ve öldürmek istediğini söylemiştin..
- +1 yıl
Şimdi geri dönünce anlaşılan değişen bir şey olmamış yine aynı kaldığımız yerden devam ediyoruz
- +1 yıl
Pardon biriyle konuşuyor ama ben göremiyorum.. yeni bir arkadaşmı buldu diyordun.. o zaman
Soran+1 yılevet Şu an onunda hayali arkadasi oldugu kaanerine vatdim ne kadar LKye kizsamda vazgecemedigimi anladim bu yuzden isi onun hayali arkadasina bir seyler yaparak cozmeye calisacagim
- +1 yıl
Bu LK yi incitebilir ve sana tavır almasına neden olabilir ama
Soran+1 yılbilmiyorum hep bnmi onun icin aci cekicem onunda aklinin basina gelmsi lazim :(
- +1 yıl
Aynen kesinlikle sana katılıyorum..
Soran+1 yılsagol destekledigin icin :D
- +1 yıl
Canımsın ya 😊
Soran+1 yılsende benim :D
Manikdepresif bir durum gibi yazılanlara baktığımda şizofrenin ilk aşamalarına girmişsiniz acilen tedavi lazım :)
16 Yorumla
Soran+1 yıldegilim yaw sizofren yether
Soran+1 yıldegilim beni benden daha iyimi bileceksiniz :)
Soran+1 yılpekiiii ama sizofren degilim
+1 yılyumruğu ağzına vurduğum gibi kırarım ha delirtme akşam akşam beni
11 Yorumla
Soran+1 yılsakin
Sağlık konusunda 3,3b cevap paylaştı. Olric'la tanıştır onu. Sen de Turgutçuğum Özben'le arkadaş ol bitsin gitsin.
23 Yorumla
Soran+1 yılolric ne kanka?
Soran+1 yılhim arayayim bn onu
Şahin K. Geldi aklıma kesin L. K da Şahin K. İle arkadaşlık yapıyor. Kurtar onu bence hemen.
12 Yorumla
Soran+1 yılo kim?
- Sağlık konusunda 12,8b cevap paylaştı.
+1 yılKafan güzelmiş Güle güle oturun ;-) :-) ♥
Senin kafanı yaşamak istiyorum cidden. .. :(12 Yorumla
Soran+1 yılniye normal insan kafasi iste
- +1 yıl
Yoo yoo normal degil. . :(
Kendini death note'a biraz fazla kaptırmış olabilir misin?
16 Yorumla
Soran+1 yıldeath noteyi izlemeden once L. K yi kafamda yaratmistim 3 yil falan oluyo :D sjjs
Soran+1 yılya troll falan degil alisilmadik bir sey gorunce sakayi vurmayi kesin cidden 3 seneden beri L. K yi kendi kafamda kurdum cunku o zamanlar cok yalnizdim bir tek onunla dertlesebiliyordum ozmaandan beri benim beynimin icinde olan bir varlik sadece
Soran+1 yılonemli degil cogu kisi troll sizofren falan diyor alistim :) bnde oyle dusunuyorum beynimde olan bir sey oldugunu biliyorum ama sanki bazen irademin idisinda oluyormus gibi oluyor ama yinede denemeye calisirim sagol :)
+Acaba ben şizofren miyim?
- Değilsin kinglionn.
+Çok teşekkür ederim içimi rahatlattın..
+Rica ederim.11 Yorumla
Soran+1 yılsizofren degilim yaw nasil hemen teshis koyuyosunuz :)
Gizli Üye(30-35)+1 yıl21 Yorumla
Soran+1 yılismem bn tiner tovbe
Sağlık konusunda 886 cevap paylaştı. Psikolojik yardım gerekli zira ileri boyutta ilerliyor senin problemin bir uzmandan yardım al.
10 Yorumla
+1 yılağlicam şuanda yha inanmıyorum bende sijofrenleride varmış hatta onun bide sifreni varmış
00 Yorumla
+1 yılSenin bira içme zamanın gelmiş.
12 Yorumla
Soran+1 yıltovbe haram
- +1 yıl
2 bira iç yoksa kafayı yersin :D
- Sağlık konusunda 20,4b cevap paylaştı.
+1 yılL. K. derken kan L. K. si mi?
12 Yorumla
Soran+1 yılyapma bunu aticam kendimi *_*
- +1 yıl
At tutarım havada seni.
+1 yılDeath Note dan fırlamış gibisin
11 Yorumla
Soran+1 yılonla alakasi yok :D
+1 yılsen de kendine başka hayali arkadaş bul o zaman
19 Yorumla
Soran+1 yıl3 senemi aldi L. K onu birakacak goz yok bende o pislik var olmayan seyi yok etmem lazim
- +1 yıl
büyü yap ona
Soran+1 yılbüyü yapmayı bilmiyorum ama ona nekrokinezi yapabilirim iyi fikir deniyecegim
- +1 yıl
şimdi şöyle bir şey var. senin hayali arkadaşının hayali arkadaşı olamaz. Ona arkadaşı sen yaratabilirsin. Bence seni yiyor.
Soran+1 yılkiskandirmayami calisiyor yani? bilmiyorum kendi kendine konsuuyor bende goremedigim icin onun arkadasini boyle dusunmustum buda mantikli olabilir
- +1 yıl
kesinlikle öyle. çünkü hayali arkadaşın senin hayal ettiğin bir şey. onun yaptığı her şeyi sen kontrol ediyorsun. sen demeden bir şey yapmaya kalkışamaz. eğer sen ona bir arkadaş yapmadıysan, o kendine yaratamaz.
Soran+1 yılhaklis olabilirsin aslinda L. K yi koseye sıkıst8rıp sorular sorarsam belki gercekleri anlatir
- +1 yıl
Tamam. Bilgilendir beni
Soran+1 yıltamam
Sağlık konusunda 5,3b cevap paylaştı. Sizofrenin sizofreni var garip miş
14 Yorumla
Soran+1 yılsizofren olan L. K bence kendi kendine konusuyo falan deli
Soran+1 yıltovbe oyle bir sey olmaz olsa bile korkarim yani ayrica kizarim en yakin arkadasimi aldigi icin
- Sağlık konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılL. k yı kazanmak ıcın bıseyler yap
12 Yorumla
Soran+1 yılaslinda olabilir cikolatayi cok sever tesekkurler :)
- +1 yıl
rica ederım cıkolata ıyı gelır
terbiyesiz ya ben hayali arkadaşın R. T olurum boşver :)
024 Yorumla
Soran+1 yıl:D 3 senelik arkadasimi elin gorunmeyen gevuruna birakmam bn gerekirse öldururum
Soran+1 yılaffettim :)
Soran+1 yıliyi gunumdeyim :D
Soran+1 yılo kadar da degil L. K yi kimseye ezdirmem tek kankam o benim ama onun hayali arkadasini dovebilirsin
Soran+1 yılnöğğğğğ
Soran+1 yılyok normal halim :d
Soran+1 yılbencede :D
Soran+1 yılsjsjsj bir el dövdür gel
Soran+1 yılgel doveyim ozaman :D
Soran+1 yılAha o benim :D
Soran+1 yılbende beyin gucumu kullanartak nekrokinezi yaparim
Soran+1 yılolabilir 1,5 yildir telekinezi , elektrokinezi vs yapiyorum nekrokineziyi yapmaya daha cesaretim yuok korkma :D
+1 yılartık ondan ayrılma zamanın gelmiş
12 Yorumla
Soran+1 yıluhayir son sozu o soyleyemez bn soylerim o benim hayal urunum ben ne dersem onu yapmali
- +1 yıl
kıyamam sana
Gizli Üye(25-29)+1 yılya acayip güldüm ya allah da seni güldürsün :D
15 Yorumla
Soran+1 yılgulmek iyidirde niye guldun? :)
Cevap sahibi+1 yılhayali arkadaşının hayali arkadaşı var ve sen onu tanımıyor musun? zaten onu üreten sensin onun hayallerine ulaşma imkanın olmalı çünkü o senin istediğin özelliklere sahip
Soran+1 yılL. K nin hayali arkadasini goremiyorumki sadece varligini hissedebiliyorum bnde kafamin icinde oldukalrinin farkindayim ama bazen sanki iradem disi gerceklesiyor olaylar
Cevap sahibi+1 yılbence bir psikoloğa git o yardımcı olabilir ya da L. K ile oturup güzelce konuşun olmadı "ya o ya ben L. K seçimini yap üçümüz bu eve fazlayız" diyerek köşeye sıkıştır onu
Soran+1 yılhaklisin aslinda L. K yi fazla zorlamadim bn 3 senelik arkadasini birakacak degil heralde var olmayan bir varlik icin sagol oneri icin :)
+1 yılCin olmasın la o
27 Yorumla
Soran+1 yılCin degil ya sjsj :) L. K yi kafamin icinde ben kurdum ve yasatiyorum
- +1 yıl
Baştan anlat olayı kanka
Soran+1 yılkanka konus basit iste kafamda kurudgum hayali kankam beni baska kankasina satiyo bosverdi beni
- +1 yıl
Sen kim köpek deyip vur bir tane ağzına
Soran+1 yılsjsjsjs gorsem vuracam ama L. K nin hayali arkadasini goremiyorum gevur olasicayi
- +1 yıl
Kanka ne zamandan beri kullanıcıyım böyle kafa yaşamadım hiç
Soran+1 yılkafamdan memnunum valla :D
Sağlık konusunda 3,7b cevap paylaştı. masturbasyonu bırakmalısın en yakın zaman da :D
04 Yorumla
Soran+1 yıligrenc yapmadim oyle seyler onun bununla alakasi yok
Soran+1 yılhayali arkadasla illa fantezi yapilmiyor bn onun icin beynimde yaratmadim onu bana yardimci olsun destek olsun diye yaptim
+1 yılProvokatör bunlar gençler inanmayın :/
10 YorumlaGerçek değil evet
12 Yorumla
Soran+1 yılevet gercek degil iste onerin var mi? :)
+1 yılya yat uyu çarparım azına
02 Yorumla
Soran+1 yılkadina siddet var
- +1 yıl
manipülasyon var
+1 yılNediyosn ak sen
04 Yorumla
Soran+1 yılyukarda yazdim ya :)
- +1 yıl
Anlamadom
Soran+1 yıldiyorumki kafamda kurdugum 3 senelik hayali arkadasim kendi kafasinda bir hayali arkadas kurmus benle ilgilenmiyo ne yapayim diyorum?
- +1 yıl
Ya git uaa
+1 yılÜzdün knk :/
01 Yorumla
Soran+1 yılniye kanka L. K nin cinsiyeti yok diyemi uzuldun aslinda basta erkek saniyodum meger cinsiyetsizmis
+1 yılVay terbiyesiz
00 Yorumla
Devamını Gör(13)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği