+1 yılDaha fazla uğraşmanın bir anlamı yok diye düşünüyorum. ona acı çektirmek senin çektiğin acıyı azaltmayacaktır. Hiç mesaj atma bundan sonra olsun bitsin. Ama moralini bozacak şeyler yapmak gereksiz siye düşünüyorum. Karşındakide insan nihayetinde pişman olmuştur çoktan
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
bugun benımde dogum gunum sen kımsın kız tanıyormuyum senı yoksa :)
07 Yorumla
Soran+1 yılyok tanımazsınız:)eski sevgilimin doğum günü bir kaç gün sonra.
Soran+1 yıleski sevgim ve saygım ne yazık ki yok.başkasından hoşlandım ondan sonra ama hala emeklerim ve anıları düşündükçe bir tarafım üzülmüyo değil.
Soran+1 yılben çok mücadele ettim çok ağladım o umursamadıama ben bitti dediğimde gurur yaparım ve sevgim azalmıştır.ayağıma dediği gibi kapanmak istedi ama insan ona bile üzülüp kızıyo.zamanında aklı nerdeymiş.ben başkası var diyince tutuştu öbür türlü hal hatırla incitilmeye devam edicektim
Soran+1 yılyeni biri de var hoşlandığım evet ama bunda da sevgim azalsa da hala bir tarafım üzülüyor.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Ya ınsan evladı daha nabacan ıste gıt topuguna bı kursun sık barı. Aldatmamıs ya. Durduk yere bırakmıs oda hata yaptını anlamıs, dersnı alms yetmezmı. Ulan varya seytansınız ya
07 Yorumla
Soran+1 yılaldatmadığını nerden biliyoruz?çok seven kıskanan insan bir anda kafam karışık der mi?heyecandan ölen bir haftada heyecan bitti der mi?ben şeytan değilim.ne kadar acı çektim görseniz acırdınız.her dk ölü gibi gezmiştim umrunda bile değildi.şimdi de o düşünsünhep iyi niyetimle kazık yemekten bıktım.
Soran+1 yılhiç haketmediğim şekilde üzmüştü beni yazdım yeterli olur sanmıştım ama detaylar bunlar:)peki şimdi yorumunuz nasıl olur?
Soran+1 yılteşekkürler ama siz olsanız napardınız diyim o zaman?bana fikir verebilir en azından:)
Soran+1 yıltamam:)
Sevgilimden doğum gününde bir mesaj bekliyordum atmadı gurur yaptım bende 2 senedir sormuyorum o da pişman bende bu duruma gelme dostum at bir mesaj gönlünü al küçük düşmezsin inan
042 Yorumla
Soran+1 yılsizin ilişkide terkeden taraf kimdi?ve ayrılıkta çok yaralıyıcı konuşup davrandı mı terkeden?
Soran+1 yılbeni sözde hep kıskanan seven insan bir haftada bahaneyle terketti.ben okadar çok fedakarlık yaptım ki.sizin durum daha farklıymış
Soran+1 yıldüşmanım değil ama ayrılıkta seven ve ağlayıp mücadele eden insana kafam karışık,heyecanım bitti bişey hissetmiyorum denmez! heleki ben gibi seven koruyan taktik bilmeyen insana.beni böyle kötü yaptı pislik.düşmanmış meğer..
Soran+1 yılyok sorun bende değil ondaymış:)önceden ayrılmak istemeyen ağlayan seven insan çok duygusuzca belki sana ilerde dönerim arkadaş kalalım dedi.şimdi bana acımayana nasıl anlayış gösteriyim?
Soran+1 yılzaten onca mesajının üzülmesinin üstüne ben de mesaj attım sonra.dedimki bu kadar üzülüp anladığn için sert değilim sana ama affederim de tamamen diyemem dedim ki başkası olsa cevaap bile vermezdi.ve yine egosu kalkmaya başladı cevapları kısaldı.
Soran+1 yılben zaten hep iyi davrandım.bugün böyle yapan insanın gururu çok incitildi her şeyi yaptıda ondan bu haldekarşı taraf çok bencil.
Soran+1 yılben mesaj atsam kesin atıcak çünkü kendi atıyordu ama ben kırgınım.ve amacını anlamıyorum onun.başkasına aşık olduğumu söyleyince çok üzüldü ama onun yüzünden bu haldeyiz.kendini ağırdan satar.senin eski sevgilimnde mi koç burcuydu?ayy bunlar adamı katil eder.haksızken bile mesaj bekler bunlar.geceye kadar düşünücem.atmazsam kızgınlığımdan olduğunu anlar zaten.
Soran+1 yılbizimki de öyle 4 nisan.attım mesajı.çok şaşırdığını yazdı ve teşekkür etti.ben d ecevap yazmadım çünkü kırgınlığım geçmedi sadece onun affet mesajlarına insanca bir hatırla kutladım.10 dk geçti muhabbet amaçlı sorular sormaya başladı.soğuk kısa cevap verdim şımarmasın diye ama şımarmadı aksine hep konuşmaya çalıştı:)bu sefer anladı sanırım beni kaybetme korkusunu.
Soran+1 yılsizce beni önemsiyor mu yoksa arkadaşça mıydı?gerçi arkadaş kalmadım ayrıldıktan sonra.ondan şaşırdı yazmama.bide başkasından etkilenmiştim.beni şaşırtan asıl o oldu:)
Soran+1 yılhaklısınız:)önemsemese o kadar detaylı muhabbet açmaya çalışmazdı heralde.öncki yazışmada da soğuk olmasının sebebi başkasıyla flört etmiş olmamdı o zaman.
Soran+1 yılsizin iş noldu peki?okumuştum sizin konuyu da.
Soran+1 yılo zaman sizin yazdıklarınızı merak etmiştir.bu da olumlu bir şey değil mi?ben şahsen eski sevgilimin yazdıklarını ya da nerden akıl aldığını önemsemesem bunu öğrenmem:)
- +1 yıl
Ben ,ona doğum günü mesajı atmaktan korktuğumu söyledim sonra böyle bir sitede üyeliğim var dedim orada bunun hakkında soru sordum sağolsunlar arkadaslar çok yardımcı oldu sana mesaj atmam için destek verdiler dedim onlardan aldığım destekle yazdım sana mesaj dedim doğum gününü kutladım bana bu sitenin ismini sordu işte söyledim bulamadı bir iki kere daha sordu söyledim hakkımda neler söylemişler öğrenmek isterim yazmış mesajına ondan sonra bilmiyorum kayıt olur mu olmaz mı Sence olur mu buraya ?
Soran+1 yılbence olur:)yani ben olsam sorsam kesin olurdum.sadece kendi hakkında denenleri değil sizin sorunuzu da merak etmiştir.
Soran+1 yılhatalı olan taraf sizmişsiniz.kırgındır.kızmıştır ama siz mesaj atıp ilgilenincede kayıtsız kalamaz.size çok yüz vermeden sizi dener düzelmiş mi diye.yada samimi mi diye:)kendimden biliyorum çünkü.bu benim fikrim ama aranızdakileri siz daha iyi bilirsiniz.
Soran+1 yılbilmez miyim koç burcu offff:)bizim ilişkimiz çok kötü bitti ama.ban demiştiki sıkıldım istemiyorum,üstüme gelme türevlerinde konuşmuştu.doğru düzgün ilgiyi bile bırakmıştı son zamanlrda.ama ben ilgimi kesip hayatımdan kararlıca atınca kendine geldi:)iyi davranın size tavsiyem.insancıllığımdan bile utanıp vicdan azabı çekti.ama çok da bunaltmayın.bırakın kendi farkına varsın her şeyin ama şaşırtın onu.heyecanı seviyolar koçlar:)siz ağır bir şey mi yaptınız ki öyle bile olsa dönmem diyenler döndü
- +1 yıl
bir sözüme çok kırıldı ben o sözü söylerken onun anlayacağı şeyi kastetmedim o ,o şekilde anladı sözümü , pişman olduğumu kaç kere dile getirdiysem de kabul etmedi beni, benden sora başka birisi ile çıktı bana inat ben o zaman çok kırıldım kızmadım suçluydum çünkü ama onu yapmasına kırıldım benim sevdiğim bunu yapmazdı yapmamalıydı diyordum kendi kendime aslında ne kadar onunla olmak istesemde hep bir soğukluk oldu içimde bende artık çok zorlamıyorum açıkçası demek ki hiç bir farkı yokmuş öte..
Soran+1 yıleğer siz onu kırmak istemeden söylediyseniz ve oda sizi seviyorsa en fazla bir süre küs kalır hadi en fazla uzun süre naz yapar ama ayrılıp bir daha dönmem demesi ve başkasıyla çıkması tamamen sizin sevgi ve ilginizin verdiği bir şımarıklık ve bahane gibi geldi bana.siz o kişiye değil konuşmak en ufak bir iletişime geçmeseydiniz keşke.açıklama yapıp sevip mücadele ettikten sonra silip atsaydınız o zaman görürdü gününü.sizi çok fazla sevmiyo ya da sevginize çok güveniyo kafasına göre hareket ediyo
Soran+1 yılkoç burcu bunlar çabuk sıkılıp şımarık davranıyorlar.ben eskiden sevgimi belli edip ağladım ama gitti.haketmedğim halde.hayatımdan attım.şimdi bir mesajıma hasret şaşırıyo.çünkü kıymetiimi anladı yokluğumu.kaybetme korkusu yaşasın sizi tavsiyem artık hiç mesaj atmayın arayıp sormayın.eğer bir şekilde ulaşırsada soğuk ve hayatınız iyi gidiyo gibi söyleyin ki öyle olsun güçlü görsün sizi.o zaman ben naptım bulunmaz hint kumaşı değilmişim diycek.hatta sizde abartmadan başkalarıyla flört edin.
- +1 yıl
hayır suçu onun üzerine yıkmak istemem benimde suçum vardı bir müddet bende gurur yaptım suçum yok diyemem ama sanki biraz dolduruşa getirilmiş gibiydi son yaklaşmak istediğimde kendimi yabancı gibi hissettim ben onu seviyordum gerçekten gururumu ayaklar altına alıp ben aradım yanına gitmek istedim kabul etmedi beni birileri aklına girmişti mutluluğu başkasında arama gereği duyunca bende ondan soğudum
Soran+1 yıldolduruş olsa bile gerçekten seven insan kolay dolduruşa gelmez ki hatanız bile olsa başka birine kolayca gitmesi demek acı çekmediğini yani sizi sevmediğini ya da bıktığını gösterir.ben sevgilimden sonra kimseyle olmazdım ama çok duygusuz konuşup davrandı ayrılık sürecinde hayattan soğuttu sırf intikam için değil onu bitirmek için flört ettim başkasıyla kısmen başarılı olsamda eskinin yerini tutmaz ben ilişkiye başlamadan bitirdim hatta çünkü kıyaslama ve acım vardı.oda çok üzüldü bu duruma
- +1 yıl
hatta ona geri dönmek istediğim de bana benden iyisini bulamadın yine kürkçü dükkanına mı döndün gibi bir tavır takındı aslında hiç bir zaman öyle düşünmedim onu sevdiğim için başkasına bile bakmadım sanki halen benimleymiş gibi hissediyordum baksaydım ihanet etmiş gibi hissediyordum kendimi ama o yine anlamak istediğini anladı ben onu sevdiğim için dönmüştüm o sözlerine de çok kızdım ondan sonra iyice bozdu kendini bilerek yapıyordu biliyorum çünkü komik duruyordu yaptıkları ona göre değildi
Soran+1 yılbırakın o sizi merak etsin.iyi biri olduğunuzu anlasın.aklına estikçe ya da yenisiyle mutsuz oldukça dönüş yapar.samimiyetini anlamak için zamana ihtiyacınız var.şuan sizin sevginiz garanti diye ağır satıyo kendini.istediği gibi davranıyo.onun hayatından her türlü çıktığınızı hissettirin.madem seviyo bu testte en gururlu egolu insan bile sevdiğini kaybetme korkusuyla tamamen dönüyo.benim ex böyle olduysa sizinkide olur merak etmeyin ama çıkın hayatından.gelmezsede sevmediğini anlarsınız.
Soran+1 yılaynı duygu durumundayız o zaman:)ben bu testi yaptım çok acı çektim bekleyiş sürecinde.dayanamadığım zamalar oldu ama hep tuttum kendimi.bi süre sonra karşı taraf farketti yokluğumu ve anormallik olduğunu.çünkü hep onun peşinde olucağımı sanıyodu.insanlar nankör.kaybetmeden anlamazlar.size tavsiyemi yaparsanız bu acılı sürece net bir şekilde son verirsiniz.iyi zaten iyi olur.gelmezsede gururlu anlayışlıydım dersiniz ve vicdan ukte kalmadan kafanız netleşir.elinizi taşın altına sokun.acı geçecek
- +1 yıl
doğum günü diye attım mesajı atacağım yoktu zaten arkamızdan kötü konuşmasın maksat aslında eskisi kadar çok ta özlemiyorum başka bir bayan var bana yakınlaşmak istiyor işte lanet olsun hani dönüşü olmayan bir yola koymayayım diyorum kendimi biliyormusun onca sene sevdim onu umudun son hattına kadar direniyorum belki bir an vicdanı cız eder döner diyorum yine onu düşünüyorum
Soran+1 yılsizi çok iyi anlıyorum.bana da işte yaklaşmak isteyen oldu ama benim aklımda eskisi kadar olmasa da yer tutuyodu ama şöylede bir şey vareğer ben yeniyle arkadaşçada olsa konuşmaya başladığımda oda mesaj atmasaydı beni umursamasaydı ben belkide yeni bir ilişkideydim.gerçi ben onla mesajlaşma artmaya başladığında yeniyi uygun bulmamıştım karakter olarak.siz bilirsiniz ama olmuyorsada zorlamayın ne iyi kızlar var tatlı düşünceli ve yalnız.ya da kafa dinleyin bir süre yıprandınız.
- +1 yıl
çok zor dönemler geçirdim içime kapandım onun en mutlu olduğu dönemlerde iyice hayattan soyutlamıştım kendimi benimde pek arkadasım yok biliyormusun ne arayan ne soran hep uyuyordum onu düşünmeyeyim diye bilmiyorum yaa çok sıkıntılıydı bayağı bir atlattım şimdi anladım ama düşenin dostu yoktur ne demek
Soran+1 yılben okulum ve arkadaşlarım sayesinde daha az sancılı atlattım bu dönemi.üniversitem farklı şehirde o farklı.gezdim derslere verdim kendimi.müzik dinledim.hülya avşarın tabiriyle anırarkta ağladım:)ama zamana bırakıp iyice düşününce doğru şeyler yapmışım diyorumçıkın gezin bolca.oyun oynayın.işe ya da okulunuza verin kendinizi.çok iyi geliyo.
Bıde prfl nıye gızlı onuda anlamadım.gnlde kzlar yapıyo zaten, ben hıc ıhtıyac duymadm
05 Yorumla
Soran+1 yıltam sizin yazdığınızı okumadan açmaya karar verip açtım:)gizli olucakbişey yok öylesine.
Soran+1 yılkötü bişey demedim.siz bu yorumu yazarken ben de o anda soruyu açık yapmayı düşünüyordum dedim:)
Soran+1 yıl:)
+1 yılSeviyorsan oda seviyorsa BIR BIRINIZDEN AYRI KALDIGINIZ ZAMANA YAZIK
031 Yorumla
Soran+1 yılgeri dön birleşelim demedi.hep aynı laf affet özür dilerim.ayrılıp incittikten günler sonra mesaj bekledim atmadın diyen insan.açıkça sormuştum ilk mesajında hal hatır dedi bende acımdan intikam alıyorum
- +1 yıl
Affet özür dilerim senin için bir sey ifade etmiyor mu
Soran+1 yıltabiki ediyor ama ben açıkça sorduğumda niye hal hatır demişti?ben başkasına aşık olunca mı kıymetli oldum?onun için ağlayıp savaşırken nasıl da çaresizdim
- +1 yıl
Sen baskasinamı aşıksın ? Bu cocuk ne yaptı
Soran+1 yılevet başkasına aşığım.oda boş değil gibi ama bilemiyorum.oluruna bıraktım.eskisi beni bir anda bıraktı.çok sevip kıskanan bana hayatı zehir eden insan yaptı.hep ona mesaj atmamı isterdi.dengesizmiş
- +1 yıl
Yeni cocugu dövdürceksin benden soylemesi
Soran+1 yılbişey olmaz:)kıskandı ama kendi etti kendi buldu.yeninin ne günahı var.
Soran+1 yılattım mesajı.şaşırdı ve teşşekkür etti.cevap vermedim.sonra muhabbet açtı sorular sordu bayağı yazıştk:)ama seviyor mu yoksa kaybetme korkusuyla mı böyle oldu onu zaman göstericek ben anlayamadım?
- +1 yıl
Sevulinmiş tir sevdiği biri yoksada hala sen vardirsin aklinda
Soran+1 yılyok kimse hayatında bildiğim kadarıyla bir süre önce öyle demişti ama ben başkasından hoşlandığımı söylemiştim kavga etmiştik.hem ben onu şaşırttım hem de o beni:)
- +1 yıl
Kolay kolayda hayatna birini sokacağını sanmıyorum
Soran+1 yılseçici biri oda benim gibi.peki nerden anladınız kolay kolay sokmayacığını?
- +1 yıl
2 sene olmuş bir yerleriinde sende varsan yapamaz kolay kolay birini sahiplenemez
Soran+1 yılhaklısınız.
- +1 yıl
Yoksa çokdan teselliyi başka kollarda bulurdu ... sen evlendikden sonrada evlenir tahminim
Soran+1 yılnasıl yani?ben evlendikten sonra benle mi yoksa başkasıyla mı evlenir?
- +1 yıl
Sen evlene kadar bekar kalır ! Sonrası aile dost akraba komsu kızı derken evlenir
Soran+1 yılbu kanıya nerden vardınız?
- +1 yıl
Çok yakın tanıdığım var aynı bu şekil tabi bu dediklerim seni hala seviyorsa gecerli
Soran+1 yılevleniceğini sanmam:)çünkü ikimiz de kızız.yani lezbiyeniz.ne düşünürsünüz bilmem ama saygı duyucağınızı düşünüyorum.
- +1 yıl
Benim bu söylediklerim erkek için geçerli :) şimdiki sevgilinde kız mı ?
Soran+1 yılevet.ben lezbiyenim.sadece kızlardan hoşlanıyorum.erkeklere hiç ilgim olmadı.biseksüel değilim.siz nasıl doğuştan sadece kızları seviyosanız erkeklere ilginiz yoksa ben de aynen öyleyim.tabi sizi yöneliminizi bilmeden genel yorum yaptım:)
- +1 yıl
Hangi kız lezbi. Hangisi değil anlıyabiliyormusun ?
Soran+1 yılşöyle bir şey var.bir insan lezbiyen,biseksüel ya da heteroseksüel olduğunu göstermek istemezse anlamak mucizelere kalır.bazı insanları görürüz lezbiyen ya da gaymiş gibi davranıp konuşurlar ama tam tersi çıkar.bazılarıda heteroseksüel gibidir hem tip hem de davranıl olarak ama lezbiyen ya da gay çıkar.ama ben bir lezbiyen olarak bazı kızları sezebiliyorum.ama şak diye değil.mimiklerinden bakışından ya da düşüncelerinden:)ben mesela erkek gibi giyinmem.beni dışarıdan kimse anlayamaz.anlamıyorlar
- +1 yıl
Illaki yanına erkek yaklaşırdır ya da devamlı üsteleyen yok mu arkadaş olalılm diyen ?
Soran+1 yılanlatamadım galiba ben LEZBİYENİM!.ne erkeği allah aşkına.erkek istesem sıraya giren çok.çıkma teklif edenler de oldu istemedim.sana bir erkek çıkma teklif etse ne tepki verip ne hissediyosan ben de doğuştan böyle hissediyorum.hayret bişey yaa
- +1 yıl
sen sorduğum soruyu anlamadın ya da ben anlatamadım ama sormak istediğim sorunun cevabini vermişsin :) niye kızıyorsun ?
Soran+1 yıldüzgün anlaşılır yazın o zaman.o yazdığınızda erkek yok mu sizle arkadaş olmak isteyen tarzında yazmışsınız.başka anlam çıkmıyo
- +1 yıl
Dedim tamamda .. çıkma teklif etmişler istememişsin ben bunu soruyorum ve erkek yokmu demedim yaklaşmıyormu dedim, erkek yokmunun anlamı farklı yerlere gider.
Soran+1 yılerkek yok mu niye kızlarlasın dediniz bende saçmaladığınızı ve lezbiyen olduğumu hatırlattım;)girin wikipedia ya da sünya sağlık örgütünden eşcinselliği okuyun makalelerden.erkek istesem niye lezbiyenim diyim?lezbiyenim bana erkek yok mu diyorsunuz.en tipsiz kızlar bile erkek bulabiliyo sorun erkek bulamamk ya da darbe yemek değil.doğuştan böyleyim kızları çok seviyorum:D özelliklede benim gibileri:D
- +1 yıl
Erkek yok mu demedim lafı nerelere getiriyorsun nerde demişim niye kizlarlasın diye ? Istediginle ol ben ne karışırım :D ekside yemişim
Hiçbi şey yapma ki kötü olsun.
010 Yorumla
Soran+1 yılben de böyle düşündüm.
Soran+1 yılsert olmam ama affedemiyorumda diye söylemiştim peki bu onda gevşeklik yapar mı?hatta şaşırdı bu sözüme.atmayınca mesaj hayal kırıklığına uğrar heralde
Soran+1 yılkutladım şaşırdı ve teşekkür etti.cevap yazmadım.o bana muhabbet açtı ve bayağı yazıştık:)
Soran+1 yılergenlik yok:)olanlar bunlarresmi ama aynı zamanda ilgi çeken bir konuşmaydı:)
Soran+1 yılders konuştuk bol bol:)ikimizde farklı üniversitelerde aynı bölümü okuyoruz.bide takımdan ben kısacık bahsettim ama sonra uyudu.sabah devamı geldi ama soğuk kısa cevap verdim
+1 yılbence bu kadar işkence yeter. .oda insan sonuçta..
011 Yorumla
Soran+1 yılinanın çok vicdanlı iyi davrandım ama ayrılıkta hem sözle hem davranışla o kadar çok kırdı ki:(şuan eskisi kadar üzülmesem bile düşündükçe çok kötü oluyorum.
- +1 yıl
ya elbette bunları hakedecek şeyler yapmıştır. .ama insanlık sende kalsın..
Soran+1 yılinsanlık bende hep ama insan gibi davranmayan değerli oluyo maalesef
- +1 yıl
malesef öyle. .ama değiştiremiyoruz bunu..
Soran+1 yılben ne zaman umursamaz kötü olsam hep sevildim tersinde de hep kazık yedim.
- +1 yıl
bendede oyle oldu malesef.. ama diyorum ya bu intikam alma olayı daha ne kadar sürebilirki.. sevmiyorsan bırak gitsin ama seviyosan o başka bir durum..
Soran+1 yıleskisi kadar sevmiyorum ama biraz da olsa bişeyler kalmış ve eskisi gibi olamıycaz biliyorum.
- +1 yıl
en azından güvenin kalmamıştır.. o yuzden uğraşma bence.. çünkü ne kadar iyi veya kötü birşeyler yapmaya çalışırsan kenedenede bir o kadar zarar vermiş olursun diye düşünüyorum..
Soran+1 yılhaklısınız.güvenim yok.
- +1 yıl
neyse bakem.. iyi geceler..
Soran+1 yıliyi geceler teşekkürler
Diğer konusunda 422 cevap paylaştı. kutlama tabii ki
01 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler.
Salla gisin bea.
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?