Arkadaşım sipariş etmiş benim için, koleksiyonum var bir oda dolusu. Ayılar, maymunlar, bebekler... Hepsinin ismi var buna isim kalmadı oyuncak ayıya isim önerir misiniz? (TS'li değilim, neden bu renk aldığını bilmiyorum.) Peluş oyuncak isimleri neler olabilir?ayıcık
Kızlara hediye olarak bir şey düşünüldüğünde ilk akla gelen seçenektir belki de oyuncak ayı. Hayır bu kadar neden seviliyor o da bilinmiyor. Gerçi kızlar sadece ayı değil peluş oyuncakları çok seviyorlar. Belki de sadece yumuşak nesne olmalarındandır. Sarılma ihtiyaçlarını gideren nesneler de olabilir. Neyse güzel oyuncak ayı isimleri önereyim.
Oyuncak Ayı İsimleri Listesi
oyuncak ayıOyuncak ayı o kadar popüler ki Aleyna Tilki'nin klibinde bile başrol oynadı. :D Birbirinden yaratıcı ve güzel oyuncak ayıcık isimleri önerilerim:
Yumuş
Pofuduk
Winnie
Teddy
Tontiş
Hamsi (Trabzonsporlu diye)
Uşak
Ponçik
Hanzo
Bobo
Şakir
Yogi
Bobiko
Lili
Yaramaz
Obez
Mahmut
Abuzer
Ayu
Bear
Dayı
Minnoş
Bay ayı
Yumiyum
Coco
Murphy
Bufi
Panpiş
Uzunca bir oyuncak ayı isimleri listesi yaptım sana. Bunlar güzel elbet ama en güzel isim sende bir anısı olan isimdir diye düşünüyorum. :) Oyuncak ayıya isim önerilerinden sonra bir de peluş isimlerine bakalım.
Peluş Oyuncaklara Verilecek İsimler Nelerdir?
peluş oyuncaklarKızlar sadece ayı değil genel olarak peluş seviyor demiştim. Sana biraz da peluş oyuncak isimleri önereyim:
Cabbar
Nazif
Saydek
Sayko
Tiger
İgor
Pikachu
Mahmut
Pufi
Koca kulak
Koca kafa
Tembel
Uykucu
Hantal
Pembiş
Koca ayak
Abdü
Şaşkın
Obur
Edi
Büdü
Kermit
Sevcan
Minnoş
Pamuk
Baya eğlenceli ve yaratıcı oldu bu öneriler de. Sen kafana göre koyarsın artık. Koca kulak genelde peluş tavşanlara gider mesela. Minnoş da peluş kedilere gidiyor gibi ama her türe de gidebilir bence.
Sana ayıcık ve peluş oyuncaklara koyabileceğin isim önerilerimi sıraladım. Umarım senin için faydalı olmuştur, birini seçmişsindir. Buradaki içerikte de burçlara göre hediye önerileri yer alıyor, ayıcık dışında hediye fikirleri var. Göz atmanı öneririm. :)
Aslın da onu ben hiç bir zaman isim olarak kullanmadım, eskiler bilir turkcell reklamında kullanılıyordu, muaarem kayaya çıktı diye, o mantıkla kullandım ben hep :D
En İyi Erkek Görüşleri