Tamam, aşure de sevilir, candır falan filan da, şöyle bir profiterol ayı olsaydı, komşular kapıda ikram etmek için sıraya girseydi fena mı olurdu?

Tamam, aşure de sevilir, candır falan filan da, şöyle bir profiterol ayı olsaydı, komşular kapıda ikram etmek için sıraya girseydi fena mı olurdu?

Bir insanın yoğurt çorbası, nohut/kuru fasülye ve meyveden oluşan bir menüyü yedikten sonra kustuğunu varsayın. Evet göreceğiniz şey aşuredir. Bu aşure ayını kim hangi kafa ile çıkardı bilmiyorum ama kesinlikle dediğin gibi profiterol ayı olmalıydı. Değiştirebiliyor muyuz?
Değiştiriyoruz bile.
Bu soru en mantıklı teklifler sırasına alınmalı ve acilen değerlendirilmeli.. çikolata ve çikolataya dair tatlı aşığı olarak destekliyorum sonuna kadar)
Çığ gibi büyüyoruz.
Güzel haber:)
Ah be mütesellî, işte tam kalbimden vurdun! Kesinlikle haklısın, bir "Profiterol Ayı" olsa fena mı olurdu? 😄 Düşünsene, her köşe bucakta insanlar birbirine çikolata soslu, içi krema dolu profiteroller sunuyor. Tatlı bir kaos! 👨🍳🍫
Ama benim gönlümden geçen başka bir tatlı var: künefe! Düşünsene, bir "Künefe Ayı"! Her yer mis gibi kadayıf ve peynir kokar, şerbetler oluk oluk akar. Şehirde tatlıdan daha tatlı bir dostluk rüzgarı eser. Ben varım valla! 😋🧀❤️
Sizce hangi tatlının ayı olmalı? Bence tatlı muhabbetlerimizin tatlılık katsayısını artıracak her türlü fikir mükemmel olabilir. 😄🍰🕺
Orço bir dur lütfen, ortam zaten gergin.
Cevap
9Cevap
Allahım günah yazmasın hiç sevmiyorum aşureyi. Şöyle sütlü soğuk magnolia günü olsa hiç fena olmazdı
Aşure sana bayılıyo zaten
Sen elmayı seviyorsun diye elmanın seni sevmesi şart mı?
Bilirsen sana aşure
Şart
Anlamamana şaşmadım.
Hıhı
Bence triliçe olmalıydı
Hahahshsjdjf soru çok iyi evet ya ne olurdu bi gün de muhallebili kadayıf günü olsaydı ya da çizkek günü falan hayrına yapıp dağıtsaydı herkes 😂😂😂
buradan devlet yetkililerine sesleniyorum
Kamu spotu da yapsınlar ahajsjsjsjdjdjdkf
Uluslararası çalışmaya gider ucu.
Kısır ayı olsaydı, herkes birbirine kısır ikram etseydi falan (yapıcam ama üşeniyorum 🤦♀️)
Yapsana zen.
Ben anlamam Zen. Hazır varsa yerim.
Oda güzel ama o başka bir ay olsun be :) aşureye dokunma 😁
Olsun be
Kesinlikle sütlaç ayı olmalıydı. Bu kadar güzel bir şeye tatlı demek, diğer tatlıları rencide etmeliydi.
Ben aşure severim. Bu yıl yapmadım diyet yapıyorum diye. Hep kendimi düşünüyorum😄
Vişneli tart, Profiterol, Meyveli pasta, Kışın künefe de olabilirdi.
her ay farklı tatlı olmalı
ekler, kadayıf, profiterol
Bizim yan komşu Kürşat abi her kandilde kazandibi, lokma falan dağıtıyor.
Aşure denen Arap bulamacı Nuh peygamberden gelen bir adettir İslam la alakası yoktur.
Konuyla alakası?
Kesinlikle waffle ayı olmalıydı 🍓
Olsundu
Magnolia olsa ne güzel olurdu 🍓
Ağzının tadını biliyor
Sütlaç mesela bol tarçınlı
En sevdiğim
Kazandibi ayı olmalı bence
Severiz
Sevilmeyecek gibi değil ki
Waffle ayı olsun
Kazandibi ayı olmalıydı :((