Neden belli kisilik karakterim yok ve her ne yapsam emin olamıyorum sanki neden böyle?

Okb beyin yapımı bozdu mantıklı dusunemiyorum daha doğrusu belli bir kişiliğin yok karakterim yok doğru olan şey bile acaba doğru mu diye emin olamamak kafayı yicem yanlış olan şeyler vs beynimi sömuruyorum buna seytan vesevse diyolar hasta etti artık dinimi doğru mu yaşıyorum bilmiyorum kafayı yicem mücadele etmiyorum aşırı bir sucluluk oluyo etsem ayrı etmese ayrı onu bunu bilmiyorum ama iyi değilim diğer insnlar gibi değilim farklıym düşünce sisteminin beyin yapim acaba ben okb yüzünden mi boyleyim ve arti herseyio kb ye bagliyorum korku oluyo okb yüzünden kaygı oluyo gereksiz okb yüzünden işte saçma düşünuyurum bu da okb yüzünden e ben neyim o zmn kafayı yicem düşünmekten ruh sağlığım bozuldu sanki her dkk günah isliyorum um gibi hissediyorum aklıma birtakım şüphe geliyo ben ne yapıcam bana nas felak oku diceksiniz okuyorum gitmiyo psikiytra gitsem ilaç yazıcak beynimi uyusturcak onu da istemiyorum psikolog desen bana düşüncelerini iyice getir dicek o hiç olmaz çünkü çok kötü şeyler
Neden belli kisilik karakterim yok ve her ne yapsam emin olamıyorum sanki neden böyle?