Sonradan hristiyan olanlar özellikle bakabilirmi?

Artık müslümanlığa inanmıyorum. Saygım var tabikide. Ama ben doğru yolumu buldum, ben isanın doğru olduğunu anladım. Şükürler olsun. Henüz hristiyan olamadım, ama yavaş yavaş ilerliyorum. Tanrıya şükürler olsun. Hristiyanlığa karşı büyük bir sevgi var içimde. Kilisede bulduğum huzur bambaşka. Ama sonradan hristiyan olanlara bir sorum olacak. Sonuçta küçüklüğümden beri bana öğretilen kelimelerden bir kaç tanesi şunlar; Bismillahirmanirahim, Tövbestagfurullah, Allah belanı gibi. Arada ağzımdan kaçıyor. Keşke beynim sıfırlansada unutsam diyorum. Sonradan hristiyan olan kişilerde'de bu durumlar oluyormuydu? Ne zaman artık bu kelimeleri tamamen silmiş olurum? Ve bunları söylediğimde günah olurmu? Sonradan tövbe ediyorum, ama bu kelimeleri söyleyince çok kötü hissediyorum. Lütfen önyargıyla yaklaşmayın. Ve müslüman kişiler için bu kelimeler sevap olabilir, ama ben hristiyanlığa inandığım için günah olurmu diye soruyorum. İçimden gelen hisler bunlar. Kaba insanlar uzak dursun. Şimdiden teşekkür ederim, sevgiyle kalın..
Sonradan hristiyan olanlar özellikle bakabilirmi?