Güncellemeler
1 yıl
Bu. Gun bir. Tanidigim dedi. Ve. Bir akrabasini. Kaybetmis. Mezar yeri alacak. Paralari olmadigi icin yillar. Once. Vefat etmis. Amcalarinin. Mezarini actirip ustune. Koydurmuslar. Hi Boyle bir durum yasayan var mi. Olmus. Akrabanin mezarini actirip ustune baska bir akraba defin edilmis? Ve. Bu yasanmis. Bir olay
Güncellemeler
1 yıl
Dusunun. Yakininiz. Vefat ediyor ve. Yuksek ateste. Cremation. Denilen islem yapiliyor? Ve cok. Guzel bir. buyukce Cam. Kavanozda size veriliyor ustunde yakininizin. Adi. On a edilmis. Dua ve Amin yazisi var simdi. Yapanlardan gordugum Kadar eger sevdikleri bir yakiniysa kaybettikleri. Oturma odasinda ozel bir yer belirleniyor. Ve. Kavanozun etrafina cicekler konuluyor arkasindaki duvarada tum. Ani. Resimleri. Asiliyor Bu benim. 100/80. Olarak gordugum. Yani Olunun Tozlari. Kavanozda evlerde?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
günah olabilir evet
Ben. Christian bir ulkede yasiyorum ". Parasi olmayan durumu mezar yeri alamayan. 100/40. Vatandas mecburen bunu yapiyor onlarda. Biliyor gunah. V. S. ama mecburen fakir adamin. Yakini olmus. Parasi yok. mezar yeri alacak? Turkiyede belediye yardim ediyor mu? Mezar yeri icin? ( koylerde kolay. Bosluk cok. nasilsa. (
O zaman. Soyle soralim bir. Suriyeli. Parasiz. Adam oldu. O ceset nereye gomuluyor. Belediye multecilere. Sevap icin bedava. Yeri veriyor mu? Eger parasi yoksa?
Bu yukaridaki sorum. Turkiye icindi? Adam multeci. Vefat etmis. Parasi kimsesi yok olusu ortada kalmiyor herhalde. Belediye mi bu. Multecinin. Mezara. Koyulmasina. Yardim editor?
Hristiyan Müslüman Yahudi Musevi... Semavi kitaplarda yazmaz, Kur-an'da da yazmıyor ama insan ya da hayvan ölüsünü yakmak hoş görülmez
Kitaplarında yazıyor, bizzat onların ilahı yakacakmış, ateşlerde ve kaynar su dökerek derileri yandıkça yenisiyle değiştire değiştire cayır cayır yakacakmış, öyle 3- 5 defa da değil sonsuza kadar yakacakmış, o zevk bana ait diyor, karışmayın diyor ( merhamete bak )
Guzel anlattin yazmiyor. V. S. amma dunyanin. En gelismis ulkesinde eger parasi ve durumu. iyi olmayanlar. devlet yardimi ile. mecburiyetten. . olusunun bedenini yaktiriyor. Cunku. Mezar yeri alamayan. Parasi olmayan mecbur tutuluyor.
@hayvanimsi. Yasadigim. Ulke cogunluk hristiyan. Ama din bakanligi yok. Herkes dininde serbest. ama asiriya. kacan. olursa gozleniyor aninda mudahale edilecegini bilen tum din. inananlari asiriya kacmiyor ve baska bir dini. ve. inanisi. Asagilamak cok agir federal Suc. kimse kimseye karismiyor ama. Ben. cok cesitli dinlerden olup parasizliktan yaktiranlarin. olulerinin tozlarini. Ozel cam kapta Geri veriyorlar
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!