Diğer konusunda 2,7b cevap paylaştı. Ne olur Eig yap xper felan umrumda değil okusunlar. Seni kesinlikle yargılamıyorum kardeşim sonuna kadar yanındayım. Sen annenden utanmıyosun bu insanların kötü bakışlarından içlerindeki şeytandan utanıyosun ama çözüm bulamadığın için annem diyosun. O kendini zengin sanan züpeller ancak insanlarla alay etmeyi bilirler ancak insanları aşağılamayı bilerler alın teriyle çalışan insanlara bakarlar alay ederler evlerinde ne haramlar dolaşıyor bilmezler nalet olsunki sana bu düşünceyi yaşatacak insanlar var
125 Yorumla- +1 yıl
Helal olsun be...
En İyi Cevaplar
+1 yılGit ara sıra yardım et, gurur duy annenle.
Bütün anneler kıymetlidir ama seninki gibi anneler daha kıymetli.
bir de, gözleme yapan anne bulmuşsun daha ne istiyorsun :)00 Yorumla
+1 yılgurur duy annenle.. hatta ona yardim et... annen utanilicak sey yapmiyor... calmiyor hak yemiyor. emek. harciyor calisiyor kadin... yapma. oyle ona sahip cik... arkdaslarini bos ver sadece eglence icin arkdaslik. lazim... arkdaslarindan biri sordu mu sana yemegin var mii... annenle. gurur duy:)
00 Yorumla
+1 yılBunda bişey yok, el emeğinin karşiliğini aliyor annen güzel bisey bence. Evde oturup girtlagina kadar dedikoduya batanlar bence utansin. Arkadaslarini al beraber yiyin hatta. Annen o senin bikere ya herkes gitsin gidicekse bu sebepten. Işleri buyutur dukkan falan acarsa kendinden utanirsin 😄
67 Yorumla
Soran+1 yılSağol ya rahatlattın beni biraz
- +1 yıl
Sana bisey anlaticam bak cengelkoyde bir mantici var gecen ramazanda kesfettik.
Hikayesi ayni senin gibi git tanis bile onlarla.
Kucuk bir aile dukkani. Teyze hayatimda yedigim en. guzel mantiyi yapiyor. Pazarda falan ilerletiyor once yakin cevresine satiyor falan. Simdiki yeri kucuk şirin biyer hani luks degil ama avrupa yakasindan kalkip sirf o yemegi yemek icin gidiyorum herkese de anlatiyodum bana da baska bir arkadas onermisti zaten.
Calisanlar hep kizi gelini flaan. Iftara gittik oraya ya varya rezervasyon yaptim iste. Gun boyunca aradi cig borek severmisiniz hangi corbayi yapiyim size ozel istek varsa arkadaslarina soyle acayip tatliydi. Musteri memnuniyeti 😄👍👍
Soran+1 yılYa dusundum haklısın galıba hakaret etmısler ama farklı bakmıssın olaya cevremde senın gıbı ınsanlar yok belkıde ondan takıyorum kafama
- +1 yıl
Benim en sevdigim. manti bodrum mantiydi o teyzeye kadar 😄 bu teyze hem uygun hem bol porsiyon hem acayip lezzetli iste dedigim gibi ve ozel ilgi 👍👍 kendileri de iftar yaptilar iste ailesiyle. Biz caya baska yere gecicektk otursaydibiz diyo cay icseydik falan goturdugum arkadaslarda bayildi sicakliga 😊
- +1 yıl
Hic takma ya kendinden ve ailenden emin ol 😊
Sakin utanma. Hatta övünmelisin bile 👍
Ama kimsenin de bisey dicrgini sanmam buarada. Sana oyle geliyor olabilir yani korkma
Soran+1 yılHaklısın belki annemde kendini ilerletiirse küçük bir yer açar düşününce mantıklı sence olur mu ki?
- +1 yıl
Tabiki olur ya biriktirsin işte duruma göre düşünmelisiniz yetenek varsa kapiş kapiş gider 😊 anlattigim hikayeyi dusun işte teyzeni sadece el emeği goz nuru ve samimiyeti kalplere taht kuruyor.. hani sen bunu konus degerlendirsin yerinden memnunsa kaladabilir ama en olmadi hedef olur annene de işi buyutcem falan diye.. tamamen kazancina bağli. Anlatinca heyecanlanirsa ve inanirsa kesinlikle olur. Gozleme sevilen bisey 😋 baska seyler yapiyosa onlarida dusunur falan
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
51Cevap
Senin yaptığın bence çok ayıp bir şey öğrenirlerse ogrensinler ana sen annemden asla utanma çünkü bu da senin annenin mesleği herkez öyle çıkıp yapamaz annen cesaretli birisimis ki bunu yapabiliyor hiç kimse senle dalga geçemez izin verme eğer geçerlerse boşver takma onlarla birlikte dolaşmak çünkü annen hiç bir ayıplık yapmıyor sana söyliyim ha bir arada annen de utanıyorsan bu senin terbiyesizligin farkında misin bilmem ama annen değil sen rezil oluyorsun onlara söylemedin icin
10 Yorumla
+1 yılBole dusunsugunu bilse emin ol oda senden utanirdi. Utaniosun ama senin icin emek verip yorulup kazandigi o parayi yemeyi biliosun ! Anlamiorum ya alin teri denen bisey var varsin gozleme sattin helal lokma gecio bogazindan die sukretmen lazim. Bole nomkor evlatlari gordukce uzuluorum cidden
00 Yorumlasaçmalama güzelim be ne utanacaksın asıl annen senden utansın kadın senin için çalışıyor arkadaşlar görür mü diyorsun benim öğrencimin annesi bizim okulda hademe beraber yerleri siliyorlar camları siliyorlar okul çıkışları öğle araları o niye utanmıyor herhalde o durumda olsan okul değiştireyim mi diye soru sorarsın
00 Yorumla
+1 yılBurda herşeyi anlatmak yazmak istemiyorum ama annen kötü bir iş yapmıyor NAMUSUYLA para kazanıyor. Utanmak yerine gurur duyman gerekir. Arkadaşların zaten böyle bir durumda seni kücümseyecek insanlarsa zaten uzak dur. Ne kadar şanslısın. Sana kendi hayatımdan örnek verebilecegim bir yer olsa anlattıgım seyleri duyunca gider annene sarılırdın.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEn azından annen helal yolla size bakmaya çalışıyo ya ben napayım kons bir annem var evden dışarı çıkamıyorum utancımdan sanki herkes onun kızı olduğumu biliyomuş gibi hissediyorum. Hayat şartları demicem babam bizi bırakıp gittiğinde annem cok iş aradı her iş yerine başvurdu ama tecrübe olmadığı icin alınmadı işe biz çok aç kaldık. ama en azından senin annen gibi yapabilirdi benim bileklerimi kesmem lazım aslında'da tutuyorum kendimi.
02 Yorumla
Soran+1 yılYa sen ciddimisin üzüldüm
Cevap sahibi+1 yılCiddiyim ve suanda seni parcalamak istiyorum asiri sinirlendim sana
Diğer konusunda 43,8b cevap paylaştı. birisi annesinden utanır birisi babasından ama gelgör ki anne babaları da evlatlarıyla gurur duyar.. annen hırsızlık mı yapmış ne yapmış da utanıyorsun..
50 Yorumlaİnsan annesinden utanır mı be yazıklar olsun sana cidden..
Çalışmak ayıp değildir nihayetinde annen kötü bir iş yapmıyor ekmem parası kazanıyor..
Sende annen gözleme satarken gezeceğine git çalışta annene yardımcı ol biraz hayırlı evlat..10 YorumlaAnnen o gözleri zevk olsun diye satmiyor.
Bunu anlaman lazimdi 18 yasindasindir minumum.
Annene belli etme bari kadincagiz uzulur.20 YorumlaAnnen çalışıp para kazanıyor, utanılacak bir şey yok bunda. Muhtemelen yaşın göründüğünden küçük ya da yaşının gerektirdiği olgunluğa henüz sahip değilsin.
00 Yorumla
+1 yılNe utanmasi ya annene destek ol yaninda dur arkadaslarin gorurlerse gorsunler kim ogrenirse ogrensin. Bunlar umrunda bile olmasin bu senin hayatin kimse karisamaz annen utanilacak birsey yapmiyor...
00 Yorumla
+1 yılHayırsız evlat seni. Annen senden utansın yazik valla yazik. O kadin senin icin aileniz icin calisiyor bil istiyorum keyfinden degil. Yaziklar olsun sana.
10 Yorumla
+1 yılHiç normal değil insan annesinden utanmaz o senin için çabalıyor ve sen utanıyor musun yazıklar olsun asıl o kadın utanmalı senden
10 Yorumlabence utanmamalısın hatta yardım etmelisin :) arkadaşlarına desen böyle böyle yatıp haşlık yapacam :) sana 1 se fiyat 2 ye satacam desen espiri yapsan hem çevrende sevilirsin hemde saygı duyulursun :) para kolay kazanılmıyor :)
00 Yorumlabirisi annesinden utanır birisi babasından ama gelgör ki anne babaları da evlatlarıyla gurur duyar.. annen hırsızlık mı yapmış ne yapmış da utanıyorsun..
01 Yorumla- +1 yıl
Ben olsam böyle evladım olduğu için utanirim inanin artık rezalet adam olup calisinda ananizi babanizi calistirmayin
Diğer konusunda 5,9b cevap paylaştı. ulan arkadaşlarımı alırım anamın yanına giderim gelin bir annemın elınden gözleme yiyin diye yazık valla
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÇokk normal aşırı normal, boş zamanların da gitt annene yardım et. Özvenli olun biraz ya. Sana ne milletin düşüncesinden, laf eden olursa ver ağzının payını. Namusuyla para kazanıyor kadın.
10 YorumlaEger biri görecek diye utaniyorsan, annenden degil, o birilerinden utanmalisin bence.
10 Yorumla- Diğer konusunda 12,8b cevap paylaştı.
+1 yılSaçmalamayı kesmeni öneriyorum 😡
O annenin ellerinden öperim bea ;) :) ♥
Benim Annem de yufka erişte isteyene de gözlemeyapar çatıda satar :) Allah bereket versin ;) :)00 Yorumla
+1 yılEminim senin gibi bir evladı olduğu için o da utanıyodur.. kesinlikle emin olduğum şeydir bu.. ve emin olduğum bişey daha var senin karaktersizliğin.. yazık.
01 Yorumla
Soran+1 yılNe kadar kotu kalplisiniz ben aslında annemden dğeil arkadaslarım kucumser diye çekiniyorum yoksa neden utanıyım yanlıs anlasıldım
Sana küfür ederim! Ama etmeyeceğim. Neyse utanma çünkü orada utanması gereken biri varsa o da ANNEN!!
00 YorumlaAnneni annelikten reddet. Allah korusun rezil falan olursun..
00 Yorumla
+1 yılTiksinilecek kadar boktan bir insansın. Bişeyden utanacaksan bundan utan. O anaya da kurban ol.
00 Yorumla@Ehlivukuf ve @TuranTurk tamamen aynı görüşü nasıl paylaştınız? Gerçekten çok merak ediyorum.
00 Yorumla
+1 yılUtanılacak bir durum göremiyorum. Annenle gurur duymalısın
00 Yorumlainsallah insanlarin ne tepki vereceklerini gormek icin boyle bir sey yazmissindir
02 Yorumla
Soran+1 yılVall ceğil
O da senden utanıyordur. Sen utanma diye el emeği para kazanmaya çalışıyor. Yapma etme.
00 Yorumla@dewrimzagros şimdi ben buna sövsem yeridir değilmi
01 Yorumla- +1 yıl
gerzekalı bunlar valla
annen kötü bişey yapmıyo ki utanasın? kendi parasını kazanmak kendi emeğiyle kazanmak hele ki gurur duyman gerekiyo
02 Yorumla
Soran+1 yılKucumserler dıye korkuyorum
yasın kucuk sanırım? ya da olgunlasamamıssın. sana burda hakaret edenlerı kesınlıkle takma eger ergen isen bunlar gececektır rahat ol. ama degıl ısen 18 24 yas arasında ısen kendini bazı konularda gelıstırmeye bak. kendınle ailenle barıs
00 YorumlaNeden utanasin Allah askina dilenmiyor kendi parasini kazaniyor alın teriyle
00 Yorumla
+1 yılAnnen senden utansın bence.. Utanılacak olan kişi sensin
20 Yorumla
+1 yılsen salak mısın? alnının teriyle seni okutmak için uğraşıyor kadın sende utanıyorum diyorsun bence annen senden utanmalı
00 YorumlaSenin annen var ya eli ayagi opulesi kadin sen bu durumdan utandigina kendinden utanmalisin bu durum gurur verici bisedir
00 Yorumla
+1 yılAynı sorunun çöpçü versiyonunu sordular bugün, lan bunda utanılacak ne var ya alın teri sapına kadar helal göğsünü gere gere söylemen lazım
00 Yorumlaannenden utanıyorsan git kendini bak 1. değil 2. değil cumhurbaşkanımız 3. köprüyü yapıo taaaa ordan at aşağıya kendini canım adan anasından atasından utanırmı
00 YorumlaBen olsam yardım ederim en büyük mutluluk ailedir utanmak değil gururlanmak gerekir çünkü helal iş yapıyorlar ve inan bana kazandıkları da sana yeter sen başkalarına bakma
00 Yorumla
+1 yılAnnen o halde kızı için calısırken utanmıyorda sen mi ondan utanıyorsun aşağılık bir evlatsın yazıklar olsun... Sanada seni oyle degerlendirecek arkadas gurubunada...
00 Yorumla
+1 yılsenin baban çöpçü annen gözleme satıyor sende onların verdiği parayla internete girip onlardan utanıyorsun öylemi seni kafa yapına ne diyeyim 😕
04 Yorumla
Soran+1 yılGüncellemeye yazdım o soruyu soran ben değilim
- +1 yıl
git başkasını kandır yazı seklin vurgulaman herşeyin benzer ben kriminal uzmanıyım hadi sana iyi eğlenceler iyi utanmalar
Soran+1 yılKriminal uzmanı mı durumun vahim cidden.
- +1 yıl
hadi iyi geceler beni tanımıyorsun istediğin gibi düşün 😕
Onun kazandığı parayı harcıyosun ama utanılcak bişi yok ne güzel elinden bişi gelio demekki bir becerisi var ki yapıyor Allah daha çok kazandırsın sağlık sıhhat versin
00 Yorumla
+1 yılTrol isen eğer, eşekler tepsin.
Değilsen de Deli Kenan öpsün 😃00 Yorumla
+1 yılsen cıddı mısın bence ılk once sen utanmalısın bu soruyu sordugun ıcın
00 YorumlaDiğer konusunda 14,3b cevap paylaştı. Üzülme bebem git gözleme yaptığı sacın üstüne otur:/
00 YorumlaDiğer konusunda 3,2b cevap paylaştı. O utanmalı senden.
Ekmek parası kazanıyor utanma ne kadar güzel birsey işte git onu öp tebrik et00 Yorumlautanma. utanilcak birsey yok. namusu ve serefi ile parasini kazaniyor.
00 Yorumla
+1 yılutanma daha git annenle tanistir bence arkadaslarini. namusuyla para kazanyo nesinden utaniyosun?
10 YorumlaSaçmalama Allah aşkına sanki arkadaşlarının veya çevrendiklerin annesi babası çok mu zengin ayrıca zengin olsa ne olur olmasa ne olur sen anneni onların yanında sahiplensen desteklesen arkadaşların sana çok daha iyi gözle bakar hatta özenirler bence.
00 Yorumla
+1 yılBırakın şu millet ne der safsatasını...
Anan la o senin..
Kıymet bilecekken daha utanıuorsun yazık sana...00 YorumlaSenin gibi evlat olmaz olsun şu lafı bana normal hayatta yüzüme söyle de hayatımda ilk kez bir kız dövmüş olayım senin doğumun hata eşşek
00 YorumlaBence sen kendinden utanmalısın hayırsız çocuk annen çalışıyor be
00 Yorumla- Diğer konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılAnnenden gözleme yapmayı öğren de kocan da senden utanıp boşanmasın.
00 Yorumla
+1 yılyaa sizi buraya sayıylamı gönderiyolar biri çöpçü babasından utanır biri gözlemeci annesinden geberin a. k
10 Yorumla
+1 yılYani nasil desem de sana kalp kirmasam diye düşünmekten bir hal oldum. Dilerim senin evlatlarin senden utanmaz...
00 Yorumlaannenle gurur duymalısın. gururla bu benım annem demelisin arkadaşlarına o zaman takdır ve sevgı gorursun.
00 Yorumla
+1 yılNeden utaniyorsun gurur duy annenle ekmek parası için çalışıyor. Ben üzülüyorum siz böyle sorular sorunca
00 YorumlaÇık evin çatısına at kendini bu utancla daha fazla yasamamalısın.
10 YorumlaYa ne saçma insanlar var sinirlerim bozluyor ne be bu allah allah insan ailesinden utanır mı ya
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılproblem yok gün gelir seninde annesinden utanan bir evladın olur
00 Yorumla
+1 yılbabası çöpçü olup da utanan arkadaşla var mı bir bağlantın
04 Yorumla
Soran+1 yılPardon?
- +1 yıl
böyle bir soru vardı demin
Soran+1 yılLinki atarmısım
- +1 yıl
yorum yapmadığımdan linki atamam
Saklasin o kadın ölünce anlarsın kıymetini ne biçim bir evlatsin keske ölsen
00 Yorumla- Diğer konusunda 515 cevap paylaştı.
+1 yılacınası haldesin yazık annene. senin gibi bir evladı olduğu için
00 Yorumla - Devamını Gör (32)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne