Çok zevkli görünüyor bulunduğumuz yerde yok, biz getirtmeyi düşünüyoruz. Deneyeniniz oldu mu? Göründüğü gibi eğlenceli mi?

2 sene önce araştırdım bulunduğum bölgede bu işi yapmak için ismi zorbing topları ve birçok çeşidi var suda oynadığın dağdan yuvarlandığın içine girip futbol oynadığın v. s türkiyede Şu an yok akdenizde otellerde birkaçtanesinde içine girip suyun üstünde yuvarlananlardan var
Yoo Türkiye'de de arastirdigimiz kadariyla bir kac yerde oynaniyor. Hatta atv de haberlere cikmisti. Sumo gibi de oynaniyor birbirini sahadan atiyorsun felan.
Actiniz mi peki? Biz de bu tarz aktivitelerle ilgili bir ise girmeyi düşünüyoruz.
Aynen. Herkes degisiklik ariyor. Tutulmasa begenilmese bile sirf meraktan denemeye giderler, en azindan yatirdigini alirsin böyle islerde. Bakalim. Insallah yapabiliriz..
çok bir maliyeti yok geniş bir arazi saha düzenlemesi yapacan toplar ben araştırdığım zamanlarda 150 dolardan başlayıp çeşidine göre 1000 dolara kadar çıkıyordu belediye ile görüşüp alan isteyecen gençlere yönelik spor merkezi açmayı düşünüyoruz diye onlar bile destek verir iyi düşünüp araştırın inşallah olur
Insallah abi. Tl hesabinda kargosuyla falan 10bine geliyor asagi yukari. Desigin gbi büyük bir yatirim istemiyor. Biraz da reklamla super tutunulur. Teşekkür ederim. 😊
Haha 😂 gerek yoksa sorun yok o zaman 😂😂
Rica 😊😊
En sona kalan nefessizlikten ölüp oyunun galibi mi oluyo 😂 rahmetli ne oynardı beee 🤔🤔🤔
Haha 😂 😂 abi cok zevkli duruyor yaa
Kaleci yok bunda 😂 forvet ol sen
Cevap
11Cevap
istanbula değişik ne getirsen tutar, pr ve pazarlama önemli tabi
İstanbul'da değilim ama bulunduğum yerde de tutacağına eminim 😊 deneyen var mi merak ediyorum
Hiç görmedim ama çok zevkli olacagı kesin oynamak isterdim 😄
Biz getirtelim gelip oynayin 😊😊 KS lilere promosyon yapacaz 😂😂
Oluur 😄 futbol sevmem ama balonla oynamak harika olur 😄
Aynen 😂 eglencesi bol
Insanlar ne oynayacagini sasirmis gibi bana göre degil hic.
Komik ve gereksiz buldum
Amac eğlenmek sadece 😊
Pek iyi bir şeye benzemiyor 😀
Neden 😂
O nasil birsey ya :D balona nasil hiriyorsunuz
Gelinligi giydigin gibi 😂😂
Hahahha :D cok zahmwtli bee
E biraz ama olsun 😂
ızlemek cok zevklı olur kanımca
Oynamadım
Hic deneyen yok yaaa
Yok oynamadim
Oynamadım 😄
Güzel bence :)
Oynamadım
Oynamadım.
Bunlar tehlikeli
Neden?
Hic duymadim 😕
😅😅😅😅😅hayır
zengin şeyleri
Nedenki
evliyse nyurtdışıysan zengin demekki böyle şeyler yurtdışında zengin şeyi degildir.
Degisik bir genelleme
burada burgerking felan zengin işi mesela.
ama yurtdışında fakir kesimlerin yönelik oldugu ortada
burada 3 tl lik döner yeniliyor ama burgerlere gidilince zengin ve lüks oluyor
anladınmı yurtdışındaysan anlamazsın oralarda milyarlar alırken burada 1 milyar alamayan var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar