Aile & Toplum Karla oynadınız mı ❄️❄️❄️? NeyyMıstaffamNeyy Takip Et Master Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 15 Yapay Zekaya Sor Kar görüp kaydınız mı? Kara doydunuz mu ❄️? Karlara doyamam🙂https://youtu.be/Tp3NCQ7OtwU?si=uzQlrJO0eD7BeVL6 Güncellemeler1 yıl Karlar düşer...❄️ Güncellemeler1 yıl https://youtu.be/K3YT64mFFh0?si=RPsn9W-AMCJnYattYine yağar umarım🙂❄️ Karla oynadınız mı ❄️❄️❄️? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 148,6b cevap paylaştı. oynamadım 1 0 Yorumla
blairathy Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Buraya yağmadı ama yağsa da oynamazdım. Çok soğuk ve ısıtacak kaynaklar mevcut değil. 1 1 Yorumla KayıpSandıkBekçisi 1 yıl @blairathy karla oynanmaz mı Yorumla
Nellis92 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 864 cevap paylaştı. Hayır ilçelere dağlara yağdı merkezde kuru soğuk hem donduk hem kar yok 1 0 Yorumla
Richardgör Takip Et Master Yaş: 36 , eic 98% 1 yıl Hstayım evde fitamin neyin alıyorum 1 6 Yorumla NeyyMıstaffamNeyy 1 yıl İyi olmuş sana Yorumla Richardgör 1 yıl Sebep Yorumla NeyyMıstaffamNeyy 1 yıl Kötümü ye yazmışsın fena kızdım Yorumla Richardgör 1 yıl Tadı mı kötüydü😂 Yorumla Richardgör 1 yıl Şikayet edebilirsin Yorumla NeyyMıstaffamNeyy 1 yıl 😳🙄 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Yok ya cıplak ayak koştum bi geldim jsjdjd 1 1 Yorumla NeyyMıstaffamNeyy 1 yıl Zuhahaha
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı. Karda Oynadım, kardada yürüdüm 1 8 Yorumla murattiii 1 yıl Karı gördün kaymadın mı Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl @murattiii maalesef ben kayanları izjedim 🤣 Yorumla murattiii 1 yıl Tüh Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl @murattiii tühhh yaaa 😂😂 Yorumla murattiii 1 yıl Git kay durma öyle 😀 Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl @murattiii kar eridi artık 😂 Yorumla murattiii 1 yıl Yine tüh Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl @murattiii takdiri ilahi işte 😂 Yorumla
Uzaktaki_Anılar Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Bizim saçımıza nice karlar düştü sonra aklar düştü 1 0 Yorumla
Flankes1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 892 cevap paylaştı. Oynayacak kadar yağmadı ki 1 0 Yorumla
BiliyormBununAdı_AŞK Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,4b cevap paylaştı. Yeter artık güle güle diyelim 1 0 Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 1 yıl Aile & Toplum konusunda 10,4b cevap paylaştı. Maalesef en son çocukken oynamıştım 1 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Aile & Toplum konusunda 9,8b cevap paylaştı. Oynamadık 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
oynamadım
Buraya yağmadı ama yağsa da oynamazdım. Çok soğuk ve ısıtacak kaynaklar mevcut değil.
@blairathy karla oynanmaz mı
Hayır ilçelere dağlara yağdı merkezde kuru soğuk hem donduk hem kar yok
Hstayım evde fitamin neyin alıyorum
İyi olmuş sana
Sebep
Kötümü ye yazmışsın fena kızdım
Tadı mı kötüydü😂
Şikayet edebilirsin
😳🙄
Yok ya cıplak ayak koştum bi geldim jsjdjd
Zuhahaha
Karda Oynadım, kardada yürüdüm