herkesi anladım da iki aylık kız arkadaşım bile duyunca şaşırdı. ne var bunda arkadaş ya kürt dediginiz zenci mi oluyor :) sizcede mi benzemiyorum yani. ?

Kardeşim o benzemekle benzememekle alakalı değil!! Biri kürtüm diyince bu ülkede işler değişiyo sen ötekileştiriliyorsun kürdüm diye söyleyince, ötekileştirilmek istemiyorsan, kendi kanından milletinden insanlara 'yapmayın etmeyin biz biriz 100 yıldır, kan dökmeyin ' diyeceksin. Bu hainlikler bitecek bak bakalım o zaman kimse seni tuhaf karşılıcakmı. Ben Gürcüyüm bugüne kadar Vatanımıza ihanet etmedik. Allah razıolsun dedelerimizi müslümanlar diye ötekileştiren yahudi Gürcülerinin elinden kurtarmışlar. Dedelerimiz çok çile fakirlik çekmiş Türk askerlerini vurmamışlar yedikleri kaba pislememişler. Senin alakan yoktur eywallah ötekileştirilmende yanlış ancak bunun suçlusu senin ırkına mensup insanların tavırlarında...
Ben pkk yı sevmem savunmamda asla. Canımı da veririm vatanıma ama şu yorumlara bir bak istersen kürt oldugumu duyunca bir kaçı direk sallamış. Ben etrafimdakileri uyarırım bunları kimse uyarmiyor ama. Bunlar da silahsız pkk gibi..
ben sana ztn savunuyosun demyorum ama kürtler diyorya biz doğuda barınamıyoz sefalet çekiyoz iş yok Türk askeriyle birlikte alsalar silahları bu pkklıları vursalar sokmasalar o güzrl topraklara bu pkk biter orayada hizmet gelir gelişir güzelleşir. Şu durumda Kürtüm diyince ötekileşiyosun bunu yanlış kaşılayamazsın. Kürtler toplanıp örgüt kurmuşlar 30 senedir Türk askerini vuruyorlar kaç kişinin canı yanmış kaç askerin ailesi ölüm haberini alırmıyım korkusuyla 1 sene çile çekmiş. Bunları yadsıyamazsın. Bu pkklılar doğuda cirit atıyor pkk bayrağı öcalan bayrağı asan kürtler çok buda ötrkileşmede bir sebep. Ben gürcüyüm ama kimse beni ötekileştirmiyor bu millete karşı çıkmamışız biz. Bende yediğim kapa pislesem Gürcistan istiyorum desem gürcülerede o gözle bakarlar. Zencimiyim ben diyosun bu ülkede pkk olayları bitmedikçe zencisin kardeşim malesef ki bu algıyı kıramazsın. Şunu unutma hdp kürdistan hayaliyle özerklik ilan ederse bu millet batıda doğuda bitane kürt bırakmaz.
pkk dış güçlerin maşası kürtleri kullanıp ülkeyi karıştırmak istiyor. Senin gibi aydın kardeşlerimiz kendi milletini aydınlatması lzm ki bu ülke barış içinde yşasn doğuda kalkınsın. Yoksa kurunun yanında yaşta yanar dersimdeki gibi. Kötü niyetle söyşemiyrum bunu benim kaç tane kürt arkadaim var haklsn diyor.
Seni anladım kardeşim sözlerinde de haklısın hiçbirşey demiyorum sana zaten ama bu büyük bir oyun dış güçlerin oyunu.. burda görev herkese düşüyor silahlı mücadele de olacak elbet. Ama sen kalkıp bütün kürtlere burdaki bazı embesiller gibi sallarsan o adamı direk pkk lı düşünceye itersin veya kucağına verirsin ve bu kavgada böyle bitmez. Herkes benim gibi sabırlı olmuyor malesef. Üç beş cahilin lafına bakıp ve yine aynı şekilde cahillik yapıp kendini devletine düşman ederler.. Allah sonumuzu hayır etsin bunlara da fırsat vermesin inşallah...
ben algı yönetiminden bahsediyorum bütün kürtleri bahsetmedim. Doğuda pkkya yardım edenler yüzünden genel bir ötekileştirme var. Ben sanada sallamadm senden şunu istedim varsa ilgisi olan terör örgütüne akraban arkadaşın vs veya ülkeye karşı bir tavır varsa insanları aydınlat. Tarihi incele ve neden belli süre doğunun geri kaldığını dersim isyanlarını vs ondan sonra devletin aldığı tavır bunları akraba eş dost sohbetlerinde anlat. Benim dememle olur mu bu işler deme inan ki olur. Zaten doğuda okullar pkknın hedefi insanlar aydınlanmasın ki kolayca kandıralım diyorlar. Bak ben anlatıyorum kürt arkadaşlarıma bırak onları herkese çünkü bu hdp ve pkk ülkeyi provake edip karıştırmak istiyotlar bunu başardıklarında bu ülkede kürtler büyük bir linç girişimiyle karşılaşır.
Bizim ülke yatkındır böyle işlere. Gözler öyle bir dönerki ülkede kürt bırakmazlar. Bunlara ne gerek var? bu olmasın diye mücadele etmek lazım. Dış güçleri sevindirmemek lazım. Suriyenin hali ortada mezhep savaşı çıkarıp böldüler bu olmasın bizim ülkemizde kardeşçe yaşayalım.
30 yıldır birşey olmadı kimse kimseye girmedi kardeşim bundan sonrada olmayacak ya bitecek pkk ya da kavgaya devam. Bunun c şıkkı yok yani... Kib kardeşim..
Dogulu arkadaslarım var coguda askerlıkten ınsanın nerelı olduguna bakılmaz bende karakter ve dostluk muhım gerısı bos teferruat kardesım genelı varsayarsak tıp olarak benzemıyorsun evet
Aynen başkan karakter ırk din meselesi degil. Adam olan insan olan her yerde sevilir :)
aynen ole
İnsanlar Kurtleri yanlis biliyor. Onlarin bekledikleri marti kas ve zevk yoksunu bir erkek cu nku bize oyle lanse ettiler. Ben de Kurdum bana da benzmiyorsun sdiyorlar cunku beklediukleri koylu kezban. :D
öyle beklentisi olanlar aynaya baksın bence.. ben vatanseverim ama ırkıma laf edenin de cevabını veririm anlayacagı dilden..
bende kürdüm ama herkes beni türk sanıyo kürt olduğumu söylediğimde de inanmıyorlar hiç benzemiyorum cunki aynı senin gibiyim kanka kafaya takma 😉😉
bunula övüneni sevmem ama neysem oyum ben ;) bazıları övünüyor yanlış anlama
keşke benzeseydim kendi irkilme benzemek isterdim tabiki ama allah böyle yaratmış kanka biz ne yapalım 😊
nasıl oldugun degil de ne hissetigindir kanki :) gerçekler degişmmez asla :))
tabiki de kanka 😉 ben çok kürt gördüm kürt olduğu belli çok benziyo ama inkar ediyo kabul etmiyo kürt olduğunu
onların vatanseverligi de şüpheli yarın savaş çıksa ben hristiyanımda derler.. uyuz oldugum tipler
aynen kanka insan kendi ırkından utanirmi be
helal sana kanka :) kib :)
😊😊😊
Cevap
20Cevap
1. Si gizli sormuşsun
2. Si kürtlere olan benzerliğini sormuşsun
Bak dostum kürt olmak kro olmak görüşünü kafandan at. Kürt olduğun için kimse seni kro olarak görmeyecek. Gizliden çıkabilirsin korkma. Bende kürtüm ve mavi gözlüyüm. Bak bir mavi gözlü kürt daha gördün hayatında. O yüzden insanların ırkını renklerlerle belirtmeyin çünkü yıllardır herkes iletişim halinde ve birleşim içinde. Bu nedenle ırkların birleşmesi ve her ırkın benzeşmesi söz konusu. Yani bu çağda şu ırk şöyle şu ırk böyle diyemeyiz o devir artık kapandı. Son olarak şunu söylemeliyim : kürt olmaktan gurur duyuyorum 👍
Bizde aksini söylemiyoruz heralde sen ne kadar gurur duyuyorsan bende o kadar gurur duyuyorum ok...
lan kürt djdjfdj :D
Bence de şaşılacak bir durum yok. Sonuçta kürt olunca ne oluyor? Sanıyorum ki toplum algısı "kürtleri" kara kaşlı kara gözlü sakallı bir tip olarak özümsemiş. Şaşırmaları (!) bu nedenden dolayı olabilir.
Herhalde ondandir
Baban kurt annen rus ise sende annenin genlerini alirsan aynı meseleye çıkar
Bırak ya cahil kismisina ne anlatıyor:)) su toprak ırkçılığı yapanlar yüzünden toprak kandan daha değerli oldu.
her ikiside kürt atalar da öyle :) ırkçı gördün mü yaw he he de geç :) beyin problemi vardır onların çünkü yazık sonuçta
Senin ya anan ya da baban kürt değil, ikiside kürt deme, ozaman sıkıntı büyük olur 2 sinden biri bir yanlış yapmış düşüncesine kapılırız =)
her ikiside kürttt bra :)
Gerçek Kürtler 😂Sarışın ve mavi gözlü değil mi zaten da saçlarının rengi konusunda ikilemde kaldım😄
yok ya kaç tane kürt sarı saçlı mavi gözlü :) saçlarım da oynama var normalde siyah tabi :)
Ben gördüm az ama var yani😂Sen nerelisin tam olarak acep
şu büyük gölü olan memleket :)
😄o zaman tu çawa yi diyorum inş yine yanlış yazmamışımdır😂👍🏻bakıyorum evet sen Kürtlere benziyorsun
boşım tı çavayi keçka delal :)
😂delali biliyorum da baştan error verdim bölgesel değişiyordu sanırım kelimeler
biraz degişiyor ama sen kırmanc mısın :)
😂yok ben çerkesim de arkadaşlarımla konuşmak için kürtçe öğrenmeye çalışmıştım yine başarısız oldum onu fark ettim Şu an, iyiyim tatlı kız dedin sen sanırım da boşımı bilmiyorum
@Alıngaç pardon?
@Alıngaç anormal bir tepki görmedim tepki gördüm diye de bişey yazmadım
Iki aylik kiz arkadasin ve kürt oldugunu bilmiyor. Pardon siz ne konusuyosunuz iki aydir
Aşk tan meşkten konuşuyoruz ırk olayı pek ilgilendirmiyor bizi
Gercekten ilginc
Sende kurtsun dimi :)
Karisik o durumlar biz annemler turk babamlar asimile olmuşlar kokenler kurt ama
Genler değişmez asimile olsanda kanın da var seninde :) kürtçe konusamasan bile karakteristik ozelliklerini alırsın bir yerden :) inatçı haşin olursun :D
Dogrudur tabiki evet 😊
Kürt olduğu halde sarışın mavi gözlü çok arkadaşım oldu ırkın aslı böyle diye biliyorum ben yanlış mıyım?
Soylentiler var ama gerçekte sarışın kürt çok az oluyor
Aslında benim memleketimde de çok renkli gözlü var ama geneli esmeriz işte :)
kürt neye benziyor ki sen benzemiyosun ne manasız bir soru :D
Peki
Bizleri hep simsiyah kara birsey olarak görüyorlar, lakin bizlerde renkli gözler, acik ten ve sari/kizil saclar coktur.
Aynen öyle ama yanılıyorlar işte
benim gözleri masmavi saçları sapsarı kürt arkadaşım vardı. ve saçları boya değildi gözleri de lens değildi. olabiliyor niye olmasın
Olur abi tabikide :)
Bizim kürtlere benzemiyon cool kürt seni :D şaka bir yana bemzemiyosun :D
ahahaha güldürdün sagol ya :)
Şaşırılacak bir şey göremiyorum ben, bazıları abartıyor herhalde.
eyw bitanesin :)
Esmersin fakat yine de benzemiyorsun. Hem anne hem baba tarafın mı Kürt?
aynen her ikisinden de öyleyim kardo :)
kanka %95 ne ya abarttın. her ırkın güzelii şuyu buyu vardır elbet.. bir söz var ya bakarsan dag olur bakmazsan bag diye işte o bizde pek yok bu konuda.. ama bunlar geçici boş şeyler hepimizin gidecegi yer aynı sonuçta :)
Yüz hatların, ten rengin daha çok Ege tarafını andırıyor.
Kaçıncı ege diyen oldu :)
Zaten kürt erkekleri hep yakisikli da kendi kiymetlerini bilmiyorlsr sen bilenlerdensin
Bu arada bende kürdüm kimse inanmıyor bana da
Aynen öyle bunu bende söylerim hep :) millet eleştirmeye çok meraklı malesef
Siyaset yapasım geldi
Ya kafası basmayanlarla siyaset yapmaya degmez.. boşver kanka. Profildeki sen misin :)
Baska kim olacak ya bosuna mi diyorum banada inanmiyorlar😊
Nasıl kürt sün sen ya Allahın coolu seni :) cool kürt
En önce insanım
Aynen hemşerim :) kib mutluluklar sana..
Diyarbakir tipi varr saka saka kurtle kurt yaparsa sonuc kurt olur ama senim dede kurt anne degil ya da tam tersi cevabim hepimiz kardesiz 😂
tabiki kardeşiz reis :)
Bilemedim yani Türk ve Kürtü ayırt etmek zor zaten benziyoruz. :)
Aynen karışmış birbirine artık :)
Aynen :)
ben de pek benzetemedim ama önemli olan insan olmak...
İnsan olsun taştan olsun :)
Hiç kürte benzemiyonda ondan😮
Ama bu sen degilsinki zaten
tanıyomuşun gibi konuşuyorsun ya birde :)
Taniyom tabi ;)
selam söle o tandıgına :)
Söylicem zaten merak etme sen;)
Yoo gayet iyi Normal de bizler Kürtleri esmer bildiğimiz için 😂
kumralı da varmış demek ki :)
anladım reis :)
Benzesen nolur benzemesen nolur.
Onemli olan Ahlakli ve Adam gibi Adam olmak
dogru söze laf yok ama sadece soru yani :) çok karşılaşıyorum çünkülün
genelde esmer olur kürtler o yüzden şaşırmaları normal
Kumral kürt bu da ithal :)
İçinizdeki ırkçılara bir oha diyin lütfen.
Birinin Kürdüm demesi sizin Türk olmanıza engel değil sakin olun klavye cengaverleri!
boşver kardeşim ya reelde bu lafları söyleyecek cesareti yok sanal delikanlıları bunlar..
kürdüm bembeyezım afyonlular türk ama çogu kara mesela
Turkiyede saf ırk yok hepsi birbirine karışmış reis :)
Direk belli oluyor onlar cok kürt görmemiş olabilir
Sagol abi haklısın :)
Kürdün zenciside beyazıda insan değildir. Bu ülkede yaşamayı hak etmediler etmiyorlarda
saygı duyarım kardeşim sevmek zorunda degilsin bizi...
@öylebikız Ben Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu ülkede yaşıyorum ve türk olmaktan da gurur duyuyorum. Her gün biji kürdistan diyenlere prim mi vereyim şimdi. Elin pkk lıları dağda askerlerimizi öldürsün sen ayıp de. Atatürkün kurduğu ülkeyi biz türk gençleri olarak bölmelerine izin vermeyiz. Sen onlara prim vermeye devam et.
@öylebikız
Arkadas. O zaman donup bir kendilerine bakacaklar. Destekledikleri örgüt destekledikleri parti her gun bu ülkede insanları katlediyor. Bu oluşum bir kürt
Bu oluşum bir Kürt oluşumudur aralarında bir iki tane iyi insan var diye istisnalar kaideyi bozmaz. Her kürt ortamı olunca pkk destekçisi oluyor defalarca şahit olduk buna. Bu ülkenin bir avuç toprağında gözü olan hangi ırk mensubu olursa olsun yasamaya Hakkı yoktur.
Hayırdır arkadaş boş muhabbetinizi gidin başka yerde yapın. Ağzımdan pkk yı destekleyecek bir laf mı duydunuzda burda konuşuyorsunuz. Sevmezseniz sevmeyin Bayılmıyoruz siz sevin diye..
Düşünceni söylemedin ki hakaret edecek nitelikte nerdeyse. Burda bize cevap hakkı dogar. Neyse uzatmayalım birbirimizi de sevmeyelim kime yaracak bu durum bakalım...
Allah'ın insan dediğine sen böyle insan değil diyemezsin haddini bil ne sanıyorsun sen kendini küçücük bir noktasın yani hey Allahım
hastanede karışmışsın sen :D
sende mi kanka :)
benzeyelim hacı nolacak yeter ki türkiye olsun :)
Boyle bir soruyu bir kez daha gormustum
Olabilir ama ben degildim aynı soruyu soramazsin çünkü :)
Sizin oldugunuzu kastetmedim yani ola biliyor boyle durumlar 🤗
Daha çok İzmirli egeli tipin var :)
İstanbul'da yaşıyorum
:) anladım.
gözlerinden belli zaten bitlisli veya siirtli :)
Öyle mi diyosun balım :) @Kusursuz_Fikirler :)
bence öyle bebeğim :)
Ne yalan söyliyim ben de şaşırdım 😂
ahahah al işte :)
Sasirilacak bir durum yok bence
Eyw kanka
Benziyosun bence şaşırcak bir durum yok
Sagol :)
Yoo kurtler aslinda sarisin oluyor diye biliyorm
ben kumralım :) dogrudur
Kurt demezdim bende, benzemiyosun pek dogululara
peki reis :)
Alevi kürtlere benziyorsun
degilim :)
Nerelisin?
kedisi var ya hani :)
Ahah tamam😄 Ama vanda yasamiyorsun bence:)
yok istanbuldayım :)
Belli cünkü imajdan😄 Yakisiklisin kardesim allah bahtini acik etsin. Bende almanya dogumlu kürt olarak bizim burdakilere benzettim. Kürt erkeklerinin de cok yskisiklilari var.
sagol ablam o senin güzelligin :) seninde bahtın açık olsun
@Znpsenol4 yok zaza da olabilir ama hepsi öyle degil.
Şaşırılacak birşey yok ta söylemen riskli olmuş😄
Niye bro
Kürt la bu derdim
Ama iyi anlamda
eyw kardeşim :)
Bende şaşirdim Şu an 😳
neyeeee yaa kafandaki kürt profilli ne ki :)
Ya ne bileyim hiç benzemiyorsun gördüğüm diğer kürtlere. Çok yakişiklisin
tövbe yarepbim :) neyse sagol yinede :)
Bizimde taa kökümüz muş vardo ama inanmıyolar :)
bak sen benzemiyorsun kürt kızlrı esmer kara kaş kara göz olur :)
Yani o yüzden benzemeyenlerde oluyomuş demekki :)
soyadın mı kocer senin
Evet
Kocer kürtçe yörük manasında biliyor muydun :)
Hayır bilmiyodum :)
Az kürtçe öğren zararı olmaz :)
Merakım yok Kürtçeye :)
Sen bilirsin
şaşıranların aklına şaşayım
Aynen ya benziyoruz işte :)
kap kara değilslin ondandır
Olabilir de biz kapkara mıyız cadı :)
Haklısın -)
yüzün benziyor saçın farklı yapmış seni
teşekkür ederim
Benziyor lan kim demiş benzemiyor diye.
Sagol kanki :)
Benziyorsun zaten bir kere saçlar falso
Eyw bro :)
Hayır pek benzemiyorsun 😊
pekii :d
Bende Kürdüm. Takma kardesim
yok takmıyorum kardeşim :) bizim için insan olsun ;)
Saçına röfle atmasaydın Kürt olduğunu anlamazdım
alakayı çözemedim neyse :)
Genelde Kürtlerde rastlıyorum ve Amerikalılarda Türk'lerde de genelde Ankaralı bazı kesimler röfle atar saçına da ki onlarda çoğu Ankara'ya göç eden Kürtler ondan dedim
yok kanka öyle degil durum eyw yinede :)
Gözlemlediğim o Batman'da Diyarbakır ve Mardin'de çok bulundum :)
umarım iyi karşılamışlardır seni :) her zaman gel reis ayıpsın memleketin her yeri bizim
Pek iyi karşılanmadık pöh selamlar ;)
Ama bizi iyi karşılamayanların kim olduklarını biliyoruz kardeşim kesinlikle Kürt değillerdi :)
pkk ya geçit vermeyin zaten onların amgg ben... ALLAH yardımcınız olsun eger pöhsen
Ermeni hepsi sünnetli ceset yok sizler merak etmeyin tertemiz edeceğiz her yeri
fistanlı gavatlarrr onlar :) inşallah reis tertemiz olacak..
Benimde kürt arkadaşım var. Biraz benziyosun ;)
Sagol kanka benzetenlerde oluyor arada senin gibi :)
Çüş.
Noldu :)
Bizim oranın insanlarına benziyorsun daha çok 😄 ben hiç böyle kürt görmedim 😂😂
Sizin oranın insanları kim :)
İzmir
Anladım :)
Anladım canım :)
ben şaşırmadım.
agzını yesinler :)
Benziyorsun.
sagol başkan tezi çürüttün :)
Kürtler delikanlı olur öyle saçını boyatmaz 😉
delikanlı ol da kız profili kullanma sende ;)
gizliden çıkabilirmisin
Niye?
Çıkmak istemiyorum mesaj atarlar :)
Tipini sevim senin. En iyi kürt ollü kürt.
gücün yeterse tabi..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar