Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar insan ayrımı yaptığından değil ben hiç bahsetmedim ve hiç benzemiyorum ya ondan şaşırdı seni dadaş sanıyodum dedi bu kadar sadece neden gizledin başka gizlediğin bisey var mı dava bu
Bizim sekiz aydır ilişkimiz var ve ciddiyiz. O Tokatlı ben manisalıyım demiştim çünkü babamda öyle aslen Erzurum ama hiç bahsetmemiştim. Neyse annemle tanıştırdım annem Erzurumluyuz dedi dadaşız diye düşünmüş. Dün de arkadaşın Kürt mü Kürt kızlarına benziyor dedi bende nasıl anladın dedim gözünden tanırım insanları diyince bende kürdüm beni niye tanımadın dedim şok oldu dediki bana niye söylemedin niye sakladın bende hiç sormadın dedim durduk yere niye söyleyim dedim haksız mıyım?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Kürt olunca ne oluyormuş sanırım ailesi sıkıntı çıkaracak. Milliyettçi bir ailesi var gibi. O yüzden öyle bir tepki vermiş olabilir.
Kürt Türk fark etmez insan olsun böyle bir ayrımı varsa zaten devam etmeyin
Ayrımı yok hiç bahsetmedim oda sormadı napiyim dimi
Bir sen manisa demişsin iki annen Erzurumlu olduğunuzu söylemiş üç sen kürt olduğunu söylemişsin Kürt olman olmaman önemli değil yalan konuşman kötü
Bak şimdi benim babam da bende Manisa doğumluyuz dimi Erzurum kökenimiz ben ona dedim zaten dedi ki baban Manisa doğumluysa sende Manisasın dedi Erzurum desem ne olacaktı adam dadaş sanacaktı beni bana deseydi Kürt müsün evet derdim sormadı bende söylemedim
Sekiz aydır Kürt olduğunu nasıl öğrenemedi mq
Bir sene olmuş nerdeyse bari Türküm deseydin ne olcak
Ya yok ayırt ettiğinden değil benzemediğini için şaşırdı
Önemli olan babanın nereli olduğu çocuk Kürt olmaz öyle söyle rahatlasin
Dadaşsın belki Kürt değilsin
Babam da Manisa doğumlu kökenimiz Kürt Erzurum
Bence Kürt değilsiniz yanlışın var
Soy ağacını çıkarın adam gözünden taniyamamis Kürt olduğunu
SEN KÜRT OLSAN ÇOCUK ANLARDI demek ki sen çeyrek Kürtsün djjsj
Ya kürdüm Allah Allah 😃😃😃 çok şaşırdı yalnız varya ters köşe oldu resmen burdan foto atılıyo mu bide sen bak gözüme benziyo muyum 😂😂😂😂
Kürtlüğünü sorguluyorsa bırak gitsin..
Demek ki ırkçı düşünceleri mevcut bir şahsiyet..
Belki terör örgütü üyesi mıdır diye sasirmistir
Ne anlatıyon a.. q A1 Türkçe
Neyi anlamak istiyorsan onu 🙂
Bence sen haklısın.
Dalga geçmiyorsun dimi
Yani sence fark eder mi kimin nereli ya da hangi ırktan olduğu? Bence aşk varsa bu gibi şeyler önemsiz.
manisalıyım demişsin
neden sorsun
Tamam doğru bende durduk yere neden kürdüm diyim saçma değil mi dün konu açıldı gözünden tanırım dedi ondan sonra söyledim benim için insan olsun önemli kalkıp ben kürdüm demek ne durduk yere
Erzurumlu Kürt olmuyo ztn Alevi oluyo
Ya da Zaza
Ben kürdüm canım çevrem dolu Erzurum kürdü
Hım sevgilin soğudu mu oeki
Yooo niye soğusun sadece neden sakladın dedi
Sevgilinle aranız Nası sana nasıl davranıyor
Çok iyi aynı yine sadece başka sakladığın bisey var mı dedi
Neden söylememe ihtiyacı duydun?
Peki neden söyleme ihtiyacı duyaydım
Yani bahsi geçtiğinde söyleyebilirsin, bahsi geçmediyse de ayrı. Bizde ilk sorulur ya nerelisin diye
Yorumsuz