Ya kardeşim konuşmalardan belli kız canım ne takıyosun boş ver iyi ki engellemiş kürt istemiyosa defolsun gitsin o zaman bu ülkeden bu ülkede türkler kürtler yıllarca iç içe yaşadı yıllarda aynı vatanı savundu aynı tepkiyi verdik hepimiz kardeşiz sg o zaman bu ülkeden
2
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Takmıyorum zaten sizde görün bunlar böyle yaparsa biz nasıl kardeşiz diyelim
Ben irkci degilim ama dogululara karsi bir ön yargim var :) kendi ile celisiyor hanim kizimiz. Türk halki irkcidir birak Kürt-Türk ayrimciligini irkciligini sehirler arasi irkcilik bile var :)
Şimdi kızı sığ cahil düşünebilirsin ama benimde kürt eniştem var Gerçekten teyzeme yapmadığı kalmadı Olabilir yani kız onu görmüş risk almak istemiyor Ama sana bunu bu denli açık söylemesi kabaca Ben olsam bahane bulurdum
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Tamam da gerçekten yanlış bir düşünce enişten Türk olsaydı aynı şeyi yapsaydı Tüm Türklere karşı aynı gözlemi bakıcaksın nasıl bir kafa yapınız var anlamdım gitti
Tabiki türklerden de karaktersizler vardır Ama bu konuyu ırk olarak görmekten çık İnsanın zevkleri vardır Beğenileri Bunlarda yaşadıklarımıza tecrübelerimize gördüklerimize göre değişir Mesela türk erkeklerinin rus sevmesi slav kızını beğenmesi gibi düşün İşte bazı kadınların illa zenci zenci demesi gibi Aslında kürtlüğü bahane ediyor yani O bir şekilde kafasında beğenisini oluşturmuş erkeklerle ilgili Ona en yakın imajı arıyor Hepimiz o amaçlarla ilerlemez miyiz? Dürüst olalım