o adam gibi olman için çoğu dünya nimetlerinden vazgeçmen lazım öncelikle tuz, şeker, ve dahası.
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Sigara, Alkol kola hiçbirini kullanmıyorum başka var mı kullan mı cağım bir şey kilo alamıyorum her şeyi yiyorum ama alamıyorum protein fazla yiyemiyorum maddi durum iyi değil?
Bence maddi durumunu kafaya takma ben askerdeyken senin dediğin gibi maddi durumu kötü olan bir çocuk vardı ama dehşet vucut yapmış sivildeyken hem öyle senin gibi boylu posluda değildi. you tube de güzel videolar var ordan bak istersen.
Eyv iyi ki yorum yaptın adamın hikayesi beni duygulandırdı hemde baya hırslandırdı beni fotoğrafımı atabilirim istiyosan bir görüş bildirirsen çok minnettar kalırım.
arkadaşım fotoya bakmasına bakarım ama, ben bu işlerden fazla anlamam ama bu vucut geliştirme olayına herzaman ilgim vardır. ondan sana motive olsun diye yazdım. fotoya bakıp seni yönlendire bilecek bir kabiliyetim yok.
Bende tam onun gibi olmak istiyorum kollar filan baya iyimiş ama onun hiç yağı yok heralde benim hem kilo alıp hem kas yapmam lazım çok hırslıyımdır bu adam gibi olabilirim
Eyv iyi ki yorum yaptın adamın hikayesi beni duygulandırdı hemde baya hırslandırdı beni fotoğrafımı atabilirim istiyosan bir görüş bildirirsen çok minnettar kalırım.
bu işin görüşü yok.. ilk etapta hızla kilo alıp çalışmaya başla çünkü işin %70 i beslenme... youtubee da bir çok video var kendine göre bir çalışma sistemi bul kolay gelsin
En İyi Cevaplar