Hızlı giden atın boku seyrek düşermiş ve emin ol pişman olacaksın ve de çok rezil..
Kafanı taşlara vuracaksın, sırf kurtulmak amacıyla böyle birine evet dediğin için..
Evlendiğin kişide biraz akıl düşünce olsa senin böyle bir karar veremeyecek yaşta olduğunu ve aile rızası olmayan evlilikten hayır gelmeyeceğini bilir ve de seni gelinliğinle telli duvaklı çıkarırdı o evden bohçanla değil..54 Yorumla
Soran+1 yılRezil olmam yani evet kacti falan dicekler o var orasi ayri ama pisman olmam asla ha su yonden pisman olabilirim eger bigun onu sevmezsem pisman olurum. O bana en basindan beri dedi isteyelim ama yok dedim ailem vermez. Hep diyodu hic degilse 1kere isteyelim vermezse kacariz diye yok denemeye gerek dedim sonuc belli. Ben boyle bir karar vercek yastayim cok dusundum bu yeni dusunulen bisey degil.
- +1 yıl
Senin yaşındaki kızların hepsinde aynı mantık vardır, aileden sıkılırlar, evden kaçmak isterler, biran önce evlenip kurtulmak isterlerde isterler, buna ergenlik ve ona bağlı olarak oluşan dik başlılık deniyor..
Geride kalanlara yaşatacaklarını hiç düşündünmü?
En başta evlat acısı çektireceksin ki bu acıyı Allah kimsenin yanına bırakmaz, adın kaçtı olacak insanlara bakacak yüzleri olmayacak..
Kendi keyfin için bunları onlara nasıl layık göreceksin?
Ve şunu bilki belki aylar sonra belki yıllar sonra pişman olacaksın pişman edileceksin..
Yaz bunu bir kenara, adamın biri demişti dersin..
Soran+1 yılYaşımdan dolayı şimdi boyle bışeye hazır değillerdi
En İyi Cevaplar
Cagillik başa bela senin evlenip evlenmedigini bişeler ne olcak haber vermiyosun anne babanın kardeşlerinin halini düşün acele ne idi arkadaşın baba annesi gelip niye stetrirmedin ki yazık sonunuz hayrolsun
04 Yorumla
Soran+1 yılBen istemedim sonuc belliydi 25yasinda gorucu usulu sevmedigim yeni tanidigim biriyle evlendircktiler bende engel oldum
Soran+1 yılEvet aynen ole tutucu bir ailedeyim. Yani ben istermeydm evlenmek okumak istedim ama yok dediler ve aile disindada kotu seyler yasadim kotu seyler yapmamak icin evlendm
+1 yılevlenmiş olsan nolcak kimsenin haberi yoksa , yine ailenden gizli buluşucaksın :D hastaneye gittiğinde öğrenme ihtimalleri olur sadece. eninde sonunda mutlaka bir gün öğrecekler bu sonuna kadar saklanabilecek bir şey değil , yaşın kaç onu merak ettim.
03 Yorumla
Soran+1 yıl20 3hafta bilmesinler zaten kactigim gun arayp dicem
- +1 yıl
Sonuç ne oldu
Soran+1 yılTek basima yasiyorum terkettim
+1 yılyok çünkü o soyadının kurumlarda yerleşmesi bir kaç ayı bulur
02 Yorumla
Soran+1 yılPeki sen nerden biliysn
- +1 yıl
çokda bilinmiycek bişi değil
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Diğer konusunda 8,4b cevap paylaştı. aileler kızlarının mürüvvetini görmek için yaşar.. bunu sazlı sözlü yapmanız onların onurudur.. bu hakkı ellerinden almayın..
37 Yorumla
Soran+1 yılBunu inan cok isterdim ama ailem istemez kendi sevdigimle olmasini
- +1 yıl
bir noktadan sonra kabul ederler.. ama bunu küçümseme.. bu önemli bir şey.. aileler bunun için yaşar.. artı kaçmış gelin kabul edilirsin gittiğin yerde ve hakettiğin saygıyı görmeyebilrsin.. bunu unutma.. sahipsiz geiln gibi muamele edebilir çocuğun ailesi.. ülkemiz böyle maalesef.. kaçtın.. katlanacaksın diyebilirler.. bu olasılığı atlama sakın.
Soran+1 yılHaklisin. Aile falan taniyorum dediler bana isteyelim diye ama ailem 25yasinda gorucu usulu evlilikten yana ama bn ole evlilige karsiyim
- +1 yıl
Yan etkileri çok çok ağır olabilir.. Dersin ki ailenw.. ben bu kişiyle evleniyorum.. ya kabul edin gelip elinizi opelim ve dugunumuxu yapın.. yaxda evlendigimi göremeyeceksiniz bile.. Bu kadar.. Zorla gorucu usulü gerçek bir zulümdür.. Ailene kibarca rest çek.. ve ne halin varsa gor derlerse , esin olacak insana şöyle. Düğünümu istiyorum de.. bu kadar.. kaçak gelin değil gekinlikli dugunlu gelin ol.. ailesine de de ki, gelin isteyin.. vermezlerse , bana başka çare bırakmasını deyip gidip evlenirsin.. Ama önce doğru olanı yap.. istesinler.. Olmazsa da , esin olacak çocuk mutlaka düğününü yapsın.. bak bu çok önemli.. Ailenin de davet et.. Beni en mutlu günümde yalnız bırakmayın, gelin başımda durun de.. Restini bile, olmasi gerektiği şekilde onlara sans tanıyarak çek..
Soran+1 yılAbi zaten dugun olcak aslinda keske dugunde nikahimda olsaydi diyorum dunden beri dugun kesin zaten ama o simdi evimizi bakiyo dugunden 1gun sonra gitcez ole bisey aileme desem oldururler beni ciddiyim ya da olduresiye vururlar
- Diğer konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılYarın bir gün seni de parçalara ayırıp bavulun içine koyarlar bu kafayla.
41 Yorumla
Soran+1 yılNe varmis kafamda cesaretli dikbasli olmak bunumu gerektiriyo? Sen kendi kafana bak
Gizli Üye(30-35)+1 yılMadem 3 hafta sonra kacicaksiniz ozamani neden simdi nikah yaptiniz bu acele ne? Neden beklemedin bak simdi 3 hafta nasil gecicek diye bekliyorsun
12 Yorumla
Soran+1 yılEvett onceden yapalim dedik
Cevap sahibi+1 yılBekleseydiniz biraz daha keske ozamani huzurlu olurdun
ya hadi ya evlenmişmiş de muşmuşuuş b. s. g. ablam ya evlenen insanın burda ne işi var ailenden korkuyon burda takılıyon :D tamam bak keyfine
02 Yorumla
Soran+1 yılSen b. S. G. Hayatla baglantiyida kesmedik. Napiyim yanlarindami durayim telde takilip zaman geciriyorum
Soran+1 yılSorun yok yaa ama 3haftadan once ogrenilmesin isterim ben bu evdeyken kacinca nolursa olsun
Ailenin senin gelinlik giydiğini düğününü görmek istediğini biliyor musun?
01 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum evet ama kendi istedikleri biriyle 25yasinda gorucu usulu bizim ailede kizin dedigi onemli degildir
Hic haberlerinin olmamasiinimi istiyosun? Biyerde ailene ihtiyacin olur sirt dönme bence
01 Yorumla
Soran+1 yılTabikide sirt donmek istemem ama evlenerek yolumu belirlemis oldum daha beni istemezler
Oha😳 Nasıl silebildin lan aileni? Ailen onlar senin.. Elalemin çocuğuna kaçıp gidesin diye mi büyüttüler seni?
12 Yorumla- +1 yıl
İşte bu kdr kolay sildi ailesini bu yasa onlar getirmedi Sokaklarda büyüdügü aç bırakıldığı sevgi gormedigi için yazık
Soran+1 yılNe biliyosunuz
+1 yılYanlis yapiyorsun ailene. Iki gun sonra tekmeyi yiyince gorursun
010 Yorumla
Soran+1 yılNeden hep kotu dusunuyosunuz seven yokmu? Ben ilk defa haytta mantigimi kullandim bugune akdar hep duygularimi kullanmistim onla evlenerek mantigi sectim
- +1 yıl
Seviyordum karsimdakininde sevdigine emindim kesinlikle emindim oda emindi kendinden ama vazgecti kendisi emin oldugu halde. Kendine bile guvenmeyeceksin. Ailen ne yapsada katlanicaksin bir dusunen onlar
Soran+1 yılBunu bende yasamistim ama oda vazgecti nedeni cok gecerliydi ama ayrica ne kadar zmaandir tanisiyodunuz? Ve biz evlendik yeterli bir zaman vardi vazgecmesi icin
- +1 yıl
8 ay ama suresi onemli degil birsuru fedakarlik yapti gercekten sevdigini hissediyordum bunu hissettirdi. Ve ogrendim ailenden onemlisi yok
Soran+1 yılHaklisin hissettirmek cok onemli ama sure de cok onemli tanimak icin biseyleri cok dhaa iyi hissetmek icin bizim cok uzun zaman oldu
- +1 yıl
Ayrica bir kizi -ailesiyle sorunlari olan ve sorunlari olan bir kizi- ailesinden gizlice kacirmak buyuk sorumluluk ister ve akli basinda bir insan zaten boyle birsey yapmaz
Soran+1 yılAma o cok istedi en basindan beri evinden telli duvakli almak isterm dye ama ben bikere bile demedm isteyin diye sonucu biliyorm cnku ailem beni istedigime vermez onlarin bulduguna verir
Soran+1 yılPeki sence biz nezamandir tanisiyo olabiliriz?
- +1 yıl
Sevgi karın doyumuyor malasef
Soran+1 yılDoyurmaz da kardesim bu laf parasi olmayan durumu olmayan insanlarla birlikte olmak istenince deniliyo onun durumu cok iyii
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaban, annen, bekar kardeşin nüfus kayıt örneği çıkartırsa orada evli görünürsün.
02 Yorumla
SoranPeki baska bunu buaralar yapcaklarini sanmam
Cevap sahibi+1 yılBaşka bilmiyorum, aklıma gelmiyor.
+1 yılAileden gizli nikah kıymak mı? Yazık yani ailenin yğzüne nasl bakıcaksın
01 Yorumla
Soran+1 yılAilem 25yasinda gorucu usulu sevmedigim biriyle evlendirckler beni ben karsiyim bu evlilklere
büyük cesaret doğrusu hasta olmamaya bak ailenle hastaneye gitmemeye
02 Yorumla
Soran+1 yılYani evet ole oldu gitmeyi bekliyorum ben ona sart sunmustum evlenmeden bir sartla evlenirim senle gitcez burdan dye oda tamam dedi
+1 yılDua et babanın nüfusta ya da mernis bilgilerine ihtiyacı olacak bir yerde işi düşmesin.
00 Yorumla
+1 yılTabiki Bilirler polise haber verdikten sonra sonuçta eski soyadında arşivde tutuluyordur
03 Yorumla
Soran+1 yılPolise neden haber veriyolar
- +1 yıl
Başka sehire taşındığın. için kaçmıyor musun
Soran+1 yılYav zaten kacinca anlicaklar benim dusundugum Şu an yanlarindayim 3hafta bilmesinler yeter
Gizli Üye(30-35)+1 yılBizim mahaledeki kızda öyle olmuştu kızı zorla genel evde çalıştırdılar sende ona dönersin gerizekalısınız siz valla
111 Yorumla
Soran+1 yılSacmalama bu beni seviyo evlendik herkes aynimi
- +1 yıl
Herkes bu beni seviyor diye evleniyor bacım. Peki tahsilin ne durumda? Bu adamla evlendiğine bir gün pişman olsan nereye döneceksin?
Cevap sahibi+1 yılO kızda öyle diyordu " aşkım ben seni seviyorum ama parayı daha çok seviyorum " derse şaşırma
Soran+1 yılHerkes birbirini sevmiyo hele bu zamanda cok zor ama bni seviyo biliyorum sizin sevdiginiz olmadi diye boyle dersiniz tabi isin garip yani ben sevmiyorum o seviyo ama bn bu caresizlikten evlendm
Cevap sahibi+1 yılAl işde gel seni eşimle konuşturim allah rızası için bir konuşda yaşantı gör dinle !
Cevap sahibi+1 yılSen pavyonlarda çalışsan banane ! Ben seni düşünüyoruö çünkü benim eşim de buna benzer bir olay yaşadı Şu an kapımda 2 yaşında cocuguyla geldi ! Biliyoruzda konuşuyoruz !
Soran+1 yılDurumu cok iyi zaten. Neden hep kotu dusunursunuz? Herkes bir mi tamam o namussuz var disarda ama adam gibi sevende hala var siz biriyle gizli evlenseniz satarmisiniz karinizi namusunuzu? Lise mezunuyum zaten bir sebebide bu ya ailem universteyede gondermedi beni buda bardagi tasirdi
Cevap sahibi+1 yılSen bu dik başlılıkla daha çok hayatını maf edersin tamam abicim sen bildiğini oku umarım dediğin gibidir ne diyim
Soran+1 yılEvet dikbasliyim. Hayatim boyunca kimseyi dinlemedim. Isime geleni dinlerim bana uyarsa yaparim. Hata yapcaksamda kendi kafamla dogru yapcaksamda kendi kafamla sonradan demem ki bunu yapsaydim boyle olurdu diye. Ayrica hemende anlamissin dikbasli oldugumu sizin dediginizi kabul edip dogru haklisin demedigim icin ama biliyorum sorun yok ben buyum. Dedigim gibi tabi. Bu zamana kadar duygularimla hareket ettim de noldu koca bir 0 bugun mantigimla hareket ettim dogru yoldayim eminim
Soran+1 yılErgen sensin. Yasin kac senin? Insanlarin dedigini dinlememek ergenlikmi? Herkesin farkli huylari kisiligi vardir sende o dedigini dogrulamayinca laf diyen yaratiklardansin belli dikbasliligimla mutluyum abicimmis sn kmsn be
+1 yılhayır bilemezler hayırlı olsun ama aileni kaybettin
01 Yorumla
Soran+1 yılMalesef ama onlarda beni kaybetti bu davranislariyla istemezdim simdi evlenmeyi napalim olan oldu
Gizli Üye(30-35)+1 yılhayırlı olsun:) cesaretine de hayran kaldım doğrusu
017 Yorumla
Soran+1 yılSaol canim. Ben hep boyleydim bu ailede herkes aileye boyun egiyo ben haric tabi
Cevap sahibi+1 yılkeşke bende senin gibi olabilsem ama kardeşim var bırakamam onu mahvederler :(
Soran+1 yılSenin en skintin var canim ailenmi kotu
Cevap sahibi+1 yılhangi birini anlatayım ki şöyle söyleyim ben gidersem minik meleğim kurtlar sofrasına düşer acıyan olmz ona bir ben koruyorum onu..
Soran+1 yılOzaman birini koruyosan onun icin yaninda durmalisin cok uzuldum :( dertlesmek isterdm snle
Cevap sahibi+1 yılolur aslında konuşmak ii geliyor insan a ama ben varken daha doğrusu ben nefes aldığım sürece kimse ona dokunamicak önce cesedimi çiğnemeleri lazım.
Soran+1 yılAferin sana boyle ol koru onu kimseye ezdirme. bir anlik gizliligi acabilirmisin mesaj atayim sana
Cevap sahibi+1 yılama nasıl olucak o benim saklanmam lazım buradan takip ettiğim ve açığını yakalamaya çalıştığım birileri var sen açsan..
Soran+1 yılCanim hemen acip kaparsin ole durmaz o zaten gormezler burada hemen zaten tek sn yaziyosun Şu an soruma yorum baska kimse yok ben evlilik falan yazdgm icin cok tepki aldim
Cevap sahibi+1 yılnasıl yapıcam onu peki beni yönlendir
Soran+1 yılYorumunun yan tarafinda 3 nokta var ust ustte orda gizlenme yazana tikla
Cevap sahibi+1 yıltamam canım
Soran+1 yılGizlen canm
Soran+1 yılMesj atilmiyo ama snaa
Soran+1 yılKapamissin msjlari
Cevap sahibi+1 yıldur ben sana atayım
Soran+1 yılEngellemissin beni mesaj atamiyrm
Gizli Üye(36-45)+1 yılseni aldatıp şutlarsa görürsün gününü dicemde umarım mutlu olursun ne diyim
04 Yorumla
Soran+1 yılNeden hep kotu dusunursunuz
Cevap sahibi+1 yılböyle gizli iş çeviripte mutlu olan görmedim be hatta aileside kabul etmeyip ortada kalan 2 tane tanıyorum
Soran+1 yılDogrudur var ole insanlar ama herkes bir degil tabi
Cevap sahibi+1 yıleh hayırlısı ne diyim :)
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe zaman ve nasıl öğrendiler tepkileri ne oldu ben de ayni durumdayim
03 Yorumla
Soran+1 yıl7 yıl oldu günaydın
Cevap sahibi+1 yılGünaydın ama sen mi söyledin kendileri mi öğrendiler
Soran+1 yılSana yalan söylemicem soru trolldü öylr biri vardı bu durumda vardı ama kaçıp evlenmedim düşüncemdi ozamanlarki
Sen naptinn bu çok riskli bir şey
014 Yorumla
Soran+1 yılEvett ama dayanamadm artik
Soran+1 yılTabikide farketcekler ama kacmis oluyorum bana bisey yapamazlar ben evlenmeden once sart sundum burdan gitcez durmam diye oda tamam dedi 3 hafta snra gtcz
Soran+1 yılBen onlarin bana yasattigi bu hayattan kurtulmak icin evlendim ama tabikide gene seviyorum onlari arkamda hep olsunlar isterim ama ben burdayken ogrenseler oldururler beni
Soran+1 yılAynen biz kucuk yerde yasiyoruz ve benim ailem okadar hassaski bu konu da benim annem senin bildigin annneler gibi degil hani kizin annesiyle biseyleri paylascagi dayaktan oldurur beni
Soran+1 yılKeske banada aynisini dusunduren ailem olsaydida universteye gidebilseydim
Soran+1 yılAmin burda herkes kotuluyo yok seni satmasin falan galiba bunlarda gizli evlenseler satcaklar namuslarini karilarini kendileri melek dger erkekler seytan ben onu yeni tanimadimki direk evleneyim
Soran+1 yılBunlari yapanlar var evet ilk defa mantigimi kullanp evlendim mantik evliligi oldu bir nevi herseydn eminim
+1 yılbüyük kavga var, işin zor
01 Yorumla
Soran+1 yılSorun degil aliskinim ama 3 haftadan once ogrenilmesin isterim
- Diğer konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılİllaki bir yerde patlak verecek arkadasimy
01 Yorumla
Soran3 haftada mi? Nerde mesela olur
Dur Yalçın abiyi arayam en son KS de görüldü
13 Yorumla
Soran+1 yılO yasiyomu
+1 yılAllah kimseye senin gibi evlat nasip etmesin
01 Yorumla
Soran+1 yılHade ordan bee
+1 yılsaniyesinde öğrenirler
03 Yorumla
Soran+1 yılYa bir nufus cuzdanima baksalar arastirsalar tamam hemen bulurlar ama gunluk hayatta arastirmadan nasil bulabilirler mesela
- +1 yıl
vodafone turkcell mesaj gonderiyo
Soran+1 yılHehe sacmalama
+1 yıldesene müge anlı ya bir konu daha çıktı
15 Yorumla
Soran+1 yılGerek yok kactigim gbi aricz
Soran+1 yılEsime kaccam hem
- +1 yıl
merakla bekliyorum müge de :D
Soran+1 yılHem senin kafan iyimi ailem kiminle gittigimi falan bilcek gittigim gun izimi kaybettirmeyi dusunmuyorum
- +1 yıl
hadi hayırlısı
+1 yılAilen bu kazığı haketmiyor
01 Yorumla
Soran+1 yılBende bu evliligi haketmiyodum sevmeden ama napalim herkez haketmedigini yasiyo bizdr
Diğer konusunda 426 cevap paylaştı. Allah mesut mutlu etsin inşallah..
01 Yorumla
Soran+1 yılInsallah
Ailen bunu hak edecek ne yaptı?
05 Yorumla
Soran+1 yılBana yillardir hayvn muamelesi yapiyolar zincirlemedikleri kaldi eve disari cikamiyorum tum akrabalarda byle ben bunlari haketck naptim?
Soran+1 yılDegcegini biliyorum ama sevmeyerek evlendim caresizlikten unvrsteyede gondermydular dayandim gider kurtulurum dye ama gidemedm
Soran+1 yılAynen olee beni gercekten sevdigini bilmesem kendiminde sevmedigo biriyle boyle ciddi bir bag kurmazdim
Kağidiniz askiya çikti yâni.. :))
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılailenden saklama sebebin nedir ve yaşın kaç
02 Yorumla
Soran+1 yıl20 ailem beni unversteye gondermedi kendi bulundugum ilcede bile rahat birakmadilar disari cikarmadilar arkadaslarimida kaybettim herkesten soyutladilar beni sadece kendileriyle konusayim baska arkadasim olmasin istediler onlarin amaci 25yasimda kendi istedkleri biriyle evlendrmek
Cevap sahibi+1 yılseni koruma altına almaları ve görücü usulü evlenmek kötü birşey değil ki.
Şu an isyankar davranıyorsun ama ileride çok pişman olursun bilesin.
tamam, seni de anlıyorum bunalmışsın istediğin gibi yaşamak istiyorsun ama hayat öyle değil maalesef.
çok rakidal kararlar almışsın
ne diyeyim hayırlısı...
Gizli Üye(30-35)+1 yılTıpış tıpış geri donersin eminim. 😂😂😂😂
04 Yorumla
Soran+1 yılGeri donmem. Cok dusunulmus bir karar ayrica geri doncek kapi yok
Cevap sahibi+1 yılMesleğin var mı bari? Oldu ki ayrildiniz kendi ayaklarinn üstünde durabilckmisin?
Soran+1 yılMeslegim olsa bu sekilde evlenirmiyim okutmadilar lise mezunuyum
Cevap sahibi+1 yılIsin zor bugünler iyi günlerin.
Allah sabir versin ne diyim
- Diğer konusunda 17,6b cevap paylaştı.
+1 yılHayırlısı be gülüm :D
00 Yorumla Ins. Pismanlik yasamazsin mutlu olun
06 Yorumla
Soran+1 yılBen eger bigun pismanlik yasarsam bunun nedeni kocami sevemedigimdendir yoksa ondan yana sknti yok
Soran+1 yılOnlar beni 25yasnda falan evlendrmeyi dusunuyolar ve kendi istedikleri biri benm sevdigim olamazmis
Soran+1 yılBunu epey geç dedin
Gizli Üye(30-35)+1 yılkeske bende senin gibi cesaretli olabilsem..
01 Yorumla
Soran+1 yılNedenki ol snde cesaretli biseyi kafana koyup bunu yapcam de ve yap
Diğer konusunda 517 cevap paylaştı. Yolun açık olsun.
00 YorumlaHayirli tokmaklar
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYazık etmişsin :S
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım