suyu kaba koysam içermi bide bütün evi dolanıyor zaten kafese gerek varmı?

Hamsterlar mahremiyet seven hayvanlardır mutlaka uyumak için kapalı bir alan arar. Ayrıca istifçidir. Belli ki bir bilgin yok bu konuda. Bir kaç önerim olacak sana o yüzden. Zaten petshopta satılan kafesler sağlıklı değil kendin evde de rahatlıkla kafes yapabilirsin ben mesela öyle yaptım. Bir saklama kapı al büyüklerinden 50-80l falan bir tarafını kesip tel tak oraya. Sonra içine suluk bir kutudan ev yap koy falan. İlla çok para vermek zorunda değilsin yani kafese. Onun dışında çevredeki şeylere dikkat et eğer odada salma konusunda ısrarcıysan çok çabuk hastalana bilen hayvanlar sen gripken senden bile mikrop kapa bilir ama bilinenin aksine mikrop taşımaz. Marul, havuç, muz , çekirdek bu dörtlüyü genelde çok severler.
Bişey diyebilir miyim
neden kafesiyle almadın ki
bu hayvana yazık değilmi peki kendi evi bile olmicak
sen onu geri ver en iyisi başka bir şey al onun yerine
kaplumbağa al gerçi onada fanus lazım sen şimdi fanusta almazsın :D
hahaha yazık ya öyle deme çok sevimliler benimde vardı önceden bir keresinde esnemişti o küçücük dilini görmüştüm o an hala aklımda :D
ahhahaha yengeci nerden buldun ben hayatımda yengeç bile görmedim varsa yoksa balık :D
ya işte bende ankarada yaşıyorum dağları taşları seyrediyorum falan :D
Ankara da çok iyi sayılmaz :D
kuş kafesine falan koy ya da böyle geçici olarak kemiremeyeceği koli tarzı bir yere bir kaba su koy bende öyle yaptım ama kaptan su içmiyor ben papağan kafesine koymuştum arada tabana su döktüm ama onu da içmedi herhalde sonra suluk aldım suluk almalısın :D
kafes varsa kuş kafesi büyük yerlerini kağıtla falan bantla o kafesin demirini kemirir boyasını döker ama diklerine bir şey olmaz 2 3 tahta talaş falan at onları kemirir ama gece olunca yine kafesi kemiriyor benimki de :D peçete falan at parçalar öyle işte :D
aynen ya takılır o kafesde dursun :D
sen su koymasan da o evde su bulur merak etme :D
Cevap
9Cevap
kafes yok, suluk yok hiç hazırlık yapmadan pat diye almışsın hayvanı :/
evin içinde serbest gezse bile kafese ihtiyacı var tabi tüm evi kendi alanı görüp etrafa pislemesini istemiyorsan, bazıları suyu öyle içebiliyor bazılarıysa suluğa alışık olduğundan içmiyor denemek lazım ayrıca pet shoptan alınan hayvanlar ilk veterinere götürülür onu da ihmal etme bari
yerinde olsam onların yanındaki veterinerlere güvenmezdim ama neyse
Kardeş senin hiç sevmediğin yemekle seni bir yere koysunlar 20 gün en fazla yeme 21. Ci gün kendin kosup yersin o misal alısır zamanla bende köpek vardı golden zengin bir arkadastaydı villada kalıyordu falan şampuanı vardı çikolata kokuyordu bana verdi köpeği ilk bir hafta yemek yemedi beğenmedi inanmassıb ikinci hafta türlü yedi a. g alısıcak
evdeki kabloları ne var ne yok yer ısırır çarpılır gider hayvan
ayrıca bunun sidiği kakası leş kokuyor
kafes şart.
hamster demişsin ama bu bildiğin tavşan
teşekkürler. iyi geceler.
Icmesi zor dostum farkli bir yöntem bulmalisin aklimada bir sey gelmiyor. Ve kafes al tabi öyle rahat ederler
Talaşa benzer bir sry oluyor kafeslerinin içinde onda rahst ediyorlar dostum
Dene bakalim ama yazik hayvana giy kafes al suluk al şu surekli kostuklari şeyden al kaydirak al 😃 izlemesi zevkli oluyor
20 tl filandir pazarlikla halledersin. Arkadasimda vardi hamster cok güzel hayvanlar ya :))
Yuh biz arkadasla 20 ye almistik 3 4 sene önce
Pet shop larada bak ve cokta büyük olmasina gerek yok ufak bir seyde olur
Bizimki ufakti yani eni kus kafesi boyutunda zaten ya koşuyor ya yatiyorgayet mutluydu 😊
Olmadi sen birseyler yapmaya caliscaksin kuş kafesinden hamster kafesi yaparsin :))
Onu hemen evden uzaklastir hastalık yayan bir hayvan araştırmasını yaparsan iyi olur
parasızlar hayvan almasın. sonra telef ediyosunuz. duvarı kazar kaçar o ben söyliyim
bırak takılsın evin içinde özgürce hayvan:)
ne kadar tatli sebek ya djdj
Kaç lira oğlum bir kafes
Her yere sıçar a. g
içer
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar