Evcil Hayvanlar Hamster'ımın götü şişti, neden olabilir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Evi gezsin die çıkardım öyle çıkardığımda bişi yoktu sevdim hatta daha şimdi yrni oldu götü şişti birden neden olabilir? Az önce de bir sürü kaka yaptı. Fotoğrafta pek belli olmuyor ama misket gibi şişti korkuyorum Hamster'ımın götü şişti, neden olabilir? Cevapla Sevgi Soruları Fotoğraf Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u kakilakuku Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 2,3b cevap paylaştı. Sayet dıskısı ıshal ıse ve yapıskan kaka sorunu olduysa bu normal buyutulecek bırsey yok duzelır 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Dışkısı ishal gibi değil katı Yorumla u kakilakuku +1 yıl Bıraz yesıllık yedırmeyı dene varsa evde suyuna probıyotık koyabılırsın Yorumla
ölümmmeleğiii Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Vay anasını avradını sayın seyirciler bi hamster götü görmemiştik o da oldu 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Flfjflfnfkfjff Yorumla
Gurbet_Kuşuu Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 96% +1 yıl Nerden buldun bu sıçanıYazık günah veterinere götür gôtüne baksın 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Hamster beslemedim hiç ama araştırdığımda sıcak havalarda çıkabilen testisler olabileceği yazıyor. Erkek mi hamster? 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Ewet erkek Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O olabilir o zaman. Ya da kabız olabilir diyorlar yeni yaptın diyorsun ama kabız gibi değilse dediğim gibidir Yorumla Soran +1 yıl Valla küçük küçük sıçıyor zaten ama bir sürü döküverdi kanız olsa o kadar yapar mı ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hiç bilmiyorum bu hayvanların sürecini:( Yorumla Soran +1 yıl Olsun yardımın için teşekkür ederim yine deee Yorumla
melcck007 Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl İlk defa hamster g0tü görüyorum 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Çok tatlı dimiiii Yorumla melcck007 +1 yıl Evet ahdjjsjd umarım önemli bi şeyi yoktur Yorumla
kırgınsevgili Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Ahaahah açık ara sitede gördüğüm en iyi soru 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ya flfndlfndlfn Yorumla
AtHırsıȥı Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl O nasıl başlık mk ya jsjssjjs 3 1 Yorumla Soran +1 yıl Dikkat çeksin die fşdjdkdkdmd Yorumla
Soenn Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Bu hamster tassaktan yuruyemiyor 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Fçfjdpdkdk ya hiç güleceğim yoktu korkuyorum bi yandan gülüyorum fkfjflfjfk Yorumla
Muzluyulaff Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl Çok şirin umarım birşeyi yoktur 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Umarım yarın veterinere gidicez Yorumla
buaksamevegelemicem Takip Et Xper 2 Yaş: 103 +1 yıl Bişey olmaz sal hayvanı yumuşatıcı krem sür hafif 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Tamam teşekkür ederim Yorumla buaksamevegelemicem +1 yıl Rica ederim Yorumla buaksamevegelemicem +1 yıl Gote bak ahahahshdkflvleösöce Yorumla Soran +1 yıl Flfkflfkflf Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Sayet dıskısı ıshal ıse ve yapıskan kaka sorunu olduysa bu normal buyutulecek bırsey yok duzelır
Dışkısı ishal gibi değil katı
Bıraz yesıllık yedırmeyı dene varsa evde suyuna probıyotık koyabılırsın
Vay anasını avradını sayın seyirciler bi hamster götü görmemiştik o da oldu
Flfjflfnfkfjff
Nerden buldun bu sıçanıYazık günah veterinere götür gôtüne baksın
Hamster beslemedim hiç ama araştırdığımda sıcak havalarda çıkabilen testisler olabileceği yazıyor. Erkek mi hamster?
Ewet erkek
O olabilir o zaman. Ya da kabız olabilir diyorlar yeni yaptın diyorsun ama kabız gibi değilse dediğim gibidir
Valla küçük küçük sıçıyor zaten ama bir sürü döküverdi kanız olsa o kadar yapar mı ki
Hiç bilmiyorum bu hayvanların sürecini:(
Olsun yardımın için teşekkür ederim yine deee
İlk defa hamster g0tü görüyorum
Çok tatlı dimiiii
Evet ahdjjsjd umarım önemli bi şeyi yoktur
Ahaahah açık ara sitede gördüğüm en iyi soru
Ya flfndlfndlfn
hazımslık olabilir kjadkadj
O nasıl başlık mk ya jsjssjjs
Dikkat çeksin die fşdjdkdkdmd
Ne olduğu hakkında fikrim yok ama g0tunu yerim
yazık hayvana, saygı duy bari ona, o nasıl başlık